ked jej niekto povie, že je škaredá a hlúpa, poprípade si príliš uťahuje z jej vzhľadu, tvári sa znechutene, vysmeje sa jej s tým do ksichtu... a tuším je toho veľa
najväčšou slabosťou ženy je, že sa chce páčiť mužom - teda ak sa niekto dotkne jej citov, napr. tým že jej povie že je škaredá atď. tak tým jej dosť podkopne sebavedomie...
myslím si, že ak priberie a má si potom obliecť niečo v čom to riadne vidno (sukňa, plavky atď.), ak sa jej stane niečo veľmi trápne, ak si pošpiní niečo napr. s kečupom a vidno to riadne (napr. na blúzke.. čo ja viem čo ešte...i únava, veľká vyrážka medzi očami to závisí
vsetko hore spomenute a podla mna aj ked jej niekto povie, ze je kurva, ale najhorsia je asi ta skaredost. bo ked je zla v posteli, taxa moze doucit, ale vyzor, to uz nezmeni
@cicatrix podla mna kazdej nieco ine ... ked niekto povie nejakej zenskej ze je skareda? Ak si to mysli aj ona, tak len skonstatuje, ze no nic nove pod slnkom.... skor si myslim, ak je ona o niecom presvedcena ze je v tom dobra a potom niekto jej povie ze nie, a mysli to uprimne ...
no ja by som ešte doplnila, že ani nie to že jej niekto povie že je škaredá v už dospelejšom veku ale to, že sa jej vysmievajú za vzhľad keď má dajme tomu 13. koľko poznám krásnych žien a neveria si, lebo sa im za to niekto vysmieval v dectve/puberte :/
@momoglamorous tak tak,je to len uhol pohladu, zenskej co nema sebavedomie, to nepomoze... ale zenska co ma, tak sa len zasmeje a ide dalej si myslim ....
No hej NEMAL by sa nechat zhadzovat inymi ale aj tak, je malo takych ludi, ktorych netrapi nazor ineho cloveka
ženy často znižujú sebavedomie samým sebe. Alebo jedna druhej navzájom. Ohovárajú sa, nadávajú si pre totálne hlúposti. Závidia si navzájom všetko od A po Z.
neviem, tento chaotický systém ponižovania sa mi nejde občas do hlavy.
Minule som šla po ulici (po čom inom že?) do obchodu. Z krčmy vyšla ožratá pubertiačka. Bola pri tele, tackala sa a tak. Jej kamarátky ju držali a samozrejme si neodpustili poznámku: musíš byť také prasa, ani odniesť ťa nevládzeme." opitá osoba sa tam vyvalila na zem a rozplakala. Okolité babky krútili hlavou a tak Námestie slobody malo divadlo.
osobne si myslím že uťahovanie z vecí s ktorými sa človek už narodil a nedokáže to zmeniť... tá bezradnosť
a u mňa som to ja sama keď zrazu zistím že nezapnem gace alebo keď sa ksicht rozhodne o manifest prírodnosti a vyraste mi tam gigantický niekoľkotýždňový jebák ktorý zakryjem maximálne rukou
@momoglamorous presne tak jednemu sa ta zenska paci a inemu nie ...
suhlasim zalezi aj od toho kto to povie, to mas pravdu... ak to mysli vazne blizky clovek tak nechapem ako si to moze dovolit a naco mi to hovori a este k tomu ked si to mysli tak nech o tom aspon mlci
@alysia ale to, že toto ma vie zdeptať oveľa viac, ako to, že by mi dakto povedal, že som škaredá (a to som pritom vcelku dosť povrchná niekedy), preto ma prekvapujú tie odpovede tuná
@mimique to nepovazujem za odpoved. ja sa nieco pytam, lebo ma zaujima, ako reaguju druhi a ty odpovies - koho to zaujima?
@lenkaska1 preco sa na to hned pozeras ako na navod podla ktoreho ublizovat zenam? mudry clovek si to precita a v buducnosti sa tymto veciam vyhne, aby nikoho neurazil a neublizil mu.
Nepochybne sú veci, ktoré nepotešia a urazia každého... Ale rozdiel je v miere... to, do akej miery niekomu zníži niečo sebavedomie záleží od toho, na čom je jeho sebavedomie "postavené". Som si istý tým, že sebavedomie žien ako Marie Curie-Sklodowska alebo Cecillia Payne-Gaposchkin vyplývalo z iných životných úspechov a silných stránok ako sebavedomie žien typu Zsa Zsa Gabor a Elizabeth Taylor Všetky z týchto žien prejavovali sebavedomie, ale môžem ti garantovať, že keď zostarli dve panie z druhej skupiny, tak to asi zasiahlo ich sebavedomie určite viac, pretože ich sebavedomie bolo postavené na ich atraktivite, ktorá sa s vekom vytratila... Zatiaľčo sebavedomie prvých dvoch stálo na ich intelektuálnych schopnostiach a kompetentnosti. Každej z nich by ubudlo zo sebavedomia, ak by im niekto, koho si vážia povedal, že sú špatné ako majová noc v decembri , ale Taylorovej a Gaborovej by sa to dotklo určite viac ako M. C. S. a C. P. G. A to platí aj vice versa, ak by im povedal niekto, že sú tupé ako tágo
@alysia nesúhlasím s tebou .. práve naopak, podľa mňa dievča, ktoré si od prírody myslí, že nie je pekné a niekto jej to iný povie, zraní ju to oveľa viac ako takú, čo si verí ... nevieem si predstaviť babu ktorá si povie, hej veď som, ja viem, a vôbec ju to nezamrzí ...
@acheraya a co som takeho povedala? ved ja som tiez toho nazoru, ze ak si zenska mysli, ze je skareda, ma male sebavedomie, tak jej nepomoze ale ublizi, ked jej niekto povie, ze je skareda... ale ak je to zenska ktora je si vedoma svojich plusov aj minuosv, ma nejake to sebavedomie, je si vedoma toho, ze nie je modelka, tak ten nazor druheho clvoeka berie na lahku vahu ... nezaobera sa nim ... je to nazor jedneho clvoeka z miliona ...
Mne ked niekto povie, ze nie som nejaka krasna, tak to beriem, je to jeho nazor, zamrziet? preco by malo? je to jeho uhol pohladu... netrapi ma to ...
Keď sa ráno dlho pripravujem, keď už som hotová a pozriem sa do zrkadla a nie som so sebou spokojná - vtedy mi klesne sebavedomie. Keď si niekto robí žarty s môjho vzhľadu, keď sa s nejakým dievčaťom porovnávam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
1. škaredá
2. zlá v posteli
neviem o ničom, čo by fungovalo viac
to, ze niekto povie zene, ze je skareda, moze byt len relativny uhol pohladu
a ked sme uz pritom, tak si myslim, ze clovek by sa nemal nechat zhadzovat inymi ludmi
No hej NEMAL by sa nechat zhadzovat inymi ale aj tak, je malo takych ludi, ktorych netrapi nazor ineho cloveka
tam skor zalezi, aky clovek to povie...ked to povie niekto, koho ma dotycny rad a on mysli kritiku uprimne, tak by sa nad tym mal zamysliet
ale ked to povie niekto cudzi alebo bezvyznamny a moze to mysliet ako aj urazku, tak by sa dotycny nad tym nema pozastavovat
neviem, tento chaotický systém ponižovania sa mi nejde občas do hlavy.
Minule som šla po ulici (po čom inom že?) do obchodu. Z krčmy vyšla ožratá pubertiačka. Bola pri tele, tackala sa a tak. Jej kamarátky ju držali a samozrejme si neodpustili poznámku: musíš byť také prasa, ani odniesť ťa nevládzeme." opitá osoba sa tam vyvalila na zem a rozplakala. Okolité babky krútili hlavou a tak Námestie slobody malo divadlo.
a u mňa som to ja sama keď zrazu zistím že nezapnem gace alebo keď sa ksicht rozhodne o manifest prírodnosti a vyraste mi tam gigantický niekoľkotýždňový jebák ktorý zakryjem maximálne rukou
(pretože, ak mi dakto povie napríklad, že mám veĺký nos, tak čo je to pravda a môj frňáčik sa nemôže páčiť všetkým
suhlasim zalezi aj od toho kto to povie, to mas pravdu... ak to mysli vazne blizky clovek tak nechapem ako si to moze dovolit a naco mi to hovori a este k tomu ked si to mysli tak nech o tom aspon mlci
ja mam ,,super,, sebavedomie prave z toho, ze niektori su mysila aka som super a ja si to v niecom vobec nemyslim ...
proste my dve chapeme, aka je pravda preto sme na tom tak ako sme asi
@lenkaska1 preco sa na to hned pozeras ako na navod podla ktoreho ublizovat zenam? mudry clovek si to precita a v buducnosti sa tymto veciam vyhne, aby nikoho neurazil a neublizil mu.
Mne ked niekto povie, ze nie som nejaka krasna, tak to beriem, je to jeho nazor, zamrziet? preco by malo? je to jeho uhol pohladu... netrapi ma to ...
Keď sa ráno dlho pripravujem, keď už som hotová a pozriem sa do zrkadla a nie som so sebou spokojná - vtedy mi klesne sebavedomie. Keď si niekto robí žarty s môjho vzhľadu, keď sa s nejakým dievčaťom porovnávam...