Tato otazka ma v poslednom case zaujma coraz viac ak ma niekto nazor rad si ho precitam. Co v tom je peniaze krasa dlhy peny... alebo obycajna chemia. alebo ako sa da ziskat normalne dievca
Musis byt sexy delikvent co od rana do vecera nadava a pocuva slovensky hiphop Potom mozes mat kazdu na svete Jak by povedal jeden moj znamy: treba byt Free, Cool a In... Skoda ze niesom Frikulin
A k teme: Neviem, ale baby si podla mojho skromneho nazoru protirecia vravia ze hladaju niekoho vtipneho, chytreho, sarmantneho a pod. a potom sa fakt pustia s hentakym vyraskom akych Mel opisal :/ tak nevim kde je chyba
Ygor - jedno vravia a druhé konajú - už som si na to zvykol že je to tak. Asi iba chcú byť milé a chcú dať najavo že aj normaĺny ľudia ako ne-hip-hopery majú šancu - ale skutočnosť je iná
chlapci,podla mna je jedno ci si hip-hoper,alebo boogyman ...ked hladas babu na kratko...tak jej proste povedz co chce pocut a je to...aspon tak som to robil kedysi ja bolo to celkom ucinne...hlavne baby do 17 rokov ...cest vynimkam...ale poviem vam narovinu,ze teraz budem radsej vyuzivat samoobsluhu ako by som mal niakej bezduchej prazdnej vaze trepat veci,ktore chce pocut a robit zo seba vola ...a k sposobu ako rozmyslaju zeny,sa chalani nema zmysel vyjadrovat,lebo to este nikto nezistil...dokonca ani oni samy nie
charizma... vždy ma na ľuďoch priťahuje charizma... btw, keď už rozprávate o hip-hope (to sa dalo čakať, že to tu bude )...minule som šla busom a nastúpil proste hoper ako podľa šablóny, plienka na hlave, na tom šiltovka, sieťkované tielko, reťaz, pudlo medzi kolenami. no a sadol si k takej úplne nevýraznej holke, šedej ako myš, čo som dovtedy ani nebadala. viditeľne to bola jeho dobrá kamarátka, pokecali a tak a keď vystupoval, tak sa postavil, uklonil sa jej, pobozkal jej ruku a odišiel. ale nie takým nejakým macherským spôsobom alebo čo, z toho šla čistá galantnosť. ten mal skutočne charizmu
nemusis byt hip-hopr,ani ziadne tazky makac,staci,ze si sam sebou...my baby vycitime,ci sa chalani hraju na nieco cim nie su,alebo su proster taky aky su,a na tych baby beru,maju sebavedomie,na nieco,cim skutocne su a baby to pritahuje
Šarm a charizma to je moje, a toho sa držím (! Nevidel som babu ktorá by chodila s hip-hoperom, to je len chvíľkový ošiaľ ale stále sa vrátia k tým slušný, šarmantným a charizmatickým
Nie nie je to inak . Musíš mať oblečenie aspon armani, la coste dajme tomu, kilečko geliku na hlave samozrejme predefinovany do nejakeho ze "in"účesu. Diamantik aspon v lavom alebo rovno v obydvoch ušiach, parfem aspon za 1500skk, a pleť snedu a jemnešiu a vyhladenejšiu než "kachličky". Aby som nezabudol, aj nejky ten peniaz a cool techniky. To čo je vidieť vonku nemusí byť vzdy to čo je vo vnutri. Aj pekny dom moze mať škarede okna a omietku ale krásny vnutrajšok .
Tenpatic nieco na tom bude ale ved saty robia cloveka tak isto sa aj ja kuknem na pekne oblecenu slecnu nemusi to byť hned armani a este ked aj pekne vonia je to super nie. Ale ja nehladam dievcinu co musi chodit ako z casopisu normalnu obycajnu usmiatu.
Matus este si asi babu nemal co? v realnom Zivote je to trosku inak ako v telenovele. keby si vedel kolko krat som bol mily a komplimenty take som hadzal ze az ale to nestaci..... .
