Nie ale chcela som, možno keby sa poctivo pripravujem na talentovky tak by som to aj dala. Len som si dajak neverila a vyprdla sa na to. Keď tam ccheš ísť tak tam choď.
za základnú chodím už pekných pár rokov, na klavír...
ide o to, že kam chceš ísť - na výtvarnú, nejaký hudobný nástroj, spev,....
s klavírom som spokojná, síce sa mi tam niekedy nechce a cvičenie ide ťažko, ale na konci roka som rada, že som sa na to dala (teda, keď už niečo viem zahrať aj plynule
ja chodím tiež na zakladnu...na výtvarnú....ako ono je to tak fajn, lebo máš tam množstvo materiálu, ktoré len tak nenajdeš...a učiteľka ti poradí vela krát...ale tam je na hovno to že je to málo krát o týždňa...
@grietusha ja viem že by to bolo ideálne a ked som spravila tie talentovky ktoré som ani neplánovala spraviť tak som mala také nutkanie tam ísť (určite by ma to na 100% viac bavilo ako gympel ) ale gympel je bližšie a ja strašne rada spím tak zvíťazil gympel
@dragonfly1 práve to ja sa rozhodujem medzi gymplom a umeleckou lenže si myslím že by som gympel nezvládala i keď teraz známky na to mám.....ale mám pocit že by som sa lepšie cítila na umeleckej - v svojom živle- kde by si každý nemyslel že som blázon za to že kreslím čudne veci a ostatný to nechápu
@qossyend aj ja mám na to známky aj ked vedomosti sú už niečo iné hlavne v poslednej dobe a ešte tá matura z matiky ale ked si to tak vezmeš tak po umeleckej moc šancí nemáš lebo to len tie prominentné detičky zarábajú veľké prachy za fotky čo nič nestoja alebo napríklad kreslením sa tiež neuživíš skrátka to je taká škola čo by ma fakt že moc bavila ale skôr ten gympel a potom pekne na výšku ...inak do akého mesta na umeleckú chceš ísť ?
@dragonfly1 veď po strednej umeleckej môžeš ísť na vysokú...ja mám kopu kamošov, čo šli....a náhodou, poznám jednu babu, čo maľuje, ešte je na škole a celkom slušne jej to vynáša...
ale vo všeobecnosti, keď sa chceš živiť umením, nie sú tam moc veľké istoty
@dragonfly1 chcem ist do Trenčína ,...a tak som rozmýšlala nad propagačným výtvarníctvom alebo bytovou dizajnerkou .....šak to že tam je len kreslenie alebo take veci a jazykom sa vobec nevenuješ alebo matike a soline ,........takže od tial výdeš dobrý na kreslenie ale inač trochu blby
@synekdocha " ale vo všeobecnosti, keď sa chceš živiť umením, nie sú tam moc veľké istoty " a presne pre to tam nechcem ísť umelecky nadaných ľudí je už dosť si myslím a nikto nepovedal že ked nebudem chodiť na umeleckú tak sa tomu nemôžem venovať napr. keby ovládam dobre photoshop ( čo ma aj baví ) tak ma zoberú do dobrej prace aj bez školy a ak nie tak ostáva ešte výška z gympla .
@qossyend aj ja som mala ísť do TN ...dutý hej ale aspoň si sa venovala pár rokov tomu čo ta bavilo len sú tam tie následky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ide o to, že kam chceš ísť - na výtvarnú, nejaký hudobný nástroj, spev,....
s klavírom som spokojná, síce sa mi tam niekedy nechce a cvičenie ide ťažko, ale na konci roka som rada, že som sa na to dala (teda, keď už niečo viem zahrať aj plynule
btw, iritujú má smajlíky v nadpisoch
@dragonfly1 ver tomu, že nie je nad to mať učiteľa fotky
v treťom to začne byť kritické, lebo človek nie je zvyknutý pravidelne pracovať
a potom máš pocit, že asi dojdeš o duševné zdravie, kým dopíšeš bakalárku
ale možno sme len my na našom odbore taký nevydarený lemravý ročník
a tiež treba vedieť príjmať kritiku na seba, resp. na to, čo vytvoríš, čo je niekedy dosť bolestivé
ale vo všeobecnosti, keď sa chceš živiť umením, nie sú tam moc veľké istoty
@qossyend aj ja som mala ísť do TN ...dutý hej ale aspoň si sa venovala pár rokov tomu čo ta bavilo len sú tam tie následky