@2 už viem, bolo to z nanicvlasy.sk a inak podla mna to nie je vidno VOBEC, že by to neboli moje pravé... Nosím to len výnimočne tak max. raz za 1 mesiac. Ešte ked mi ich mama objednávala cca pred 4mi rokmi (lebo ma poslala sa dat strihat ku kadernicke aj ked ja som nechcela a ta puca mi odstrihala uplne vela vlasov a plakala som a vycitala som jej to), tak to bol presne moj odtien a nemyslim si, že by na to niekto prišiel sam od seba teraz mi moje vlastne vlasy trošku stmavli, tak to vyzerá jak melír
@kissmeplease a skusala si od nich vlasy alebo daco? @lenkaska1 ja viem, aj ja co som mala predtym sa nedali rozpoznat len pohladom, ale chcela som skusit nieco ine, ze mozno budu lepsie tak nech sa tu nehanbia pisat dievcata, ktore nosia pricesky 24/7 a tvaria sa, ze su to ich vlasy diky za link^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
notak nehanbite sa pisat o tom aj tak vidno, ze to nie su vase prave vlasy :c
@lenkaska1 ja viem, aj ja co som mala predtym sa nedali rozpoznat len pohladom, ale chcela som skusit nieco ine, ze mozno budu lepsie tak nech sa tu nehanbia pisat dievcata, ktore nosia pricesky 24/7 a tvaria sa, ze su to ich vlasy diky za link^^