ja som videla len pár dielov....mám pocit, že tam tie vzťahy aj tak riešili tak "americky", nebolo to veľmi o romantike, preto mi to až také zženštilé nepríde, a aj keby hej, príde mi skoro až trápne súdiť niekoho podľa toho, čo pozerá. zajtra sa takto isto dozviem, že som lezba?
(znášať niektoré výroky v tom seriáli, no, trochu ma to udivuje, ale nič z toho nevyvodzujem)
proste mám pocit, že to je čisto ženský seriál, kde sa rozoberajú vzťahy a nákupy a všetko takým tým ženským spôsopom. takým proste dopodrobna a bla bla. tak, ako to chlapi nerobia a vadí im to.
a doteraz som sa stretla len s takými, ktorí ten seriál proste neznášajú /a z ich chlapského pohľadu mi je jasné prečo/
takže akonáhle sa objavil nejaký, ktorý videl všetky a nehanbí sa za to, tak mi to predsa len príde podivné.
proste to je úplne iný svet pre nich.
najlepšie by bolo, ak by sa vyjadrili chlapi, ktorí vedia, o čom ten seriál je, poprípade videli aspoň časť
Ja som bol na ten film s priatelkou....no tak, dosli tam asi 4 pary gayov, same starsie zeny, a aj ti ostatni muzi boli cudni, teda...normalni boli len ti s priatelkami, ale 2x prijemne mi sice nebolo, no musim uznat, ze som uz videl aj horsie filmy....taka oddychovka, blbost pre zeny
ja som videl jednu časť a aj to horko ťažko som už chcel koniec lebo som čakal na iný film. ono to je úplne bez humoru (teda ak tam bol, tak som ho nezachytil) a celkovo je to dosť oničom.
a netuším či je gay keď videl všetky diely, lebo stále netuším o čom to vlastne je, teda pointa toho seriálu. ale myslím, že to je určené skôr ženám.
Akože je mi jedno čo ľudia pozerajú ale už keď nejaký chlap, chalan videl všetky časti(to asi náhodné nebolo) toho seriálu, tak tam už nie je niečo poriadku. Po prvé ten seriál je o ničom ako väčšina seriálov zo zámoria a rovnako filmov, tak nevidím dôvod prečo sa na také kraviny pozerať a márniť tým čas. Po druhé si akurát z takýchto hovadín mladý ľudia berú príklady a ponaučenie a potom sa čudujeme určitým veciam tejto dnešnej spoločnosti. Ak sú mladý nevzdelaný a pozerajú takéto kraviny tak to je časovaná bomba pre túto spoločnosť do budúcnosti, že čo tu bude za pár rokov. Negramotný a jebnutý ľudia.
Prečo by mal byť gay? ... Síce som nevidela ani jednu časť z tohto seriálu ale príde mi divné určovať sexuálnu orientáciu podľa toho, čo človek pozerá...
ja poznám jedného, ktorý sám zobral svoju manželku na Sex v meste a dobre sa na tom bavil. A potom ešte jedného, ktorý videl všetky série Gilmore girls a na našich francúzsko-slovenských polnočných pivkách sme riešili, čo sa tam zasa stalo. A ani jeden z nich nie je gay
príde mi to také, ako môj tatino,ktorý pozeráva Angeliku a Sissi. no a čo
akože... vy tu čo rozoberáte ??? odkedy sa hodnotí orientácia na základe videných dielov seriálu ??? super... stačili mi 4 komenty a ďalej ma chuť čítania prešla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
alebo je hetero, ale nemá to v hlave v poriadku.
nevidím jediný dôvod, aby heterosexuálny chlap dokázal bez dozvracania sa pozerať SATC.
a všetky diely???
to sa potom tazko sudi ..
niekedy moc davno
(znášať niektoré výroky v tom seriáli, no, trochu ma to udivuje, ale nič z toho nevyvodzujem)
proste mám pocit, že to je čisto ženský seriál, kde sa rozoberajú vzťahy a nákupy a všetko takým tým ženským spôsopom. takým proste dopodrobna a bla bla. tak, ako to chlapi nerobia a vadí im to.
a doteraz som sa stretla len s takými, ktorí ten seriál proste neznášajú /a z ich chlapského pohľadu mi je jasné prečo/
takže akonáhle sa objavil nejaký, ktorý videl všetky a nehanbí sa za to, tak mi to predsa len príde podivné.
proste to je úplne iný svet pre nich.
najlepšie by bolo, ak by sa vyjadrili chlapi, ktorí vedia, o čom ten seriál je, poprípade videli aspoň časť
že čo si myslia
ako keď v IT crowd henten čítal Heat!
akože teraz som vadná?
a netuším či je gay keď videl všetky diely, lebo stále netuším o čom to vlastne je, teda pointa toho seriálu. ale myslím, že to je určené skôr ženám.
No a sranda je, že ty si podľa toho človeka posúdila tak, že nie je gay
A len kvôli tomu faktu nie je ani hetero, nie?
nechapem co je natom?
príde mi to také, ako môj tatino,ktorý pozeráva Angeliku a Sissi. no a čo
- som lesba ?
- nie som lesba ?