Lebo mne ano, ako priklad uvediem mojho kamosa @Feerinko.
Ja si aj chcem precitat co napisal v svojich blogoch, ale ked otvorim jeho webku, tak on tam ma nastavene cierne pozadie a cierne pismo. Len v strede je kusok bieleho a je to uplne o hubu nieco take citat.
Je toto myslene sposobom, ze ak ma dakto "prilis divoky skin" ze by ste si ho radi prepli do pozeratelnejsej verzie? Ak tu bude dost hlasov nemam problem to urobit, zakladne by sa vam otvorila verzia so skinom, ak by to mal dotycny velmi nepozeratelne, tak by ste si to mohli jednorazovo prepnut (pre kazdu osobu zvlast)
zas ja ked chcem kamoske pozret fotky v albume,normalne si zvacsim fotku lenze ona kedze ma to pozadie nastavene tak aby presvitalo to za tým,tak ja vidim cez fotku to pozadie a strasne mi to vadi,..tak to by sa mohlo zmenit
@10@tomas : napr. u feerinka som za ale proste umna je to v pohode a netreba nic prepinat... takze som za to co pises ze spravit volbu a najlepsie na ten uplne ten prvy pri prvom prihlaseni ten by bol asi najlepsi
podla mňa to úplne neguje účel vlastného skinu... ak má niekto nečitateľnú webku bude potrestaný tým že si ju nik nebude čítať. chápem, že by bola možnosť voľby a tak, ale myslím že je to vo väčšine prípadov zbytočné a mal by to riešiť majiteľ ten konkrétnej webky vo vlastnom záujme..
súglasim s petikou, je to na zaujme dotyčneho "vlastnika" webky aby mal soj skin čitatelny,.. ak nemá znemožnuje svojim čitatelom aby si niečo z neho prečítali. a je to na škoda len a len jemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja si aj chcem precitat co napisal v svojich blogoch, ale ked otvorim jeho webku, tak on tam ma nastavene cierne pozadie a cierne pismo. Len v strede je kusok bieleho a je to uplne o hubu nieco take citat.
nie nie nie...nechat to tak ako to je...aj kebyze to je napisane ornamentami, tak si dobry blog precitam
ale tak napriklad na vrchole topu blogov som uz nasiel necitatelny blog
to tlacidlo by mi nevadilo