Klasická dogma nevyzretých chlapcov... 10 žien a 1 muž = v pohode, 10 mužov a 1 žena = nepripustiteľné!
K téme: všeličo by som si vyskúšal, sem to však písať nejdem... Ale nenachádza sa tam násilie, krv či iné telesné tekutiny, takže v podstate len celkom "normálne" fantázie
@elmsi hej ja v tom vidím dost podstatny rozdiel, ci si len chcela splnit nejaku svoju recesiu alebo bola ozrata tak do toho isla, alebo ide s 2 chlapmi a dobre vie co robi a co chce
@turgon ale logicky sa nad tym zamysli a povedz si ze si chuj daj si facku a posli sa do pice takze ak chlap spi s 2 zenami je kurevnik (v tomto svete king) a ked spi s babou a chlapom nieje? (opat gay )
@elmsi ja ti to celkom závidím nechcelo sa mi to vaše diskutovanie celé čítať (iba by som sa rozčúlila , ale mne sa nezdá byť nejaký morálny rozdiel v zostave ..čo tri baby sú potom podľa nich??
v každom prípade, trojku s dvoma chlapmi skúsim, aj keby sa mali potom ľudia prežehnávať, keď kolo nich prejdem
@elmsi ... neznamená to že si kurva, znamená to že si správne eroticky a sexuálne hravá ... mne sa to páči keď sa človek nebojí, ale neviem či by som do toho šiel ja ... asi by som mal trému
a čo sa týka @turgona ... čo keď to bola trojka ona+ona+ona ... ak by si si stál za svojou filozofiou tak v tom prípade je dievčina rozhoďnožka tak či tak ... bo dala viacerým na raz, a pokiaľ nepoznáme pozadie danej udalosti iba to že sa udalosť stala nemôžeme z toho vyvodzovať žiadne závery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@tommyhot to sa este asi aj nahladas
K téme: všeličo by som si vyskúšal, sem to však písať nejdem... Ale nenachádza sa tam násilie, krv či iné telesné tekutiny, takže v podstate len celkom "normálne" fantázie
v prvom pripade by som si to o nej nemyslel
niektorym ludom nie je dobre nic povedat, ani ahoj!
S tým by som ti pomohla.
v každom prípade, trojku s dvoma chlapmi skúsim, aj keby sa mali potom ľudia prežehnávať, keď kolo nich prejdem
a @elmsi ... ignoruj trollov ... iba závidia
a čo sa týka @turgona ... čo keď to bola trojka ona+ona+ona ... ak by si si stál za svojou filozofiou tak v tom prípade je dievčina rozhoďnožka tak či tak ... bo dala viacerým na raz, a pokiaľ nepoznáme pozadie danej udalosti iba to že sa udalosť stala nemôžeme z toho vyvodzovať žiadne závery