ja by som toto nezmenil. vsak aj tu mozem diskutovat ako na pokeci tu ti nito nebrani. len mas diskusiu ktora sa moze postupne zmenit na nieco ine. take prevraty tu inak boli uz.
ja by som tu nemenil nic. je to tu dobre. vadili mi len spravy ale to sa uz zmenilo a je to podla mojho gusta. takze ja som nadmieru spokojny
fakt spravit take izby superne,kde by isli len vyberane osoby...chapete..ze mozte kecat,ale nemal by tam nikto iny vstup,len napr niektori ludia....chapete? ze by to bola taka decka izba
No ja by som hlavne uvítal že keď už sú tie nálepky v pošte aby som mohol pomocou nich vyhľadávať-napríklad mám pár správ s nálepkou ODPÍSAŤ ale aj tak sa k nim musím preklikávať a hľadať ich-ak na ne nezabudnem...
Ideálne by bolo keby mala každá nálepka svoj odkazovač pri ktorom by mohlo byť aj číslo s počtom správ s tou nálepkou.
Myslím že potom by plnili svoj účel oveľa lepšie a napomohlo by to prehľadnosti v pošte...
Podla mna by sa zislo nieco ako BIRDZ skupinky. Niekto ju zalozi a moze si tam pridavat ludi s tym, ze by proste mali nieco, co by vyzeralo ako tema vo fore, kde by nikto okrem nich nemal pristup.
slovaci su vzdy velmi mudry a hlavne velky vizionary, ale ak sa ma niečo spraviť tak radšej mlčime myslim ze birdz sa už dobre vyvinul za tie roky, tak ze chce to čas
Mne by uplne stacilo, keby mi uz fungovali tie nalepky pretoze ich mam take prisvitne, neda sa na ne kliknut, stale miznu... Niekto tu pisal ze nejdu nikomu, no vidim ze vam idu...
jake detske izby? co sa tu ideme teraz skatulkovat? toto su moji kamarati a toto nie? jak na pieskovisku? heh, ale to snad niee, prosiiim mne sa to tu paci, ake to tu je
aj mne sa to tu páči tak ako to tu je aj ked tu nechodím dlho nenašla by som niečo čo by mi vadilo alebo prekážalo ale pridala by som medzi témy na fóra tému zdravie - ale to len taký nápad, ale inač nič, a presne načo skupinky, to potom tu bude nuda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja by som tu nemenil nic. je to tu dobre. vadili mi len spravy ale to sa uz zmenilo a je to podla mojho gusta. takze ja som nadmieru spokojny
fakt spravit take izby superne,kde by isli len vyberane osoby...chapete..ze mozte kecat,ale nemal by tam nikto iny vstup,len napr niektori ludia....chapete? ze by to bola taka decka izba
BTW: strasne sa mi paci, ze akym stylom zalozila tu diskusiu normalne ako keby teraz hned sla a to odesignovala, nakodila a naprogramovala
Radšej nebudem rozpravat, budu same nadavky.
ale na velkost neviem...
(b style=color:gold")
namiesto oblukovych zatoriek daj zobaciky
Ideálne by bolo keby mala každá nálepka svoj odkazovač pri ktorom by mohlo byť aj číslo s počtom správ s tou nálepkou.
Myslím že potom by plnili svoj účel oveľa lepšie a napomohlo by to prehľadnosti v pošte...
ah...
ale suhlasim s Vincentom Vegom ze by mohlo byt nejake to vyhladavanie podla nalepok
Ale chápem, že sa všetko nedá urobiť naraz
a bolo by dost super keby mi BIRDZ nesiel tak strasne pomalicky
Mayo prezrad daco co sa chysta???
Mi chceme BIRDZ 2
Mi chceme BIRDZ 2
Mi chceme BIRDZ 2
Inac Birdz je super.