Ja už neviem čim to je! Nemame doma žiadnu špinu ani nič podobne a ja vždy najdem niekde nejakeho chrobaka. Ale nie nejakeho maleho..to su uplne hovada. Ja neviem kadial sem lozia alebo čo. Ma s tym skusenost niekto z rodinneho domu??
Cez deň žiadne nevidím ale v noci v kuchyni po zemi aj v chodbe máme dosť chrobákov.. to potom všetkých zabijam zaradom a cez deň nadávam že nech do riti už dakto iný tiež zabija tie chrobáky bo sa na to vyserem a naj nas aj vyženú z bytu potom..
aj nam tu lez tvorčeky... ale odkedy som dva týždne súžila s všakovakou chrobačou(a myšou) a adhd aspengrový chlapčúrik mi nechal postrážiť obrovskú chlpatú húsenku a spolu sme hladali chrobákov (vedel všetky ich názvy, aj po latinsky, aj odlíšiť samičku od samčeka a i častokrát či je to mladé staré) tak už mi to ani nejak nejaké nepríde... proste žije si to svojim životom... pokial to nie je kliešť alebo ucholak alebo mravce ktoré zacítili na zemi nejaky toten bordel (čiže teda bordel) tak je mit o jedno...
@obliviate píšeš často sarkastické veci, neviem takto odhadnúť čo myslíš vážne. ja som si potom uvedomil, že to vlastne nie je až taká ťažká vec, len ja osobne by som nechcel ničiť plány toho mravca len kvôli mojim pokusom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a málo múch
Ale v pohode, zjedla som ho.
šak kúp v drogérii spray na tu háveď a nastriekajte rohy a hlavne vchod a pod oknami...