ani nie, dlho som o nich nepocul, posledne si pamatam asi len V piatok podvecer si zresetujme hlavy a to mi az liezlo na nervy, cize som rad, ze o nich nepocujem a nechybaju mi
no sex pistols nemusím, takže som neviniatko a stačí to...ale opposite sex by som si pozrela, má to však len pár častí, keďže ten seriál zrušili :p či toto je o inom?
ja mam svoju ... moja najdlhsia abstinencia bola tristvrte roka a najprv sa mi pacili krasne kocky v mojom veku ... potom krasne kocky aj mladsie ... potom aj starsie ... potom kazda krasna zena ... potom kazda v mojom veku ... kazda mladsia ... kazda starsia ... zacal som flirtovat s dôchodkinami ... a ked na mna mrkali uz aj ihlicnate stromceky tak som vedel ze uz je zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Hovorí sa do stratov a nález.
Mám. Ale prečo?
nenarobis nic...ale my si vsetci vazime, aka si uprimna
ja mam svoju ... moja najdlhsia abstinencia bola tristvrte roka a najprv sa mi pacili krasne kocky v mojom veku ... potom krasne kocky aj mladsie ... potom aj starsie ... potom kazda krasna zena ... potom kazda v mojom veku ... kazda mladsia ... kazda starsia ... zacal som flirtovat s dôchodkinami ... a ked na mna mrkali uz aj ihlicnate stromceky tak som vedel ze uz je zle