@8 presne..aj moja frajerka vravi, ze sa jej to paci, pretoze je to..no jednoducho chlapske a nie zeby som bol nejak extremne zarasteny..klasika.. nohy, ruky trocha hrud, trocha brucho a potom tvar
@patricino a zas, az take strasne to nie je..kamos ma rovnako zarastene nohy, mozno aj viac, a frajerku ma uz asi 3 roky a nevyzera, zeby jej to vadilo
@patricino to co som videl na tvojich fotkach vyzera ako krasna mala a pritulna opicka opiciak bol jeden z nasej skoly, ktory ked dal pred telesnou dole tricko a nohavice, vyzeral tak, ze by sa v nom kludne stratil aj cely autobus
@patricino ver tomu že mám 15 a nohy mám na 90% podobné ešte rok a bude to dokonalá podoba ruky nemám naopak takmer vôbec chlpaté..to sú také mini svetlé chĺpky ako malé bábatko
ved nohy mas uplne v pohode, podla mna odpudivo vyzera ak ma muz vydepilovane a vyholene nohy, to je humus...a ruky? co ja viem, aj to sa da, mozno ked tak jedine nastav na strojceku nejaku dlzku a prehol ich, nie vyhol!
inak mne chlpy na hrudi este ani nenarastli a v rukach ma tromfne aj zena
Veľa žien chlpatosť odpudzuje, ale nájdeš aj také, ktoré sú na to zaťažené. Takže ked si najdeš ten druhý typ ženy tak nebude problém. Problém bude ked nájdeš ten prvý typ v zime ...(nie nesmejem sa)
Bola som uprimna! (ok trošku som posrandovala) Mne by to vadilo -.- prepáč. Ale ked sa žena musí o seba starať. Tak aj chlap by mohol niečo so sebou zrobiť.
A okrem toho sú aj trvalé odstránenia ochlpenia...
Vieš mne to je jedno, ale to ber tak že to môže tvojej budúcej potencionálnej partnerke dosť vadiť. Ale aj nemusí. A oholenie ti pomôže tak na pár dni...
Súhlasím so smartboy, ruky ani chlpy nie je moc vidieť a tie nohy tak isto.
Podľa mňa na ochlpení nie je nič zlé, len ide o konkréty názor dievčaťa . Ja osobne si holím aj fúzy, v 14stich to moc sexy nie je, že... A naopak za najviac sexy ochlpenie považujem čiarku čo spája pupok a "to tam dole"
tak normálne chlpatí...žiaden extrém...a teda voči chlpatému chrbtu mám trochu predsudky....a tiež som trochu v rozpakoch ohľadom podpazušia chlpatého, keď ho v lete niekto verejne vystavuje napr. v MHD
@turgon no uz len to tak ale ruky si holit nebudem, to by inak zle potom vyzeralo ale videla som aj chlapov, co mali uplne jemne chlpy na nohach, tak by to malo byt
tak mne by to nevadilo...ja mam rada zzenstilych, ale to len preto, lebo som sama chlap
proste nepaci sa mi taky nechutny prales na nohach, ved jasne, ze si chlapi nemusia uplne holit nohy...ale ked niektori maju stastie na jemne chlpy, tym lepsie
Dnes do busu nastupil pekny chalan ale kazilo ho to ze mal hunate ruky ale akoze aj na druhej strane dlane(neviem aky to ma nazov) az ku hankom a potom na clankoch prstov....strasne sa mi to nepaci, je to opicie
Nepáčia sa mi muži, ktorý sa o seba takto starajú. myslím tým že si holia celé telo. Príde mi to také teplé. Oholené hohy, ruky, a hruď? Ja neviem podľa mňa je to dosť prehnané. Chlapci! nerobte zo seba ženy! Chĺpky sú fajn!
niesu pekné gorily s chlpatým chrbtom, ale tiež sú pre mna otrasní chlapi bez chlpov...pri takých sa cítim....bud ako s nevyspelym chlapcom, alebo sa ja cítim chlapčensky koli mojim jemnym chlpkom, ktore ani on nema takže tak....chlap má byt chlpatý....má!....ale ked je chlpatý velmi a úplne že všade tak to je už podla mna nejaká hormonálna...eh..porucha? (sakra nemyslím poruchu ale dačo iné,,,šak viete.) takisto ako chlap bez chlpov-ten je podla mna celkovo nejak menej dozrety asi ma malo hormonov
fuuuuuuuuuuuj chlaptí muži sú nechutní, mali by so sebou niečo robiť, veď aj keď majú ženy jenejšie chlpky, davaju si ich prec v kozmetike a tak, aj muzom by sa nieco take zislo, aj chut ma prejde ked vidim takeho zarasteneho
no ak to neni zrovna toto tak mi to nevadí, skôr naopak aj keď oholené pazuchy oceňujem z toho hygienického hľadiska ale to je tak vsio nohy ci holia len cyklisti aby sa nezamotali do reťaze
Aký je, taký je... Nemyslím, že chlpy sú to najdôležitejšie na chlapoch Ja si myslím, že aj ženy by mohli byť pokojne chlpaté (okrem partií, ktoré sa holia z hyg. dôvodov), to len táto hlúpa móda to nedovoľuje Chlpy sú prirodzená vec - kto ich má, nech ich má, kto nie, ten nie...
