chcel by som chodit s jednou babou , poznam sa s nou uz od skolky ale vtedy ma este nezaujimala ... Teraz sa mi zapacila tak som si s nou zacal pisat na nete a zistil som cez jej kamosky ze sa jej tiez pacim ... Ale te
ak jej dáš čas, tichá a hanblivá voči tebe nebude neustále....bude to však chcieť veľa trpezlivosti z tvojej strany, aby si na teba zvykla a začala ti dôverovať...takže rozhodni sa či to s ňou skúsiš alebo si radšej nájdeš takú, ktorá bude hyperkomunikatívna hneď od začiatku
skus to ved z nej tahaj kazde slovo pozri si rockyho 1 potom pochopis Ujo rocky ti ukaze ako sa balia hanblive a tiche dievcata ale fakt rocky je uzasny film
dalej ju pozvi a uz s nou v podstate chodis , ked sa ty pacis jej , ona teba a obaja to viete , myslis ze ked nieco povies jej kamoskam tak to ona nevie 5 sekund na to?
@amikadze nie ze neprezivali..dievcata sa mi pacili ale tak v mojej dobe sme to neriesili..tato sa mi paci, som z nej uplne mimo, lietam niekde v oblakoch ale to je vsetko
mna tiez trochu zaskoci ked 13nastrocny povie ze uz mal viacej frajeriek
ale v kazdom pripade prave v takom veku sa u nas hlavne v triede "vztahy" riesili neustale, kto sa komu paci, kto sa kedy s kym rozpraval ktokohovon zavolal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale v kazdom pripade prave v takom veku sa u nas hlavne v triede "vztahy" riesili neustale, kto sa komu paci, kto sa kedy s kym rozpraval ktokohovon zavolal...
prave toto je obdobie prvych zalubenosti
tiche hanblive mam najradsej... skus ist priamo k veci snad to pomoze a aj ona zacne rozpravat...