viem, je to zvláštna situácia, ani vo sne som netušila, že take voľačo sa mi môže stať. Nikde som o takom probléme nečítala, ani matke som to nehovorila, má ho rada a asi by ju porazilo, neviem.
beriem to za slušnu výchovu, že sa na mne chalan hneď neodbavíl a sa vie ovládať, spraviť dieťa nie je problém, len čo ak on zmení chovanie a začne žiť pre dieťa a ja zostanem na vedľajšej kolaji
@bambullkaa sama vieš čo máš spraviť, len sa očividne potrebuješ vyrozprávať... realita je taká, že on ťa nikdy nebude milovať tak ako ty jeho a celý čas ho budú priťahovať muži a teba bude brať len ako kamarátku, ktorá je zároveň matkou jeho dieťaťa... keď mu vyhovieš budeš celý život nešťastná, to tiež vieš...
môžem ti len povedať, držím palce v rozhodovaní, vieš ktoré rozhodnutie je správne aj keď to bude bolieť teba (lebo ho ľúbiš) a on bude smutný alebo nahnevaný lebo prišiel o potencionálnu matku svojho dieťaťa
sú aj prípady kedy sa manžel po 20ročnom manželstve priznal že je gay... O.o
a k tvojmu prípadu..... buď budeš jeho "rodička" na deti a budeš bývať s ním spolu s jeho chalanom.......alebo kašli na to....tento chalan nebude určite proti keď bude "friendzoned"
Podľa mňa by si sa s ním mala rozísť, kým nie je neskoro... veď ho neprinútiš, aby ťa miloval, keď je gay, no nie? Obetovať sa kvôli nemu a mať dieťa? Toto by bola tá najväčšia hlúposť. Ak chce dieťa, môže si ho adoptovať alebo nech mu ho vynosí dáka žena a bude ho vychovávať... neviem, prečo by si s ním mala strácať čas...
Ak si taky rozumny clovek tak mi povedz, co je lepsie, vyrastat v detskom domove v bohvieakych podmienkach bez lasky alebo vyrastat v (gay) rodine ktora funguje a byt milovany ?
Detske domovy su preplnene nechcenymi deckami, nemyslis si, ze si tie decka zasluzia mat svoju izbu, mat rodicov, byt milovany a nie povazovany za zataz alebo dokonca odpad ?
@outsider Vazne ? Si si tym isty ? Nemyslim si ze mas pravo to povedat a byt si tym tak krutoprisne isty lebo neverim ze to mas zkadial vediet... Poznam par deciek co vyrastli/vyrastaju v gay rodinach a nemaju ziaden zmatok....
@outsider co Ti dosli argumenty ze si presiel na takyto sposob diskutovania ?
Neviem ako Ty ale ja to mam v hlave celkom vporiadku...
inac, to ze je niekto gay neznamena ze chce mat sex s kazdym muzom...predpokladam ze ani Ty nechces mat sex s kazdou zenou ale mylit sa moze kazdy ... promiskuita nema nic spolocne s orientaciou.,..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale inak neviem čo chceš počuť. Raz je gay tak je gay, môžete byť jedine kamoši, príp. ty môžeš byť matka jeho dieťaťa.
viem, je to zvláštna situácia, ani vo sne som netušila, že take voľačo sa mi môže stať. Nikde som o takom probléme nečítala, ani matke som to nehovorila, má ho rada a asi by ju porazilo, neviem.
@puco90
kde na to chodím, no predsa v Bratislave sa mi to stalo
beriem to za slušnu výchovu, že sa na mne chalan hneď neodbavíl a sa vie ovládať, spraviť dieťa nie je problém, len čo ak on zmení chovanie a začne žiť pre dieťa a ja zostanem na vedľajšej kolaji
Na nicom sa s nim neohodnes... Kasli na to, zmier sa zo situaciou...
Boze ludia s robide jeden z druheho debilov
Buzerant co chce dieta, OMG... Tak nech si to nejak zariadi... Otvorene a ne tahat zensku za nos
A normalny chlap chce sex, aj ked je neviem ako dobre vychovany, tak ho ide porazit ak to musi oddalovat...
Tak si si mohla dat 1+1 dokopy...
Ale tak ludska hlupost je nekonecna...
@flagrantine nemal žiadnu babu ani chalana vraj, mal by isť asi k psychologovi, si myslím
ale to nemyslíš vážne, to by sa mohlo stať?
A ja že toto je iba vo filmoch a knihach
Bola bi to určite veľká chyba a hlavne ak ho máš rada sklamanie z neustáleho dúfania že sa to zmení
môžem ti len povedať, držím palce v rozhodovaní, vieš ktoré rozhodnutie je správne aj keď to bude bolieť teba (lebo ho ľúbiš) a on bude smutný alebo nahnevaný lebo prišiel o potencionálnu matku svojho dieťaťa
a k tvojmu prípadu..... buď budeš jeho "rodička" na deti a budeš bývať s ním spolu s jeho chalanom.......alebo kašli na to....tento chalan nebude určite proti keď bude "friendzoned"
Ak si taky rozumny clovek tak mi povedz, co je lepsie, vyrastat v detskom domove v bohvieakych podmienkach bez lasky alebo vyrastat v (gay) rodine ktora funguje a byt milovany ?
Detske domovy su preplnene nechcenymi deckami, nemyslis si, ze si tie decka zasluzia mat svoju izbu, mat rodicov, byt milovany a nie povazovany za zataz alebo dokonca odpad ?
Neviem ako Ty ale ja to mam v hlave celkom vporiadku...
inac, to ze je niekto gay neznamena ze chce mat sex s kazdym muzom...predpokladam ze ani Ty nechces mat sex s kazdou zenou ale mylit sa moze kazdy ... promiskuita nema nic spolocne s orientaciou.,..