Nový Birdz bude fantastický! Krásne príťažlivé pozadie, príjemná belasá farba, upokojujúca hudba, počul som že tam budú 3D animácie a dynamická grafika na báze engine 4.
neviem prečo, ale už ma ten super nový birdz ani neberie, možno je to tou dobou od kedy sú tie červené písmenká na lište, alebo tým, že je to v podstate zbytočný krok, od tých nárazov fakeov a o tom stále väčšom úpadku komunity skôr dávam do popredia chcenie "duševnej" zmeny birdzu..
@kosmiklove Našťastie pre mňa ja direct X mám aj 12 tku mám trojjadro so slušným výkonom 117 w a zdroj je 750 klasika.. no nebduem sa tu chváliť nie? nie som predsa gamebler tak hej zopár noviniek z najnovších hier mám ale čo po tom nie hlavne že sme zdravý
@mielikki NO šak... a dobre, fajn šak ja som myslel tie neživotné teda životné veci chápeš ma.. šak ako sa hovori, Birdz je vtak ne? a vtak je živy ne? ... no tak... vlastne som neurobil chybu nikde ako sa hovori šecko sa na dobre obraty
@tomas77 tak ty si dobre mimo dx12 NEEXISTUJE...trojadro uz neni ziadna slava...odkedy sa udava vykon procesora vo wattoch? to je spotreba ty vole a tych 117 je kurva moc...a 750tka zdroj je tiez zbytocne moc...
dufam ze sa tu na toho kokota len hras a nejsi taky aj v skutocnosti
@kosmiklove naozaj?? kamoš mi proste hovoril že on má dvanástku a kurva to je jedno ne? aj tak to v buducnosti vynájdu ne? takže teoreticky sa bavime o veci čo bude takže nič sa nedeje no
ten výkon to je VYKON mojho ventilítora mám najlepší.. najvýkonnejší chápeš? chodil som do školy tak viem ne? a ten moj zdroj je dobrý pri hrách ako na net je to zbytočne to maš pravdu
NO tá fotka je skutočná nemysli si že to je photošhop hej? pošlem foto ak by mal niekto záujem inak zdarma pribalím aj tričko s mojím názvom
"DirectX 12 je jen imaginární pojem, výrobci grafických karet nepracují na čipech, které by ho podporovaly. Podoba samotného rozhraní totiž neexistuje ani na papíře, Microsoft na něm zkrátka nepracuje."
pisal si "mám trojjadro so slušným výkonom 117 w" kde je nieco o ventilatore? navyse pri ventilatoroch sa udava hlucnost a otacky v rpm...takze zase si sa ojebal
za dalsie...zdroj dobry pri hrach? to mas uplne jedno...hlavne aby ti to utiahlo zostavu pri plnom vykone a mal si tam este nejaku rezervu
a co mas s fotkou? na tu som sa nepytal...hodnotim ta na zaklade tvojho vyjadrovania...
@kosmiklove kózmyk lóve :d ty sa na mňa hneváš, lebo som ti pičoval na fotky dobre chceš sa hrať? dobre,
Direct X ešte nie je vylúčený v najbližších desaťročiach. A článok nie je aktuálny. Si dobrý že si si s tým dal námahu zbytočne mne je to fuk.
Jadro je správne. Obal ventilátora ti odfotografujem a pošlem mailom.
neviem síce čo trepeš o rezerve, ale moja zostava je nastavená na 6.0 a Zdroj som vymieňal práve preto, že nestíhal so zostavou.
Fotka je bonus aj keď si sa nepýtal ty jogurt, pokiaľ človeka hodnotíš výlučne na základe jeho vyjadrovania tak aj disgrafik, ktorý je úplne v poriadku, ako ja, ako vidíš, len jeho uiwebdfkľeb o fšolščlfišč pščf na ošenflš proste mu to nejde... tak je pre teba kokot? Teda si riadny individuál keď takto odsudzuješ postihnutého človeka. Si Hitler.
@tomas77 preco by som sa mal hnevat? a na jake fotky si mi picoval? uz ani neviem...
clanok nieje aktualny? "5.4.2013, 12:54" ak je podla teba tyzden stary clanok neaktualny tak neviem neviem dobre...v najblizsich desatrociach mozno ano..ale tu sa bavime o tom ze ty tvrdis ze tvoj pc to podporuje uz teraz a ze tvoj kamos hovoril ze to ma co je samozrejme blbost
@kosmiklove možno si to nevedel.. ale..... musím ti oznámiť že...
