Dajú sa pridávať iba fotky vo formáte JPG menšie ako 500kB (čiže menšie ako pol megabajtu), tvoja fotka je obrovská, nedá sa pridať na server. Potrebuješ ju zmenšiť v nejakom grafickom programe. Napríklad to môže byť program Photoshop alebo Paint Shop Pro
@goth111 Tak keď tuší, mohol by minimálne dať vedieť aj ostatným, aby celý večer nenadávali že im nejde pridať jediná fotka, ale aby s ňou mohli niečo urobiť a následne ju pridať :/
@spekacik lenze tie fotky tu sa tak ci tak zmensuju, a fotka s velkostou 1-2 megabajty ma trosku privysoke rozlisenie pre internet... nikto nema monitor s rozlisenim 5 mpix fotky...
A mne je napríklad vcelku jedno aké sú tie obmedzenia, pokiaľ sa nedajú pridávať len mikroskopické obrázky kde nič nevidieť, ale hlavne chcem vedieť aké sú, aby som sa podľa toho mohla zariadiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Niektoré fotky proste idú pridať, iné nie... (skús ešte trochu zmenšiť rozlíšenie fotky, mne to už raz pomohlo...)
záleží aj od rozlíšenia fotky
hmmm no super.. to aby som sa s každou fotkou hrala...achjo.. a menšie rozlíšenie=menšia kvalita..