Žiadne. Je to placebo. A aj keby to pomohlo, dostaví sa jojo efekt. Nemôžeš schudnúť neprirodzeným spôsobom tak, aby to vydržalo. Akurát ti to dojebe žalúdok a chuť do jedla a akonáhle ich prestaneš brať, kilá budú naspäť. Si mladá, začni cvičiť a uprav stravu. Nie je to také ťažké.
Lipo6 black odporúčam. Mama mala problém so štítnou žľazou a chcela schudnúť. Kúpila si jedno balenie, že na skúšku a fungovali. Len bez cvičenia a stravy to nejde, tabletky len pomáhajú schudnúť.
Ja som ich skúšala (ja viem hlúpa jak talpa xD) a nepomohli mi, jedine som viac pribrala xD tabletky neber je to hovadina a začni na sebe makať that's all
ee. správna strava + vyživové doplnky a samozrejme dostatok pohybu, nemusí to byť cvičenie, stačia aj prechádzky, stiahni si do mobilu krokomer, 10 000 krokov na deň je optimum. So stravou, vytvorením správneho jedálnička sa zaoberajú aj odborníci, viď moja kamoška na: » www.toplinia.sk/...
Ak si z KE, kľudne ju navštív, ak mi dáš vedieť vybavím ti zľavu. papa. držím palec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ak si z KE, kľudne ju navštív, ak mi dáš vedieť vybavím ti zľavu. papa. držím palec