nj gramatika Podla mna by sa tu mala zalozit specialna stranka ohladom gramatiky Vsetci to riesia si pripadam pomaly ako v skole ach ja sa jej snad nikdy nezbavim A paci sa mi, ze ta poznaju podla toho ake napises i,y Takze som primitv a hlupak uz mi to nemusite pisat
Mno, ale ja som nepovedal, ze nemam rad slovencinu Len, ze to ked pisem pri PC nebudem!!! si davat pozor ake i, z mam pisat Aj ked v realnom zivote si niektore veci pletiem Ale neni ich moc A aby som neodbocil od temy: nemala by chybat chut, zena a klud
sex??? hmmm... nooo uz som o tom nieco pocula... pri dobrom sexe mi uplne staci chlap ktory vie ako na to a medzi ludmi musi byt neaka zivocisna iskra, aj ked sa poznaju len par minut,,, poriadne ma rozdrbat az sa budem skriabat po stene... to je dobry sex... , suu aj skromnejsi ludia, ktorym staci aj anca dlanova, napr moj brat co sa milovania tyka, to je uz o uuuuplne inom....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
btw:samozrejme ze ty nemozes chYbat
stará´´,blížá sa ti svátky, kúpime
svinu, zabijeme, budú jitrnicky,
klobáse, krvavnice. Zrazu sa otocí,
je.bne synovi po papuli, ten padne zo
stolicky. Zena sa ho pýta: ná co robíš,
šak ti nic nespraviu ! ´´Už ho vidzím
ko.kota, jak to jí bez chleba´´!
horox:ja som ta njprv nepochopila ..
39. lol
71: nevieme lebo nikto z nas to este nikdy nezazil
70: uplne suhlasim. zena a zena to je silneeeee uz aj som dostala chut haha
co by pri sexe nemalo chybat? dobra atmosfera a nalada to ze tam maju byt dvaja a podobne zvasty je asi klasika. nebudem predsa sam so sebou nie?