Vacsina ludi uz ani nevie, co je laska. To, ze sa nechaju namotat alebo ostanu niekomu visiet na krku by som za nu nepovazovala. O tom to avsak vacsinou byva.
momentálne mám prvý vzťah, ako inak, je nehorázne čudný
celkovo to neprebieha cez zamilovanosť, ale akosi z oboch strán je to túžba budovať si ten vzťah a ide to celkom dosť dobre, a to je nehorázne čudné - za ten krátky čas sa obojstranne vybudovala celkom dosť fajn priateľstvo, vzájomná opora, otvorenosť, žiarlivosť, hádky, príťažlivosť a to všetko úplne najviac úprimne (videli sme sa 2x xD)
ale rozhodne to nie je povrchné, skôr mega čudné fakt
a teda k otázke, ešte som sa nemiloval, ale to maznanie akožeeee
neviem kde to žijem ani ale je to hrozne super a strašne dobre sa cítime, keď sme pri sebe ..
a tak no k otazke.. neviem.
pri prvom vztahu som verila, ze milujem a verila som aj partnerovi, ze on miluje mna,
druhy vztah bol intenzivnejsi citovo pre mna a tiez som verila, ze milujem, ale jemu som nebola schopna verit, ze to tak tiez citi. ale ano, dovolim si povedat, ze to bolo z lasky.
@poukinko ježiiiiiiiš normálne neviem či už som to niekedy hovorila ale ja žijem pre tvoje psychické stavy a proste prežívam každé tvoje birdzovské zdelenie sa o niečom čo ti urobilo zle alebo dobre, proste som trápny stalker a nehanbím sa za to a toto ma tak mocenky moc potešilo že doviiiiiii, jak sa mi to dobre číta, normálne všetko kokotné od rána čo bolo teraz sa prekrylo tým že si spokojný, viiiii to je super, až sa cítim za seba trápne ^^ :happy:
Oooo a nakoľko sa rada vyjadrujem aj k otázkam ktoré sa ma netýkajú, tak zamilovaná som nebola (lol moje blogy občasné a statusy síce môžu byť chápané v rozpore s týmto tvrdením ale je pravdivé, ja sa len namotávam a emočne priciciavam a nedokážem potom bez danej osoby existovať, plus to, že milujem svojho psa sa hádam nepočíta) a ani som sa s nikým nemilovala, ale viem si asi možno predstaviť sex bez lásky :ehm:
@kittyboo no klameš, lebo si v skutočnosti myslíš, že nie som. Nabudúce ma označ, aby si nemusela ohovárať na nete.
@hoperpohroma ten pojem nevidím len ako niečo medzi dvoma, to čo má na mysli sú skôr telesné potreby, pocity zamilovanosti... a keď to nastane skôr ako pochopenie významu lásky tak to môže končiť rozchodom, lebo ma to už s ňou nebaví...
@kittyboo ale tá irónia nebola pravdou. Nerozrušujem sa, len som upozornil, že mi to prekáža... a nezávidím ti, že si znalkyňa. Len som jednoducho možno ešte nestihol pochopiť všetko to, čo ty o láske...
@hoperpohroma
Pravá láska je ak toto človek dokáže žiť voči sebe(aby to mohol dávať) a voči druhým:
"Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá; nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží. Láska nikdy nezanikne." ( 1 Kor 13, 4-8 )
Džordžo, vyjeb sa na to. Láska je emocionálne niečo, je to ľudská potreba, pocit, je toľko definícií a možností pochopenia pojmu láska, že neviem, prečo by sa nemohla nazvať emóciou, aj keď to možno z psychologických definícii nebude správne.
@hoperpohroma ďakujeme, momentálne sa v tom neviem vysomáriť a fakt to neviem označiť pod žiadnou nálepkou, že vzťah, alebo také niečo
prosto je to etapa dvoch ľudí, ktorí sa vzájomne majú veľmi radi, rozumejú si a chcú byť nonstop pri sebe, fyzicky sa priťahujú, aj keď vzájomne nie sú svoje typy, stále sa hádajú, záleží im na sebe navzájom ale relatívne by uniesli, ak by sa jeden pobral iným smerom..
komplikované, ale ďakujeme no
@aime12 @matwejo ďakujem, nepovažujem to za nejaký úspech, mne fakt bolo dobre samému ale teraz, TERAZ...
