Ja nečítam, hoc určite som pár prečítal, ale nevidím zmysel písať ich, má to byť akože príbeh a prejavenie spisovatelských schopností človeka alebo na čo sú dobré.
Vlastne nebyť blogov, ani na Birdzi nie som. Mňa baví písať ich - pomáha mi to formulovať a podávať svoje názory. Tiež to dáva možnosť podeliť sa o skúsenosť. A tiež keď si nejaký príbeh vymyslím, aspoň ho mám kam dať. Mňa by nebavilo písať len tak sám pre seba.
Pamätám si, keď som sem začínala chodiť ešte len, tak to na blogoch fakt žilo, kopa ľudí ich čítalo a každý komentár chodil do TSiek... Teraz? Blogy idú takmer úplne mimo moju pozornosť, nie je to ono proste, teraz všetci fotky pridávajú a vyjadrujú sa na fórach (vrátane mňa), proste úplne iná atmosféra tu je, ktorá blogom veľmi nepraje
Ja som si založila birdz len kvoli blogom ešte v čase keď sa do nich písali fakt dobré veci a ludia tu boli stokrát kreatívnejší a zaujímavejší a bavilo ma zverejňovať si tam svoju tvorbu a ludia to čítali a ja som čítala ich.. a fest ma sere že teraz to upadlo a ešte sa niekto opýta že načo sú tie blogy dobré .. hm
uz ani nemam sil sa k tomu vyjadrovat, milionkrat som pisala, aka je to skoda ze blogy ma kazdy z "vedenia" hlboko v pecku, kedysi davno sem prispievali uplne super ludia, skoro vsetko sa dalo citat, teraz je to niekedy fakt smutne ked obcas vidim ze niekedy za par dni ani blog nikto neprida...
ale...mam tu par oblubencov ktorych citam stale
a par ludi snad aj rado cita mna, uz hooodne dlhu dobu
ale casom sem urcite prestanem pisat, raz pride ten den kedy uz to nebude miesto pre mna.
Celkovo v písaní blogov vidím zmysel, človek si tak utriedi myšlienky, názory, vypíše sa z pocitov, dá na papier starosti a nemusí mať miš-maš v hlave okrem toho tým môže zlepšiť svoje spisovateľské schopnosti a komentáre iných ľudí ho môžu v niečom popostrčiť
A áno, niektoré čítam, ale väčšina ma úprimne veľmi nebaví :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(Nečítam knihy)
ale...mam tu par oblubencov ktorych citam stale
a par ludi snad aj rado cita mna, uz hooodne dlhu dobu
ale casom sem urcite prestanem pisat, raz pride ten den kedy uz to nebude miesto pre mna.
A áno, niektoré čítam, ale väčšina ma úprimne veľmi nebaví :/