Inteligencia je fajne vec potom a to je pre mňa dosť dôležité zmysel pre humor...nevedela by som žiť s nejakých suchárom čo sa nevie zasmiať...a možno niekedy zaujme aj tá vizuálna stránka..mne osobne sa strááášne páčia dlhé vlasy
kolecko 365..myslim,ze ty uz nenajdes taku ako si predstavujes!!!!!!!! co ada ta uz presla??svoje stasiet si uz premrhal!!!! ale snad sa ti to podari....vela stastia
No to s tym, ze nechces byt sam sebou, to si predstavujes, ze povedzme pol roka sam sebou nebudes, alebo ako..?
V kazdom pripade je tento topic odsudeny na neuspech, pretoze baby/zeny ti povedia hluposti a muzi, ktori vedia, ako na vec, nemaju zaujem, aby sa to tu hemzilo casanovami, nie? Navyse je trochu hlupy pocit rozpravat sa o tom na fore, neviem ako ty.
V kazdom pripade tie komplimenty platia, ak su presne davkovane a dievca ma pocit, ze si ich zasluzilo, nie, ak ich struhas cely cas
Voda a sneh . Je vela hlupych veci okolo nas a pokecat o takychto veciach sa mi nezda. tak to neries . a este presne davkovane komplimenty to mas skade. zasluzit si kompliment to ako ked psovi povies skoc on skoci a das mu granule. a taky co struha cely den kompl. asi ani neexistuje tak to radsej nechaj tak
kolecko ja si nic skrabat nebudem....neboj ja uz to stastie mam.ja som si stastie nepremrhala...ale vlastne ano premrhala tym,ze som s tebou chcela nieco riesit...ako si mozes hladat inu babu ked este mas adu???
Adela ak si precitas nazov tejto diskusie nieje to o tom ze hladam babu kto ma chce. a adu stale mam iba som chcel pocut par nazorov tak nechapem o co ti ide . a tvojho draheho pozdravujem uz sa musi citit ako na spagate a ps teba co na chalanoch zaujma k tomu sa vynadri a neries co som premrhal
je v tom urcite aj chemia.mala som uz take vztahy.ale netrvalo to dlho.vasen odisla a ja som si uvedomila ze potrebujem vztah do buducnosti.a buducnost su aj peniaze..bohuzial chlapci
vsetko je v najlepsom poriadku....aj to ze mas stale adu uz som sa nalakala..ze mas zase prepinace....preco by sa mal citit ako na spagate?? to ada by sa mala tak citit..raz ju mas rad raz nie....ale to je jedno..mna by urcite zaujimala povaha a vlastnosti chalana uz som sa raz zklamala takze v mojom pride nemat romana som viac opatrna..myslim,ze uz je malo takych chalanov co by ma ocarili..a to iste plati aj o babach..nie je z coho vyberat...ale k tebe len taku ako si ty...
Ahojte. Mna m priatel zbalil velmi jednoducho a predsa kreativne Dal mi cokoladovy desert a vo vnútri som nasla jeho telefonne ciselk Napisala som mu este v ten den smsku, a dalej islo vsetko ako po male. Minule som nasla podobne video
mh neznasam hip hop a to jak sa obliekaju sak vyzeraju jak kokoti co si kupuju saty o 6cisla vacsie no fuj a o eme ani nehovorim do pice niektore su pekne emacki ale niektore prehnane mg to sa radsej obleciem do siat s 80rokov
tak ja idem ku teme pôvodnej ak by ste zabudli na co sme tu ludkovia ::
ale inac ja mam hop rada aby ste vedeli ale dobre
že každý ma iný vkus a nie kazdej babe sa budes pacit a nie kazdu budes odpudzovat. jednoducho musi tam byt namiesanej za lyzicku chemie, musite si sediet povahovo...ved toho je vela a neda sa to zaskatulkovat....
Mňa osobne zaujima na chalanoch ci maju rozum v hlave aebo v gatach...a samozrejme by som chcela aby ten rozum bol najma v hlave(ae tiez nezaskoci aj v gatach
Všetk vždy tvrdia, že chlap musí byť predovšetkým charizma, najlepší prtiateľ a blablabla. Ale je to blbosť, lebo som sa stretol väčšinou len s takými prípadmi, že chlap musí byť vyšportovaný a sexi a či má niečo v hlave alebo v srdci je úplne ukradnuté aspoň tým 13-19 ročným peroxidkám. Česť výnimkám.
