malo by to byť voliteľné, niekomu môže celkom dosť vadiť ak ho jeho kamoši kontrolujú v činnosti a potom mu vyhadzujú na oči ,,hahahaaa ty si komentoval hentej a hentej babe fotku, chceš ju čooo? napíšem jeeeej..."
Do toho zoznamu sa dostávajú veci, ktoré človek robí verejne, keď dakto diskutuje, tak diskutuje verejne, nechápem prečo by sa to malo tajiť, keď je to niečo, čo človek môže aj tak nájsť...
Ešte tam pribudne personalizácia, teraz každému ukazuje všetkých priateľov, neskôr ešte pribudne, že si človek povypína tých priateľov ktorých tam nechce mať...
Možno nejaký istý stupeň utajovania vlastných aktivít pribudne, ale neviem si to ešte veľmi predstaviť. Ale opačný spôsob, filter - že ktorých kamarátov tam chcem a ktorých svojich kamarátov tam nechcem vidieť to si viem predstaviť a to chcem dorobiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nemám, čo skrývať, je to dobrá vec
a co by sa uz dalo tak robit na birdzi? (nic v zlom) ...okrem citania stavov, blogov, fora, webiek atd atd..
ale keď sa zamyslím, tak je to vlastne celkom fajn, aspoň sa môžem pridať do diskusií o ktorých by som bez toho nevedela
a za tu moznost hlasujem a lubi sa mi to
btw. bolo jasné že časom znovu pôjdu (pre info už idú...)
a ja zvedava osoba podla mna to je faajn
Ešte tam pribudne personalizácia, teraz každému ukazuje všetkých priateľov, neskôr ešte pribudne, že si človek povypína tých priateľov ktorých tam nechce mať...