Dlhší čas sa pohrávam s myšlienkou chovať holuby na preteky, priestor na to je, skúsenosti na to sú. Len netuším koľko by som mal vziať holubov na začiatok a aké plemeno, rozmýšľal som nad importom z belgicka ale ešte nie som rozhodnutý + ešte nie som roz
Fuf takže podľa seba máš dostatok skúseností na ich chov, ale nemáš dostatok vedomostí na jeho začatie? Neprichádzajú zväčša takéto základné vedomosti so skúsenosťami?
A ako už tu raz bolo podobné fórum ak ma pamäť neklame ale ťažko je tu zbierať info o tom, verím že sú o dosť lepšie stránky kde ti môžu radiť nepochybne kompetentní ľudia, ktorých skúsenosti sa zrejme budú dať aj overiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
možna že ti to niečo pomôže na tej stráne..
» www.holubar.sk/clanky/zakladne...
A ako už tu raz bolo podobné fórum ak ma pamäť neklame ale ťažko je tu zbierať info o tom, verím že sú o dosť lepšie stránky kde ti môžu radiť nepochybne kompetentní ľudia, ktorých skúsenosti sa zrejme budú dať aj overiť.