Takze viem ze sa toto tu riesi pomerne casto ale predsalen mam na to par otazok co mi nie su jasne ... idem na chatu a zvykne mi byt velmi zle a aj zvraciam ked mam menstruaciu .. tak by som sa chcela spytat bab co tu radia na posunutie menstruacie
naozaj ja by som bola rada aj za radu z coho to prestane boliet ... uzivala som panadol femina a to mi vobec nepomahalo .. budem tam tyzden s kamoskami a sexovat sa nechystam ak na to myslis ... nevies ake su to bolesti ani niektore baby, ktore pri tom bolesti nemaju..
@mima14795 áno ale to neznamená že si to budem zastavovať neprirodzene a pritom si škodiť ešte viac a o 10 rokov môže písať do fora prečo nemôžem otehotniet ...alebo aká je účinná doplnujúca liečba rakoviny maternice
@11 moja ty si dobre mimo veď sú to len citróny...
@zjemsvet skúšala som, raz zabralo, raz nie... jedla som citróny 1 polovicu ráno a druhú večer pred spaním 1týždeň, raz sa mi to podarilo oddialiť, inokedy nie takže sa na to spoliehať nedá, ale vyskúšaj.. čo ti môžem odporučiť je červené víno 2dc .. to mi zatiaľ, klopem na drevo, vždy spustilo krámy aj o 5 dní skôr, tak vyskúšaj radšej to, aby si ich mala skôr + cviky ako sú brušáky a horúci kúpel/sprchu
no tie citróny v sebe majú dáku tú látku na zastavenie krvácania, ale aj tak je to blbosť...zober pakel tampónov a proti bolesti nejakú tú pollitrošku..
mne to zaberá aj ked nechccme ale ekd vypijem citronovu vodu sa mi posunu trochu, skus piť ja neviem tka 5 dní pred každý deň aspoň dva poháre citronovej vosdy
@zjemsvet už si to presne nepamätám, ale možno tak o 3-4 dni... mne to pomohlo hlavne tak, že som tú citrónovú vodu pila aj počas "problémového týždňa" a bolo to miernejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
veď na chate si dáš zo dve poldeci a nič nebude bolieť a nebudeš ani vedieť, že máš krámy.
jako niekto iny povedal, bude to stipat!
@zjemsvet skúšala som, raz zabralo, raz nie... jedla som citróny 1 polovicu ráno a druhú večer pred spaním 1týždeň, raz sa mi to podarilo oddialiť, inokedy nie takže sa na to spoliehať nedá, ale vyskúšaj.. čo ti môžem odporučiť je červené víno 2dc .. to mi zatiaľ, klopem na drevo, vždy spustilo krámy aj o 5 dní skôr, tak vyskúšaj radšej to, aby si ich mala skôr + cviky ako sú brušáky a horúci kúpel/sprchu
@gagrr a o kolko dni sa ti posunula ak sa smiem opytat ?