Bola som 2krát a už by som nešla, lebo zbytočne som týždeň vyzerala ako by ma včely doštípali po tvári a akné sa hneď vrátilo.. Čistí sa asi tak, že ti dá nejakú masku, ktorá ti dá na povrch póry a vyrážky a potom ich surovo a bolestivo povytláča až do obrovských chrastičiek.. Na koniec dá masku na ukľudnenie a hotovo. Stojí to do 10 eur
@1 tak ono to všetko záleži od kozmetičky Radšej sa v okolí popýtaj viac ľudí s kým sú spokojní a tam choď skúsiť.
Ja keď idem na čistenie, tak to až tak nebolí a väčšinou mi nakoniec robí galvanizáciu a z tej mám pokožku úplne ako vymenenú, takže žiadne chrasty ani červená tvár
Tlačila ma asi hodinu a domov som musela ist zakryta salom a kapucnou. Hrôza... Vytlacanie vobec nepomaha a vlastne ani neprospieva.. radsej zajdi ku dermatologicke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ja keď idem na čistenie, tak to až tak nebolí a väčšinou mi nakoniec robí galvanizáciu a z tej mám pokožku úplne ako vymenenú, takže žiadne chrasty ani červená tvár
Červený ksicht 4 dni mi nedovolil vyjsť medzi ľudí