No tak ta pesnicka... Nechapem, o co jej slo (spevacke).. Je nejaka nekompletna - spieva sa, ze dufa, ze sa to nedozvie jej frajer. Neviem, ci keby som ja dufala v nieco podobne, vydam hned megahit, ktory pocut v radiu desiatok krajin na ncelom svete asi 10x denne...
@31 a ty si myslíš, že úplne každá jedna pesnička má text pravdivý? nechápem, prečo sa všetci nad tým textom tak pozastavujú a berú ho vážne, veď to hodnoťte ako celok
katy perry moc nemam rada... no ved aj ja som pobozkala babu..a nie len raz dost bab som pobozkala a robim z toho taku vedu jako ona? komu sa paci nech ocuva
prvych milion krat ked som to pocula z radii som este nerozbijala veci ale teraz mi to uz trochen dooost leze na nervy....ale ono to je tak asi z kazdou pesnickou ktoru pustaju denne 250 krat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Tot moj nazor.
a to myslim v dobrom
ale kebyže to má nejaký zmysel...ale úplne že pointa neni...pobozkala som babu a páčilo sa mi to...bla bla bla......
najlepsi je ten gay remix nechutne obrazky tam na youtube k tomu dali
ale aj to potom:
us girls we are so magical, soft skin, red lips so kissable, hard to resist, so touchable, too good to deny it...
No tak ta pesnicka... Nechapem, o co jej slo (spevacke).. Je nejaka nekompletna - spieva sa, ze dufa, ze sa to nedozvie jej frajer. Neviem, ci keby som ja dufala v nieco podobne, vydam hned megahit, ktory pocut v radiu desiatok krajin na ncelom svete asi 10x denne...