Mám v pláne opäť si zaobstarať škrečka ale rozmýšľala som aj nad nejakým morčaťom alebo myškou? Neviem kto niečo mal poraďte nejakého mlého hlodavca do klietky. A ak napríklad škrečka aký druh?
jj škrečok je fajn..mám aj ja a žije ešte aj keď v noci trošku hučí s kolesom ja mám rasu džungárskeho škrečka a enviem ako to ale je biely..väčšinou sú sivobiele..takže buď džungársky alebo zlatosrstý alebo tak enjak..sú aj iné ravdaže ale mne sa nejviacc páčia tie dve..
ja by sem si najradci kpila nejaku malu zlatu mysicku ... morca som sice este nemnela ale myslim ze je to dost velke a je s tym moc roboty .. skrecek ?? tych sem mnela strasne moc ... a po chvilke vzdy umreli ... a to mi vzdycky bilo luto .. tak radsik ani skrecka uz nechcem mnet ... ale mam kamosu ktery maju mysicky alebo potkanu a je to strasn zalte a da sa stym strasne dobre hrat aj ked ani tens skrecek neni zly D a este ti mozem odporucit kralika ... ( ale na 100% zakrsleho ) ja mam doma uz druheho je to strasne zlate ....
tak nevim ci ti to pomohlo ale dufam ze jo ... tak si dobre vyber
Ja mám už tretieho škrečka zlatého. Oproti džungarskému má tú výhodu, že je trošku väčší a až tak ľahko ti nezdrhne. Ten prvý bol úplne krotký, ani nehrýzol.
prvykrat som mala strasne zlateho skrecka, nevycikal sa mimo urceneho mieste, spal v domceku, strasne rozumny, podotykam nebol dzungarsky, potom zomrel a brat doniesol toho krpateho dzungarskeho, bol nespratny, len sa hrabal do pilin a hryzol, kreten, po nom mame doteraz morca, to je najzlatsie, to tak mozes pomaznat, vobec s tym nie je o nic viac roboty ako so skreckom, nas kvika iba ked niekoho vidi s uhorkou, tu miluje a proste ked chces niekoho na mazlenie a nemozes mat psa, tak jednoznacne morca
skrecky su super ... kup si dzungarskeho, su pokojnejsie, aj ked na moj vkus dost zive aj tak jedina ich nevyhoda je, ze cez den spia a v noci robia bordel ... a dozivaju sa dost malo :/
Ako už niektorí spomenuli POTKANA, znie to nechutne ale je to úžasné- mám ho doma, rado sa hrá aj mazná chodí po byte a veľa sa na nom nasmejeme problém by bol možno tá klietka - potrebuje vyššiu a oveľa väčšiu ako škrečok, mala som aj morča- bola som ho vrátiť a škrečok bol škratný ani do rúk sa nedal chytit keď som sa k nemu priblížila tak sipel a nakoniec mi ušiel a nikdy som ho nenašla Hlavne na začiatku , prvý rok potkan potrebuje ľudskú spoločnosť niekoľko hodín denne , niekde som čítala že až 8, tak ak nemáš čas, fakt radšej toho škrečka tak prajem aby si si dobre vybrala a aby ti neušiel
@arcoiris123 vlastne mas pravdu znie to dost nechutne ale som prekvapena a to dost co si napisala..musim pouvazovat ale zrazu sa toho na mna mnoho navrhulo cize asi to vsteko stopnem a ako hovori snie len potkan podla mna vsetky zvierata potrebuju cloveka a hlavne jeho starostlivost a bojim sa ze by som nemala cas ale aj tak dik
JA TI radím druh škrečka ZLATÝ, pretože s džungarským sa nedá tak ľahko zaobchádza , nakoľko je maličký, ale keď chceš zvieratko do klietky kúp si činčilu, tá bude žiť asi tak 7 rokov a škrečok? rok , dva....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
aj rybky su fajn
ale inak som za mysku!
porozmyslal by som nad dinosaurom kup tamagoci tak ti to aspon nezomerie az ho zanedbas
brat mal skrecka a su 2 druhy neviem presne ake ale jeden je vecsi a druhy je maly akurat do dlane
pri najhorsom si nainstaluj the sims mazlicci
..kvak..
tak nevim ci ti to pomohlo ale dufam ze jo ... tak si dobre vyber
a ak nie , tak morča...
škrečok je ok ( džungarsky) ale .. ak veríš v to , že by ti počúval na meno ..alebo tak , tak to nie.. a ma tendenciu utekat od pana...
odporúčam potkana
ale osobne by som uprednostnil vtakopyska
Mala som aj škrečky , a teraz mám potkana . Potkany sú uveľa intelignetnejšie a prítulnejšie
Ale keď by si už chcela toho škrečka , tak asi toho sýrskeho skôr ( myslím že tak sa volá )