hm..možno že stále sa tu rýpe do hip-hoperov , metalistov, ...atď ale hlavne do HiP-HoPu
a ešte možno niaké tie hlúpe diskusie ktoré zakladajú niektorí nemenovaní ľudia (ale aspoň sa zasmejem)
ale toto neni chyba birdz-u ale ľudi ktorý sem chodia takže na birdze ako-takom mi nevadí nič
PS.: ja poznam jedneho chalana čo ho voláme brzda ..tak ja ze odkial ho poznate..navyse keby som mu mala vytknut vsetko co sa da tak ja budem dlho pisat
prehnane mnozstvo celych tych radii a pravdy v menu; od prestavby neprehladnost, na kazdej podstranke je ine menu, na kazdej podstranke je menu inde, inac vyzera...
a este ma dost vytacaju uzivatelske csska, kde pravidelne je problem nieco precitat.. takze najlepsie by bolo mat moznost nepovolit tieto csska...
no a v poslednej dobe aj narast nezmyselneho obsahu...
@tomas treba vylepšiť fórum až bude čas ... keby sa aspoň trošku podobalo na SMF fórum resp editácia príspevku (len posledný v diskusii a len autorom) moderátori, spájanie tém atď... viem že s tým je kopa roboty ale dá sa to zvládnuť... super by bolo keď je dajaká téma už založená že sa neopakuje... na to sú moderátori aj keď bolo by s tým kopa roboty... ale dá sa všetko
@johnny89 super napad, neviem co je SMF forum (posli mi link do TSky)... spajanie tem si neviem este velmi dobre predstavit, ako by sa to technicky robilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ešte možno niaké tie hlúpe diskusie ktoré zakladajú niektorí nemenovaní ľudia (ale aspoň sa zasmejem)
ale toto neni chyba birdz-u ale ľudi ktorý sem chodia takže na birdze ako-takom mi nevadí nič
PS.: ja poznam jedneho chalana čo ho voláme brzda ..tak ja ze odkial ho poznate..navyse keby som mu mala vytknut vsetko co sa da tak ja budem dlho pisat
ale potom si myslím, až tak´dobrú náladu na jokes nemám..
a este ma dost vytacaju uzivatelske csska, kde pravidelne je problem nieco precitat.. takze najlepsie by bolo mat moznost nepovolit tieto csska...
no a v poslednej dobe aj narast nezmyselneho obsahu...
Miesto najoblubenejsej cinnosti za pc som mal odpovede na najoblubenejsie knihy a podobne cele prehadzane.
Po oprave sa to prehadzalo opat.
ŽE BY SE NIC NENAŠLOOO???
TO BY JSTE SE DIVILI....
» vladko0001.blogspot.com/...
Je to jen NEDOROZUMĚNÍ..a nebo ÚČELOVÁ CENZURA???
Úterý, 26. květen 2009
Tak jsem se rozhodl popsat svou anabázi se slovenským webem BIRDZ..
Byl jsem tam už zaregistrovaný dávno..