Fuu tažko povedat.Je to každeho osobna vec,ale ja si myslím ,že všetkeho vela škodi .Takže ak je chalan zarasteny nieje to zle kazdy predsa niečo mame a niečo nie ale myslim ,že ak toho nieje vela ale tak akuratne nevadi mi to na chalanovi .Ale ako vravim ,každeho je to jeho osobna vec,a každemu sa predsa pači niečo ine .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
134 komentov
to ho mám upiecť?
Oholené ruky? ani niektoré ženy si ruky neholia
Brada a fúzy to sa mi nepáči.
A čo sa týka tej hrude neprekáža mi to
@mielikki každý vyniká v niečom inom ale asi to už neopravím musiš prežiť
zvykla som si na to
pokiaľ nemáš chlpatý chrbát, tak všetko ostatné úplne normálne a chlapské
@acvd43xa7w ako inač
@mkamka chrbat nie ale plecia .. juu juu
nohy samozrejme v pohode aj ruky ale zas nie jak gorila xD a hrud chlpatu nemusim a uz vobec nie velmi
ale aj tak to nevidím nejako negatívne
hm, čo tu máš fotke, tam nijaké nadmerné ochlpenie pliec nevidím
Nohy mam podobne ale ruku menej
Totizto podla mna maju take zeny, ktore maju chlpatesjie ruky vacsiu chut na sex.
Chest hair is the pride of real men!
@purenarcissism tak od teba som čakal viac podpori
@mkamka poprosím v TS vysvetliť ten pocit .. cudie slovo enchápem
Ale Ok pár chlpov strpím ked to nie je ráádne chlpaté
inak mne chlpy na hrudi este ani nenarastli a v rukach ma tromfne aj zena
Bola som uprimna! (ok trošku som posrandovala) Mne by to vadilo -.- prepáč. Ale ked sa žena musí o seba starať. Tak aj chlap by mohol niečo so sebou zrobiť.
A okrem toho sú aj trvalé odstránenia ochlpenia...
Vieš mne to je jedno, ale to ber tak že to môže tvojej budúcej potencionálnej partnerke dosť vadiť. Ale aj nemusí. A oholenie ti pomôže tak na pár dni...
* k ankete - nie, nevadia mi
k anktetovej odpovedi dáme rande
* eejha, ešte si to rozmyslím
*daj vedieť
*ako dlho môžem rozmýšľať?
*to doriešime v TS
*nie si nejaký akčný na pokročilú nočnú hodinu?
nohy, ruky - ok
hruď len! do určitej miery - ok
chrbát - NIE!!
nechcem mať pri sebe chlapa čo, ked si k nemu ľahnem, aby mala pocit, že ležím na perzskom koberci
Podľa mňa na ochlpení nie je nič zlé, len ide o konkréty názor dievčaťa . Ja osobne si holím aj fúzy, v 14stich to moc sexy nie je, že... A naopak za najviac sexy ochlpenie považujem čiarku čo spája pupok a "to tam dole"
@inversi ale nijeeee to ja len tak ver tomu, že ma to až tak netrápi len som chcel počuť názor ľudu
xixixi, kúpsi v drogérii krém OPILCA a v sprche sa ním natri a nechaj chvíľočku pôsobiť, osprchuj sa, zlezie ti všetko a máš klid
co prosim ? tak co chces by sme i holili nohy a bol jakmetrosi ?
tak mne by to nevadilo...ja mam rada zzenstilych, ale to len preto, lebo som sama chlap
proste nepaci sa mi taky nechutny prales na nohach, ved jasne, ze si chlapi nemusia uplne holit nohy...ale ked niektori maju stastie na jemne chlpy, tym lepsie
chrbat,podpazušie-to neee
a čo sa týka hrude-radši ne,ale ak aj je zarastená,nepohrdnem
kto sa holí, nieje chlap!
nepodľahni módnemu trendu teploškov s vyholenou hruďou a rúžovými elasťákmi, buď chlap
Ale tak neber to tragicky, si pekny chalan ked nemas bradu a okrem toho trochu tmavsi typ,vsetci taky maju take chlpy (aspon tak som si vsimla).
Ale chlpate plecia si ani neviem predstavit...
Mojej mamke by si sa pacil ona rada take
tak mi to nevadí, skôr naopak aj keď oholené pazuchy oceňujem z toho hygienického hľadiska ale to je tak vsio nohy ci holia len cyklisti aby sa nezamotali do reťaze
@niella nooo bojím sa že časom hej
Tak pokial ti nie je hrozne ako toto .. chlpaty na rukach a nohach? V pohode dokonca mi nevadi ani dole ked je chlpaty, pokial sa teda sprchuje