@sveter lebo každý si to vysvetľuje po svojom, ja poznám niečo čo ju opisuje dosť dokonalo @22 no nepozná to každý, nie ešte aby sa snažil to žiť.
Ak máš niekoho rada, chápeš aj to, že on nemusí k tebe nič hlbšie cítiť a to ťa nemusí robiť smutnou, ale šťastnou z toho že aj on je šťastný... pretože logicky, by s tebou nebol šťastným za takých okolností... :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
celkovo to neprebieha cez zamilovanosť, ale akosi z oboch strán je to túžba budovať si ten vzťah a ide to celkom dosť dobre, a to je nehorázne čudné - za ten krátky čas sa obojstranne vybudovala celkom dosť fajn priateľstvo, vzájomná opora, otvorenosť, žiarlivosť, hádky, príťažlivosť a to všetko úplne najviac úprimne (videli sme sa 2x xD)
ale rozhodne to nie je povrchné, skôr mega čudné fakt
a teda k otázke, ešte som sa nemiloval, ale to maznanie akožeeee
neviem kde to žijem ani ale je to hrozne super a strašne dobre sa cítime, keď sme pri sebe ..
pri prvom vztahu som verila, ze milujem a verila som aj partnerovi, ze on miluje mna,
druhy vztah bol intenzivnejsi citovo pre mna a tiez som verila, ze milujem, ale jemu som nebola schopna verit, ze to tak tiez citi. ale ano, dovolim si povedat, ze to bolo z lasky.
a medzitym som mala, bohuzial, aj bez lasky.
robíš pokroky
@hoperpohroma ten pojem nevidím len ako niečo medzi dvoma, to čo má na mysli sú skôr telesné potreby, pocity zamilovanosti... a keď to nastane skôr ako pochopenie významu lásky tak to môže končiť rozchodom, lebo ma to už s ňou nebaví...
s tym suhlasim
ale furt nvm, co je teda laska podla teba
@hoperpohroma
Pravá láska je ak toto človek dokáže žiť voči sebe(aby to mohol dávať) a voči druhým:
"Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá; nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa, nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy. Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží. Láska nikdy nezanikne." ( 1 Kor 13, 4-8 )
čo si myslíš ty?
Džordžo, vyjeb sa na to. Láska je emocionálne niečo, je to ľudská potreba, pocit, je toľko definícií a možností pochopenia pojmu láska, že neviem, prečo by sa nemohla nazvať emóciou, aj keď to možno z psychologických definícii nebude správne.
prosto je to etapa dvoch ľudí, ktorí sa vzájomne majú veľmi radi, rozumejú si a chcú byť nonstop pri sebe, fyzicky sa priťahujú, aj keď vzájomne nie sú svoje typy, stále sa hádajú, záleží im na sebe navzájom ale relatívne by uniesli, ak by sa jeden pobral iným smerom..
komplikované, ale ďakujeme no
@aime12
@matwejo ďakujem, nepovažujem to za nejaký úspech, mne fakt bolo dobre samému ale teraz, TERAZ...
@zajkousko no, ďakujem, ak sa to dá tak povedať
-jednoznačne som však zistil, že môj život je ešte chaotickejší a nevyspitateľnejší a nestabilnejší ako som sa domnieval
Áno, za každých okolností zachovať lásku...
A nie, reálne dôležité je, čo robíme pre svoje šťastie
Ak máš niekoho rada, chápeš aj to, že on nemusí k tebe nič hlbšie cítiť a to ťa nemusí robiť smutnou, ale šťastnou z toho že aj on je šťastný... pretože logicky, by s tebou nebol šťastným za takých okolností... :letim: