a kto by ti zaručil že ten čo by písal a vystupoval v mene tej psychologickej poradne by mal na to aj patričné vzdelanie??..nikto!!..nepotrebujeme psychológov, to psychiatri možu predpisovať lieky .
neverím na internetové a iné psychologické poradne. psychologický problém je komplexný a ťažký na vypichnutie, opísanie a vyriešenie na to, aby toto zabralo pár odsekov.
plus: naozaj to bude povolaný človek?
ďalej: ako môže niekomu vyriešiť problém, keď s ním vôbec nekomunikuje a nevie určiť napríklad, čo si dotyčný prifarbil?
a keby že teraz nie som unavená, možno nájdem aj ďalšie mínusy...
je mi to jedno..ale ak by sa tu niekto taký seriózny objavil myslím, že napíšem...aj keď by som sa nezdôverila so všetkým, keďže internet je internet a nikdy nevieme, kto sedí na opačnej strane ale aspoň dačo by som..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
plus: naozaj to bude povolaný človek?
ďalej: ako môže niekomu vyriešiť problém, keď s ním vôbec nekomunikuje a nevie určiť napríklad, čo si dotyčný prifarbil?
a keby že teraz nie som unavená, možno nájdem aj ďalšie mínusy...
chcel si hádam napísať ,chýbal vám tu niekedy aktívny psychológ alebo psychologička