zarobila 600 ečka, zmaturovala z angliny, išla na dovolenku, dala si predĺžiť vlasy, zažila násilie od vlastného priateľa, rozišla sa po 10 mesiacoch a plánujem utiecť do LA.
na dovolenke som nebola nikde, akurát v Prahe (ale to bol skôr taký výletík a celé dva mesiace makám ako fretka...a vieš že sa nepatrí pýtať sa kolko sme zarobili?
Nezarobila som nič, rozflákala neviem...150 éčok... bola som v Malage a Barcelone, v Barcelone so školou a v MaLAGE s rodičmi...letnú lásku som nezažila, zažila som jarno-letno-jesenno-zimno-jarno-letno-jesenno-zimno-jarnu lásku až kým nebola násilne ukončená
mám lásku, nie je síce len letná, ale aj letná ....na dovolenke som bohužiaľ nebola :/ (peniaze sa šetria na iné)................nikde nerobím, takže som nič nezarobila a míňam minimálne, len z toho čo mi mamka dá ....takže dosť nudné prázdniny...hanba mi :/ ....
či som zažila letnu lásku ...tak zažívam ju a nebude to len letná láska .. ale aj jesenná zimna a jarna DD na dovolenke som nebola ...len parkrat kupko .. a tak somariny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Cestovanie kade-tade, no neodlišujúce sa od škol. roku.
Kamaráti boli a sú.
"Zarobila" - rozflákala.