@1 sa mi rata ked sa nekto chvasta...ze jak dlho vydrzal..no hej ale s kondomom, potom raz zisti ze bez sa spravi sa 5min..neviem, ma napadla taka filozoficka otazka..ze ked si clovek fest na tu gumu navykne...ta poriadny sex nezazije
No,Crew,záleží na tom.Mne osobne to nevadí a ani mojej láske!A navyše je to super vec pri predohre,ked Ti,teda mi,ho nasadí!Nikdy si ho nedávam ja.Vždy ona.A je to super!Budú asi aj tabletky,ale aj tak kondóm niekedy použijeme,lebo je to perfektná vec,pekná časť predohry!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
teda pre chalanov je to určite trosku pohodlnejsie bez..ale zase ak nechcu deti tak si velmi rychlo nahovoria že je to dostatocne pohodlne...
A neviem prečo by kvoli tomu nemali zažiť poriadny sex..to potom nie je kondomom ale parnerkou/partnerom
a k veci-> bez je urcite lepsie
je mi to jedno či s alebo bez. pocity u mňa v podstate podobné, len bez kondómu to ide ľahšie, predsalen, žiadna guma nie je medzi nami...
ale kondómy nepoužívame /už/, oveľa väčšiu istotu mám s tabletkami.
K téme asi je to lepšie bez ale je to vlastne jedno
ja by som bol skor za tabletky
Všetky slová absorbujte s rezervou, veľkou ...