To až tak hrozne píšem keď nemám pomaly ani v priemere dva comenty alebo v čom to je??? Nie že by som prestala písať ale tak na čo to potom dávať na birdz keď nie pre kritiku?
Americania dakedy vyratali, ze ak by sme mali 111 ludi tak jeden z nich na internete vytvara obsah (pise blogy a pod), 10 ludi z nich OBCAS spoludotvara obsah na internete (pise obcas komentare) a 100 ludi z nich nepise, nekomentuje nikdy, resp. takmer nikdy.
To ze 10 ludi z 111 komentuje, neznamena ze komentuju vsetko, znamena to ze vten den, v tych dnoch niekde nieco okomentuju. To znamena ze ak mas 2 komenty, neznamena ze to dvaja ludia citali Ty citas a komentujes vsetko? Urcite nie... Dokonca ani niektore diskusie, kde sa iba diskutuje neokomentujes, len pozres...
Ale samozrejme, že si čítam blogy... A keď si ho už prečítam, tak ho aj označkujem komentárom, aby bolo vidno, že som ten blog čítala... Ale na to, aby som si blog prečítala, tak ma musí niečim zaujať... či už menom autora, nadpisom alebo úvodnými riadkami... Určite nebudem čítať chujoviny, ktoré si nezaslúžia môj komentár. Tým som sa nesnažila nič naznačiť... Myslím...
Desiree - mas uplnu pravdu - ja som na tom podobne- urcite nebudem citat blog ale aj iny clanok ktory na hned nezaujme - bud zaujamim nazvom alebo uvodom - ale ked su to prazdne slova tak to len preletim a ani ma nehne to precitat si.
Desiree: na druhu stranu, nadrb to tam a naklika ti na to najviac uchylakov kvoli sexualnemu tabuizovaniu- ale to je uz o inom a na inu a dlhsiu debatu
vsak ide o to ze nechapem pre co sa take blbe blogy v ktorych je spomenuty sex, alkohol a pod hned citaju a komentuju a pri tom je tu viac ovela lepsich blogov
tak tak nejako, vela ludi maju pracu, skolu alebo inu narocnu vec- hlavne na psychiku... po veceroch sa im uz nechce citat nic psychicky narocnejsieho- a tak siahnu po niecom menej myslienkovo zazivnejsom alebo niecom co si lahko predstavia... a priznajme si, najlahsie si predstavis veci zalozene na roznych pudoch- sebazachovy (horrory) napriklad, ale ten je zly lebo sa pri nom mozes bat... dalsia varianta- pud zachovania rodu cize sex, je to prijemnejsie, cloveku vlastne preto si to lahko predstavi a mnoho citatelov blogov je prave vo veku kedy sa zaujima o svoje telo- puberta
Podla mna by sa tento problem dal vyriesit...neviem ci to tu niekto spomenul dnes, neci tam prispevky nado mnou...
v podstate ide o to, ze clovek napise blog a caka na komenty, aby mal aspon aku-taku predstavu o tom, kolko ludi si jeho najnovsi clanok precitalo...
lenze...mozno by nemusel cakat na komenty...mozno by stacilo, ak by bolo pod clankom cislo, ktore autorovi ukaze pocet citatelov....kolko krat bol clanok precitany...
samozrejme, ze sa moze stat, ze ludia prestanu blogy komentovat...no nemyslim si, ze to budu nejake tragicke straty....vzdy sa najde niekto, kto chce clanok pochvalit, zjazdit alebo sa k nemu vyjadrit inym sposobom....
Ja čítam blogy výnimočne. Rovnako výnimočne ich aj píšem:p Ale keď raz budem mať viac voľného času, možno príde aj to...zatiaľ dávam prednosť inému tráveniu voľného času
podľa mňa je dobrý nápad to čo hovorila Tashira. tým by sa možno aj redukoval počet blogov o ničom. lebo veď keď vidím, že to nikto nečíta, tak to ani písať nemá zmysel...
teda nie, to čo som napísala je hovadina tak trochu, lebo mňa by to aj tak neodradilo, ale ktovie. určite by to bolo fajn. toto by som podporila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale k tvojim sa vyjadrovat nebudem nerad sa opakujem a nebavilo by ma vymyslat si nove formy ako ti povedat ze je to zasa raz skvele
To ze 10 ludi z 111 komentuje, neznamena ze komentuju vsetko, znamena to ze vten den, v tych dnoch niekde nieco okomentuju. To znamena ze ak mas 2 komenty, neznamena ze to dvaja ludia citali Ty citas a komentujes vsetko? Urcite nie... Dokonca ani niektore diskusie, kde sa iba diskutuje neokomentujes, len pozres...
No, veď vravím... Ale zas to neznamená, že teraz treba do nadpisu nadrbať SEX SEX SEX a super, ideme, bude sa to čítať...
Áno, áno, veď práve... Ale som to myslela tak, nech to tam nedrbe, nech sa pokúsi aj inak zaujať...
vsak ide o to ze nechapem pre co sa take blbe blogy v ktorych je spomenuty sex, alkohol a pod hned citaju a komentuju a pri tom je tu viac ovela lepsich blogov
tak tak nejako, vela ludi maju pracu, skolu alebo inu narocnu vec- hlavne na psychiku... po veceroch sa im uz nechce citat nic psychicky narocnejsieho- a tak siahnu po niecom menej myslienkovo zazivnejsom alebo niecom co si lahko predstavia... a priznajme si, najlahsie si predstavis veci zalozene na roznych pudoch- sebazachovy (horrory) napriklad, ale ten je zly lebo sa pri nom mozes bat... dalsia varianta- pud zachovania rodu cize sex, je to prijemnejsie, cloveku vlastne preto si to lahko predstavi a mnoho citatelov blogov je prave vo veku kedy sa zaujima o svoje telo- puberta
thats all
v podstate ide o to, ze clovek napise blog a caka na komenty, aby mal aspon aku-taku predstavu o tom, kolko ludi si jeho najnovsi clanok precitalo...
lenze...mozno by nemusel cakat na komenty...mozno by stacilo, ak by bolo pod clankom cislo, ktore autorovi ukaze pocet citatelov....kolko krat bol clanok precitany...
samozrejme, ze sa moze stat, ze ludia prestanu blogy komentovat...no nemyslim si, ze to budu nejake tragicke straty....vzdy sa najde niekto, kto chce clanok pochvalit, zjazdit alebo sa k nemu vyjadrit inym sposobom....
teda nie, to čo som napísala je hovadina tak trochu, lebo mňa by to aj tak neodradilo, ale ktovie. určite by to bolo fajn. toto by som podporila.