Ak nevieš sám ako jej to povedať, tak ako s ňou potom chceš chodiť???? Dosť od veci otázka, nemyslíš??? Všetko sa nás budeš pýtať???? Aj to ako jej povedať či nechce ísť s tebou von a pod.??? Treba zapojiť vlastnú hlavu a nespoliehať sa na druhých!
povies trebars ze: boze jak dlho som nebol na centrifuge a ozaj nechces somnou chodit?
to zalezi na tebe aky mas styl,ked chces byt originalny tak sa teda nepytaj na nazory druhich
a pridi na nieco sam
ale ajtak si myslim ze staci byt s dotycnou osobou co najviac a potom ani nemusis nic hovorit ale proste spolu uz chodite
ale teraz kveci kedze sa pytas ako by som to ja urobil no tak ja by som nad tym vopred nepremyslal ako to povedat to by prislo same si myslim, mozno teda ani hovorit nic by som nemusel
hii to sa dakedy aj praktizovala taka otazka ze "chces so mnou chodit???" waau to je pecka mna sa to nik este nespytal..teraz sa citim menejcenne ked som s niekym chodila bez tejto zavaznej vety
ci by somnou nechcela codit kde? do obchodu? ja by som jej svor povedal asi to. nesla by si dakedy somnou vonka? do parku alebo len tak pred vchod a daco si povedat. Je to tazke? Alebo som otazke nepochopil?
No ja som sice baba ale tak poradit ti mozem mozno aj lepsie ako chalan...kedze viem ako by asi taka baba reagovala a tak..No asi sa jej spytat hned tak typu ze:,,Nechces so mnou chodit?" to je troska blbe nemyslis? Teda aspon pre mna by to bolo...Pozri ked ju uz chces zbalit a tak skus byt k nej pozornejsi usmiat sa na nu no a tak proste aby si vsimla ze mas o nu zaujem a pripadne ak by mala aj ona o teba uz by to nebolo take tazke..Viem o com hovorim.Alebo este jedna moznost a to ked nemas odvahu takto do oci este mozes skusit aj SMSku...Ja neviem skus jej nieco pekne napisat teda ak mas na nu kontakt..Ze sa ti paci ze by si mal o nu zaujem no a tak...Alebo sa jej tak skus opytat ze ci by niekedy s tebou niekam nezasla alebo ju niekam pozvi alebo co ti napadne.To by urcite malo zabrat..Ak by mala aj ona o teba zaujem urcite sa coskoro ozve to mi ver!
Do pice, fakt naco vetu ? to vetu som pouzil tusim v 14 rokoch naposledy
Kurwa sak to pride samo, ked s nou chodis von a tak, chodite aj sami dvaja, citis ze sa ten vstah zlepsuje tak jedneho casu pride taka ta intimna chvila na bozk, alebo na rozhovor ze by si mozno chcel nieco viac atd. ALe preboha CHCES SO MNOU CHPDIT ?
ked ta aj ona chce dojde na to, ked nie tak nie. Len jej to musis davat najavo. TO je vsetko
ako uz len mozes preboha povedat babe nieco take ako chces so mnou chodit?ved ak s nou chodis von a vidis ze vam je spolu dobre tak naco slova??ved to samo pride nemozes to zacat s tym ze ci s tebou chce chodit a ak z jej strany nevidis zaujem tak ju z touto otazkou ani nezatazuj...
Ma pravdu mala som strašne super kamoša.. ale iba kamoša kym mi na icq nenapisal či s nim nechcem niečo viac... ked som mu povedala že nie... prestal somnu aj chodiť vonku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
to mozes selijako urobit:
povies trebars ze: boze jak dlho som nebol na centrifuge a ozaj nechces somnou chodit?
to zalezi na tebe aky mas styl,ked chces byt originalny tak sa teda nepytaj na nazory druhich
a pridi na nieco sam
ale ajtak si myslim ze staci byt s dotycnou osobou co najviac a potom ani nemusis nic hovorit ale proste spolu uz chodite
ale teraz kveci kedze sa pytas ako by som to ja urobil no tak ja by som nad tym vopred nepremyslal ako to povedat to by prislo same si myslim, mozno teda ani hovorit nic by som nemusel
Do pice, fakt naco vetu ? to vetu som pouzil tusim v 14 rokoch naposledy
Kurwa sak to pride samo, ked s nou chodis von a tak, chodite aj sami dvaja, citis ze sa ten vstah zlepsuje tak jedneho casu pride taka ta intimna chvila na bozk, alebo na rozhovor ze by si mozno chcel nieco viac atd. ALe preboha CHCES SO MNOU CHPDIT ?
ked ta aj ona chce dojde na to, ked nie tak nie. Len jej to musis davat najavo. TO je vsetko
Ma pravdu mala som strašne super kamoša.. ale iba kamoša kym mi na icq nenapisal či s nim nechcem niečo viac... ked som mu povedala že nie... prestal somnu aj chodiť vonku