@goldfish asi by bolo po sexe kebyže sa mi stane taká vec lebo ako niekoho to prebudí z kómy ale mňa to akurát tak rozosmeje prvo a potom začnem hrešiť ale naňho
@goldfish že ako si znechutiť deň hej ? pustime si blonďáka a keď sme šli na chatu sme stretli jeho identické dvojča a smieška bola taká že nebolo treba ani alkohol a ani drogy
V podstate tých vecí až tak veľa nie je Mne skoro nič nevadí, ale fekal a foot fetish mi naozaj veľmi vadili. S ničím iným až taký problém nemám, ale napr. keby ma nachytali rodičia, to by mi vadilo tiež...
neviem si predstavit co by mi vadilo v sexe ani pre niekoho extremnejsie veci mi nevadia ale hovno by mi vadilo uz inak neviem vymenuj moznosti lebo fakt vsetky zvrhlosti co ma napadaju by mi nevadili a prave mozno naopak... :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a necitim sa na to, aby som ti ich pisala
nepomeríš sa somnou,nikdy???
si asexuálkou? (fest zaujímavé)
to je vážne nechutné niečo....nechápem tých ľudí,tí to majú v hlavičke popletené,aj zoofília je nechutná,moc fujkýýý !
ale šiel z telky dokonca, dpč v najlepšom
nechápem,obľubuješ grupák???
nuž,to by ma vyštvalo zo spoločnej "spálne" :-S
správne strelená dievčina :-S
ale s ponozkami absolutne suhlasim! nic nie je asexualnejsie na krasnom chlapovi ako ponozky :ble:
Ja to nevyzadujem, ale to neznamena ze ma to nepotesi