podla mna je toto uplne zbytocna informacia . neviem, co by z toho dotycny mal, ak by vedel o mojej sexualnej minulosti - naco by mu to bolo, co by tym ziskal a ako by to posunulo nas vztah dopredu. skratka -je to minulost, naco sa o tom bavit.
Nerada rozpravam o svojich byvalych, ak sa tomu da vyhnut, lebo nezavisle od pritomneho vztahu, toto je minulost, ktora sa tyka iba mna. On ju uz nezmeni a nic sa nezmeni ani tym, ze o tom bude vediet. A ak by na niektore veci prisiel? no a co? nevidim dovod, preco by ho to nejak malo ovplyvnovat. kazdy ma nejaku minulost. A nie, to nie je o tom, zeby som sa za svoju minulost hanbila.
Som zastancom uprimnosti vo vztahu. nebudem si vymyslat a klamat, ale uprimne mu oznamim, ze o tom nechcem hovorit. je to uzavreta kapitola mojho zivota, nema vyznam sa k nej vracat. bodka
asi nie, najma ak by mal menej skusenosti jak ja, potom by sa mohol cítiť blbo.
Tomu svojmu som povedala o všetkych mojich skusenostiach, nie že by ich bolo vela a opačne. A bolo to v pohode, dokonca ma zdrbal za to že som sa nevyspala z jedným chalanom, vraj som ho podrazila ked som mu dala nádej a potom nechala.
Aj ked my sme boli najprv priatelia tak som mu všetko stihla vyklábosiť predtým ako sme sa dali dokopy inak by som mu asi vela o tom nepovedala. neviem.
povedala som... aj ked neni bohata ani trocha.. ale zaujimal sa a preco by sa mal dozvediet veci co ani neboli az tak prijemne od niekoho ineho ako odomna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
Ale aspon tak poviem , ze mne by to bolo jedno aku ma kto minulost. Ludia sa menia zaujima ma len pritomnost.
A ako by sa to dozvedel? To by sa ako hlásili všetci za radom pred dverami "ja, ja som ju mal"?
Nerada rozpravam o svojich byvalych, ak sa tomu da vyhnut, lebo nezavisle od pritomneho vztahu, toto je minulost, ktora sa tyka iba mna. On ju uz nezmeni a nic sa nezmeni ani tym, ze o tom bude vediet. A ak by na niektore veci prisiel? no a co? nevidim dovod, preco by ho to nejak malo ovplyvnovat. kazdy ma nejaku minulost. A nie, to nie je o tom, zeby som sa za svoju minulost hanbila.
Som zastancom uprimnosti vo vztahu. nebudem si vymyslat a klamat, ale uprimne mu oznamim, ze o tom nechcem hovorit. je to uzavreta kapitola mojho zivota, nema vyznam sa k nej vracat. bodka
Len chalani to berú asi trošku inak...
Nechápem prečo by som sám od seba niečo také mal vynárať na povrch, alebo začínať takú tému.
Tomu svojmu som povedala o všetkych mojich skusenostiach, nie že by ich bolo vela a opačne. A bolo to v pohode, dokonca ma zdrbal za to že som sa nevyspala z jedným chalanom, vraj som ho podrazila ked som mu dala nádej a potom nechala.
Aj ked my sme boli najprv priatelia tak som mu všetko stihla vyklábosiť predtým ako sme sa dali dokopy inak by som mu asi vela o tom nepovedala. neviem.
Minulosť je minulosť. A ak o nej rozprávať napr. nechcem..tak ani nebudem a mal by to ten druhý pochopiť.