bojím sa ked budem mat niekedy babu a že som chlpatý tak jej to bude vadit lebo žiadnej sa to nepáčíí a ja som už taký čo už hm mám 20 rokov a som ešte panic ah jaj nájdu sa aj také krajšie baby ktorej sa páčia chlpatý chalani ?
@pifcinko Čo tak depilácia/epilácia? Ale ak si chceš nechať chlpy, tak choď do Talianska. Tam sú všetci chlupáči a Taliankam sa to páči, tak to vyskúšaj.
Pokial nie si chlpaty aj na ramenach, chrbte, krku, bruchu ako simpanz, tak im je to jedno, dokonca je viac tych ktorym sa paci, nejaky ten chlp na hrudi nohach etc.
(kasli tu na tie 3 a pol uzivatelky birdz.sk, ktore by mali radsej bezchlpe 12 rocne decko v posteli)
Pokial si ale ozaj zarasteny ako orangutam, ze 7 cm chlpy aj na chrbte a vsade tak to daj prec, to je vazne nechutne
no ak to vadi tebe, tak s tym nieco rob (depilacia napr.)...ak ti to nevadi, tak neries baby, podla mna...ved najde sa taka, ktora ta bude lubim takeho, aky si...
@roman103 aha no ja mám aj chrbát ale to nie až tak moc iba troška ale aj tak chcem už nijaku babu chcem sex lebo som ešte panic ale nikto nechce somnou neviem ako to mám povedat nijakej babe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Či tebe ide len o tie krajšie hej?
Osobne sa mi to tiež 2x nepáči no... Kebyže mám takého chlapa,určite ho nenamotávam na to aby ich nejakým spôsobom odstránil ...
PS : tie na brušku dole sú desne sexi a aj briadka je desne sexi
(kasli tu na tie 3 a pol uzivatelky birdz.sk, ktore by mali radsej bezchlpe 12 rocne decko v posteli)
Pokial si ale ozaj zarasteny ako orangutam, ze 7 cm chlpy aj na chrbte a vsade tak to daj prec, to je vazne nechutne
Ak na tom nie si nejako extrémne,tak sa nezrucuj
ale kedze ta zaujima asi nazor krajsich bab tak moj komentar je zbytocny
jak si ma rozosmial
no ak to vadi tebe, tak s tym nieco rob (depilacia napr.)...ak ti to nevadi, tak neries baby, podla mna...ved najde sa taka, ktora ta bude lubim takeho, aky si...
Pre Kristove rany, ešte raz - CHLPY SÚ TOP! A chlpatí chlapi takisto.
ale ja ano
a uz sa konecne nauc odlisit "nijaky" od "nejaky"..milion krat ti to tu ludia pisali, skus sa nad tym zamysliet
kupuje si Tabu.
Čo nespraví suka,
to zachráni ruka.
Vo vani, či v saune,
pod sprchou na vojne,
onania, onania…
Kto si dlho nepichol,
ten sa tomu nevyhol,
veď ani ja, veď ani ja…
@rheia a kde ma byt?
Tak to som najchudobnejší na svete...