Tak mal by nejako vyzerat...a kedze kazdy ma iny vkus tak sancu maju asi vsetci....samozrejme bolo by fajn keby v hlave nemal vykradnute a hlavne nech nieje namysleny a taky typu : vsetko viem, vsade som bol a kde som nebol tak tam sa prave chystam.....a co mna uplne ale fakt uplne dostane je ked pekne vonia
kazdy clovek ma iny a to svoj vlastny nazor na danu vec (nehovorim o ludoch bez vlastneho ci cuzieho nazora podla mna ak chces zaujat njecim babu mal by si ju najprv spoznat ci sa ti vobec v tom zaujimani oplati pokracovat. nepoznam presny zamer tejto diskusie no moj nazor je najprv zo vsetkeho osobu zbadas cize moze ta zaujaz jej vhlad, ked si blizsie samozrejme aj ci vonia alebo nie .. ked zacne rozpravat tak jej hlas po pripade ci jej nesmrdi z huby .. samozrejme ako uz bolo povedane ze aj oblecenje ti napovie njeco o charaktere cloveka .. tak mat na sebe igelitku ci byt nahy.. no ja viem no nic moc ked som zrovna na ulici.. potom jak je ta osoba humorne zalozena.. ked vsak tu osobu poznas uz niaku dobu zistis co sa jej paci a co na opak nje mali by sa robit kompromisi ak sa neviete dohodnut.. ber to jak z rise zvirat ty silnejsi jedincy ktory sa vedia postarat aj o deti maju na vrch... no trochu dlhe no neviem ci som pomohla.. nuž
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
A k teme: Neviem, ale baby si podla mojho skromneho nazoru protirecia vravia ze hladaju niekoho vtipneho, chytreho, sarmantneho a pod. a potom sa fakt pustia s hentakym vyraskom akych Mel opisal :/ tak nevim kde je chyba
asi cakaju babenky na spatnu vazbu... neviem ale asi nemaju radi vulgarnych a primitivov ... teda aspon tie co maju nad 20 a su slusne... a dalej ..
ani neviem sama
alebo zeby nie?
V kazdom pripade je tento topic odsudeny na neuspech, pretoze baby/zeny ti povedia hluposti a muzi, ktori vedia, ako na vec, nemaju zaujem, aby sa to tu hemzilo casanovami, nie? Navyse je trochu hlupy pocit rozpravat sa o tom na fore, neviem ako ty.
V kazdom pripade tie komplimenty platia, ak su presne davkovane a dievca ma pocit, ze si ich zasluzilo, nie, ak ich struhas cely cas
» www.kukaj.sk/videa/3832/Prek...
som sa zasmiala
to by som fakt chcel vidiet ako by raper(myslim klasickych SK raperov, cize vecsnou 0) balil nejaku pravnicku alebo doktorku.
ale inac ja mam hop rada aby ste vedeli ale dobre
že každý ma iný vkus a nie kazdej babe sa budes pacit a nie kazdu budes odpudzovat. jednoducho musi tam byt namiesanej za lyzicku chemie, musite si sediet povahovo...ved toho je vela a neda sa to zaskatulkovat....
cas ukááže
V prvom rade by mal byt chcalan SAM SEBOU.
Dalej nesmie byt zakoktany - musi sa vedet s babou rozpravat o roznych veciach.
Musi mat samozrejme aj zmysel pre humor.
Mal by jej hovorit nejake tie komplymenty a take veci ze ju lubi atd. - ale to tiez netreba velmi casto hovorit.
Tak isto musi ju vedet podrzat v tazkych situaciach, a povedat jej "to bude fajn, neboj sa"
Samozrejme musi byt aj osobna hygiena t.j. aspon nejako aby vyzeral - a mal by sa aspon niekedy pozret do zrkadla...
Potom baby maju rady aj ked chalan pekne vonia(to je jasne) ja pouzivam Adidas a som pokojny !-)
mam vlastne skusenosti s tymto vsetkym, dosteraz sa to kadzej pacilo a skoro kazdu babu ktoru som chcel mat som neskor aj mal...
Proste: mili, sebaisty, uprimny, sarmantny.
Jednoducho BYT SAM SEBOU