TO BOL VVVTIPPP ... haha a! ..
ha
.. h
dobre balíme to. nemmá to zmysel ďalej sa vyjadrovať. idem radšej do sprchy potom si urobím hamburger so bôčikom ako ho mám tak strašne rád pozriem telku ide moto šport GT kurnik musím pozerať Pitipaldy je na piatom mieste do riti.. musim držať palce potom si urobím kapučíno čokoládové jáj! a potom si zahrám traviana už sa teším online dúfam že tam bude Degsto12. no a potom . . . .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
spravila by som o tom edukačný obrázok, ale toto nejde tak názorne ako napadlo ma/mi
posli sms v tvare NB A na cislo 7088 a obratom ti pride kod, ktory napises do csska v tvare
teda ja
Pani magystra , aký je rozdiel medzi naň a / naňho? pretože oba výrazy viem že nekorešpondujú dobre, ale napísané sú gramaticky správne!!
Naň sa používa s neživotnými podstatnými menami mužského rodu a so stredným rodom, kým naňho sa spája so životnými podstatnými menami.
Takže ak sa zamenia, je to stále gramaticky nesprávne, hoci ortograficky správne
Nie nie, to by muselo byť fakt v metaforickom význame, čo však tu nebolo
(Slovenčinári, opravte ma, ak to tak nie je)
dufam ze sa tu na toho kokota len hras a nejsi taky aj v skutocnosti
ten výkon to je VYKON mojho ventilítora mám najlepší.. najvýkonnejší chápeš? chodil som do školy tak viem ne? a ten moj zdroj je dobrý pri hrách ako na net je to zbytočne to maš pravdu
NO tá fotka je skutočná nemysli si že to je photošhop hej? pošlem foto ak by mal niekto záujem inak zdarma pribalím aj tričko s mojím názvom
» diit.cz/clanek/directx-...
"DirectX 12 je jen imaginární pojem, výrobci grafických karet nepracují na čipech, které by ho podporovaly. Podoba samotného rozhraní totiž neexistuje ani na papíře, Microsoft na něm zkrátka nepracuje."
pisal si "mám trojjadro so slušným výkonom 117 w" kde je nieco o ventilatore? navyse pri ventilatoroch sa udava hlucnost a otacky v rpm...takze zase si sa ojebal
za dalsie...zdroj dobry pri hrach? to mas uplne jedno...hlavne aby ti to utiahlo zostavu pri plnom vykone a mal si tam este nejaku rezervu
a co mas s fotkou? na tu som sa nepytal...hodnotim ta na zaklade tvojho vyjadrovania...
Direct X ešte nie je vylúčený v najbližších desaťročiach. A článok nie je aktuálny. Si dobrý že si si s tým dal námahu zbytočne mne je to fuk.
Jadro je správne. Obal ventilátora ti odfotografujem a pošlem mailom.
neviem síce čo trepeš o rezerve, ale moja zostava je nastavená na 6.0 a Zdroj som vymieňal práve preto, že nestíhal so zostavou.
Fotka je bonus aj keď si sa nepýtal ty jogurt, pokiaľ človeka hodnotíš výlučne na základe jeho vyjadrovania tak aj disgrafik, ktorý je úplne v poriadku, ako ja, ako vidíš, len jeho uiwebdfkľeb o fšolščlfišč pščf na ošenflš proste mu to nejde... tak je pre teba kokot? Teda si riadny individuál keď takto odsudzuješ postihnutého človeka. Si Hitler.
@tomas77 preco by som sa mal hnevat? a na jake fotky si mi picoval? uz ani neviem...
clanok nieje aktualny? "5.4.2013, 12:54" ak je podla teba tyzden stary clanok neaktualny tak neviem neviem dobre...v najblizsich desatrociach mozno ano..ale tu sa bavime o tom ze ty tvrdis ze tvoj pc to podporuje uz teraz a ze tvoj kamos hovoril ze to ma co je samozrejme blbost
k tomu ostatnemu sa radsej nevyjadrujem
TO BOL VVVTIPPP ... haha a! ..
ha
.. h
dobre balíme to. nemmá to zmysel ďalej sa vyjadrovať. idem radšej do sprchy potom si urobím hamburger so bôčikom ako ho mám tak strašne rád pozriem telku ide moto šport GT kurnik musím pozerať Pitipaldy je na piatom mieste do riti.. musim držať palce potom si urobím kapučíno čokoládové jáj! a potom si zahrám traviana už sa teším online dúfam že tam bude Degsto12. no a potom . . . .