@Tomas@7 : Predstavoval som si to tak, ze nejaku temu "oznacis" ze tuto temu chces sledovat. A potom by si na hlavnej stranke male jak su "Nove", "Dnes top", "Od kamaratov", "Moje" tak tam by mohla byt zalozka "Sledovane" a tam by boli vsetky diskusie ktore su sledovane.
Popripade by sa mohli prispevky v sledovanych temach vzdy vypisovat v "Co stvaraju tvoji kamarati".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Taketo tlacitko by sa mi velmi hodilo, kedze niektore temy by si zasluzili dlhsiu pozornost ako 24 hodin...
A okrem toho aj ked si to ja vyhladam po viac ako 24 hodinach, tak co z toho ked tam budem aj tak na 99% diskutovat sam.
Podľa mňa je lepšie tlačítko navyše ...
Ja keď aj vidím zaujímavú tému, ale nemám čo napísať, nenapíšem len kvôli tomu, aby som ju mal sledovanú, takto by to bolo praktickejšie ...
len @tomas akosi zabudol
here: » www.birdz.sk/forum/sledovane...
Popripade by sa mohli prispevky v sledovanych temach vzdy vypisovat v "Co stvaraju tvoji kamarati".
@11 @Petika : Sorry za steal.