mam trošičku, na vnutornej strane stehien. dávnejšie mi to vadilo a snažila som sa to čo najviac opalovať nech sa to trochu stratí, ale dnes mi je to maximálne jedno
ježiš maria... neviem... ako nikdy som sa nezamýšľala či sa mužom nepáčia strie, nepáčia jazvy, nepáčia znamienka, nepáčia velké nohy a čo ja viem aké pičoviny ktoré dievča proste nezmení len bude nad tym lamentovať a otravovať furt...
ako mám strie len na jednej polke riti a keby mi chlap povie že sa mu to nepáči tak mu poviem že je to vyysoko módna riť od armaniho so zvieracím vzorom... limitovaná edícia... zasmeje sa a je to...
ako fakt ma serú tie nariekačky a výlevy sebaponižovania kvôli veciam, ktoré človek nezmení...
Som si spomenula, ako sa môjmu frajírovi prišla jeho bývalka vyplakávať, že sa jej na zadku začali robiť strie. A jeho reakcia, tváril sa maximálne retardovane. "Strie? To sú tie čiarky ako keď rýchlo priberieš? Jéžič, čo koho po tom, to nikto nerieši také kraviny. To len vy ženy ste také, že všetky debiliny riešiť musíte." No, nepovedal to presne takto, ale v tom istom zmysle, akosi podobne.
@shit strie - stopy na koži spôsobené jej relatívne prudkým natiahnutím (rýchle pribratie, rýchly rast (z toho mám na kolenách), tehotenstvo...) vyzerá to ako čiarovité kvázyjazvy, hore niekto hodil obrázok takých ľahších
nevadia. samozrejme si všimnem, ale je to nepodstatný detail.
dokonca jedny sa mi páčili/ma fascinovali, tie boli z výraznejších, tehotenské, a neboli estetické, toho som si bol (rozumovo) vedomý, ale... neviem, proste nevadili, fascinovali.
Podľa mňa strie môžu byť svojim spôsobom pekné. Napríklad tie na obrázku @30 sa mi páčia.
Ale keď má dievča strie na brušku alebo stehnách alebo kde, tak má väčšinou to bruško alebo stehná alebo čo väčšie a nie pevné. V takom prípade to asi nevyzerá dobre, ale nie je to kvôli striám.
nemam ich vyrazne, len jemne (boky, prsia) a keby si to priatel nejako extra vsimal, riesil a upozornoval na ne, tak by som ho asi povazovala za nie vcelku normalneho. inak aj ten moj ma, akurat minule som ich zbadala, nie je to len zenska zalezitost.
a na druhej strane priznavam, ze krvave strie by vedeli zatocit mojim sebavedomim a asi by som uvazovala o nejakom zakroku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a nie su to "malickosti"
i nabrúsi si na noži ostrie,
záclony rýchlo zastrie,
nohu pekne vystrie
a vyreže si ich z nohy, lebo jej to dobre jebe a rieši keketiny
@mielikki
napr. toto mi nepride este nijak hrozne
ako mám strie len na jednej polke riti a keby mi chlap povie že sa mu to nepáči tak mu poviem že je to vyysoko módna riť od armaniho so zvieracím vzorom... limitovaná edícia... zasmeje sa a je to...
ako fakt ma serú tie nariekačky a výlevy sebaponižovania kvôli veciam, ktoré človek nezmení...
@flumen
nevadia. samozrejme si všimnem, ale je to nepodstatný detail.
dokonca jedny sa mi páčili/ma fascinovali, tie boli z výraznejších, tehotenské, a neboli estetické, toho som si bol (rozumovo) vedomý, ale... neviem, proste nevadili, fascinovali.
Ale keď má dievča strie na brušku alebo stehnách alebo kde, tak má väčšinou to bruško alebo stehná alebo čo väčšie a nie pevné. V takom prípade to asi nevyzerá dobre, ale nie je to kvôli striám.
a k téme : nie , nevadilo by mi to
a na druhej strane priznavam, ze krvave strie by vedeli zatocit mojim sebavedomim a asi by som uvazovala o nejakom zakroku.
jak mozete toto vazne riesit ludia
jak mozete toto vazne riesit ludia ved taki ludia si zasluzia smrt