Ahojte, prosim Vas, velmi by som bol rad, keby ste mi poradili ako oslovit dievca. Ako zistim, ci uz ma nejakeho priatela? Viem, ze taketo problemy ma asi vela ludi ale bol by som rad, keby mi napisali hlavne dievcata, ze ako sa citia oni, ked ich chalani
mno tak ja som sa so vsetkymi byvalymi spoznala nejak prirodzene..neznasam strojene oslovenie..proste len tak slovo da slovo a ked tam nieco je tak ta iskra proste preskoci a je to tam..rozumiete si..rozpravate sa aj hodiny..
niekedy strojeostou a pozvanim na rande neuspejes..treba zistit aka je...a kde by si s nou mohol tak nezavazne pokecat...
no strach je zla vlastnost to ano. Ale ak neviskusas, nezistis. A zasa kazda zena je ina na kazdu plati nieco ine. To nie je ako hra na ktorej plati vsade to iste.
ahoj. tak, ked mna nejaky chalan pozyva na rande citim sa zvlastnym sposobom stastne a polichotena. a v kazdom pripade na to rande idem, pretoze chcem vediet o tom cloveku viac. zaujimaju ma ludia, co maju zaujem tiez o mna. tak to citim ja. a ako tebe pomoct? kazdopadne, mal by si sa premoct a spytat sa jej, ci nema chut na kavu. tam by ste pokecali a ak by si citil, ze aj ona by mala nejaky vacsi zaujem, tak by som to vyriesila uz niecim inym. napr. nejakou prechadzkou, nech sa este lepsie spoznate. romantika by pri takychto situaciach chybat nemala
Takze dnes som to uz asi zistil. Po pozvani, ci by niekam nesla so mnou von, zacala rozpravat, ze ma toho teraz v skole vela(pisomky...)a tak podobne sa akoby "vykrucala". Chcel by som od vas vediet, co si o tom myslite. Je to uz tym padom stratene? Alebo este sa da nieco podniknut? Skusení poradte...Díky!
to je dobra otazka.. ale povec si sam... ako by si sa citil ked by si ju pozval na kavu..a ledva by si dopovedal a NIE ! ... to by nebolo velmi prijemne.. ale no baby si vo vela pripadoch myslia ze to nejako nezvladneme to odmietnutie.. tak to chu vzdy povedat nejak jemnejsie .. najlepsie sa vyhovorit.. ani mne sa to nepaci !
kazdopadne sa nesmies obavat neuspechu, ked ta baba ma nieco do seba tak urcite neodmietne pozvanie na kaficko od cudzieho cloveka hh. niekde som cital ze ziskat dievca je lahsie ako sa ho zbavit tak sa toho drz a vsetko pojde lahsie
z vlastnych skusenosti viem, ze su baby, ktorym sa pacia nesmeli chalani a su aj take, ktorym sa pacia tazky samci.
hlavne ostan sam sebou, na nic sa nehraj lebo to my neznasame, nevtieraj sa a nechaj vsetkemu cas.
ak je ta baba naozaj dobra, oplati sa pre nu troska na sebe zapracovat a ked sa nechyti, tak to radsej nechaj tak.
Skus to este parkrat nejak vybavit na to stretko, ukaz jej, ze nie si len taky chalan co pobehuje len tak po ulici a vela inych kretenov, uchylakov atd..
Ak ma teda toho momentalne vela, ponukni sa ze jej pomozes s ucenim ( spolocny projekt atd)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
hlavne prekonaj ten strach ved si chlap.
niekedy strojeostou a pozvanim na rande neuspejes..treba zistit aka je...a kde by si s nou mohol tak nezavazne pokecat...
hlavne ostan sam sebou, na nic sa nehraj lebo to my neznasame, nevtieraj sa a nechaj vsetkemu cas.
ak je ta baba naozaj dobra, oplati sa pre nu troska na sebe zapracovat a ked sa nechyti, tak to radsej nechaj tak.
Skus to este parkrat nejak vybavit na to stretko, ukaz jej, ze nie si len taky chalan co pobehuje len tak po ulici a vela inych kretenov, uchylakov atd..
Ak ma teda toho momentalne vela, ponukni sa ze jej pomozes s ucenim ( spolocny projekt atd)
Vela stastia