Ale zas nie su take svine. Teda osobne som sa s nimi este nestretol. A taki hajzli su aj muzi (namotataju babu, natlacia kaleraby do hlavy ako ju strasne miluju, potom sa s nou vyspia a adios)
Ja som ani netvrdil že mi niesme svine a aj som to napísal.95%mužov sú sviňe jak sa patrí atých 5%sú tý,ako to povedať,na úrovni.Bábe je možno60% svíň,ale vravím,ste zákernejšie.
Je málo takých vypočítavých chlapov ako vy.A ako si aj povedala Katkaa14,nedajú tak odkopnú.Ok!svinstvo akurva napi.. vec takto s babami zaobchádzať.Ale o to ide že sa to povie na rovinu.Vy aj toho chlapa ktorému ide len o sex namotáte tak že sa nakoniec do vás zaľúbi a potom sa s ním hráte ako keby bol na motúzikoch a skús odporovať že nie.
Katkaa14: a jak vies ze nam ide iba o sex? Ledva si dochodila prvy stupen zakladnej skoly a uz ides pisat taketo picoviny? Kolko si uz mala chalanov ked tak mudrujes? A kolko z tych co si mala ma viac nez 15 rokov?
ale tommycold, ja by som na tvojom mieste nemudrovala tiez...
pocuj webino, mam pocit, ze zmyslas ako tí ukrivdení ruskí spisovatelia v dvadsiatom storoci...s tymi percentami by som to nehodnotila, to mas z casaku? alebo je to tvoj subjektivny pohlad? musis tak brat, ze na Zemi su aj ine svetadiely, ine kultury, tak 95percent by som dala mozno tam Moslimom, ci co to za narod a Zidom, nevyznam sa v nich, a este tym kmenom africkym, chore, co oni robia, budem radi, ze sme Europania, my mame ine problemy hlavne, tieto, o ktorých vravis to je najmenej, za vsetkym sa skryvaju peniaze a konzumnost...robime si nove kulturne zvyky
vsak jasne pre nich je to tradicia vecicky co robievaju, mna to nezaujima, mam v riti, a co ja som hovorila, ze ma dakto trtkal? cvaka ti? a teba dakto pretiahol? ta što ine uz napisat, cipana!
ani by som nepovedala, ze kazda zena chce byt obdivovana, mozno v minulosti take sme boli, ze anm vystacilo to, ale dnesna doba je karierizmus, a teda uznanie a pochvala dnes boduju viac, ako priblbe prazdne lichotky, ze mas pekne vlasky a dobry ruzik srdiecko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
chlapom ide iba o sex. ked baby nedaju tak ich odkopnu.
a je takych vela vela
Ja som ani netvrdil že mi niesme svine a aj som to napísal.95%mužov sú sviňe jak sa patrí atých 5%sú tý,ako to povedať,na úrovni.Bábe je možno60% svíň,ale vravím,ste zákernejšie.
Je málo takých vypočítavých chlapov ako vy.A ako si aj povedala Katkaa14,nedajú tak odkopnú.Ok!svinstvo akurva napi.. vec takto s babami zaobchádzať.Ale o to ide že sa to povie na rovinu.Vy aj toho chlapa ktorému ide len o sex namotáte tak že sa nakoniec do vás zaľúbi a potom sa s ním hráte ako keby bol na motúzikoch a skús odporovať že nie.
Pripájam sa k chavezovi
Ale ako ktorí, poznám aj vela 20 ročných, čo si chcú len uzívat, ale zase sú aj také baby. Ale všetci sú takí určite neni.
pocuj webino, mam pocit, ze zmyslas ako tí ukrivdení ruskí spisovatelia v dvadsiatom storoci...s tymi percentami by som to nehodnotila, to mas z casaku? alebo je to tvoj subjektivny pohlad? musis tak brat, ze na Zemi su aj ine svetadiely, ine kultury, tak 95percent by som dala mozno tam Moslimom, ci co to za narod a Zidom, nevyznam sa v nich, a este tym kmenom africkym, chore, co oni robia, budem radi, ze sme Europania, my mame ine problemy hlavne, tieto, o ktorých vravis to je najmenej, za vsetkym sa skryvaju peniaze a konzumnost...robime si nove kulturne zvyky
"a este tym kmenom africkym, chore, co oni robia" - pre teba chorych, pre nich je to normalne..
Ale nehovorím, určite mi lichotí, ked viem, že sa chalanom pácim.