Tak za 1 ma trochu zarazilo že tu nieje rubrika "móda" alebo "obliekanie" myslím si že by bola hojne využívaná dievčatami no samozrejme aj chalani by mohli nájsť nejaké typy na pekné oblečenie alebo čo je teraz "IN" a čo sa babám na chalanoch páči veď pre
Vidím že tu sa aj dožijem nejakej normálnej odpovede Pozri ja neporovnávam nikoho podľa oblečenia ani tieto veci neriešim .. ale chcem vedieť čo sa proste babám páči keď tu je otázka či sa im páči či je niekto vyholený alebo nie tak myslím si že táto moja je o dosť normálnejšia alebo väčšinu z vás zaujímajú len nepodstatné veci ?
To video poznám a je to smutné. Ale bohužiaľ funguje to tak. Ale nechápem prečo ste všetci tak zakomplexovaný. Normálne som sa spýtal a všetci sa správate ako malé deti. Očakával som viac od Birdzu ale je to úbohé.
Hlavne že keby som spravil anketu akú značku kondomov obľubujete tak je tam hneď zapojených 100 ľudí zvláštne myslenie. Ale ja čo sa spýtam na normálnu vec pretože mi záleží na výtore tak ma odcudzujete
zeby ja som sa mal obliekat podla toho co je in?fak of!..ja si kupujem iba to co sa mi a ci to potrebujem a cí sa mi to hodi k stylu..
ale poradit ti mozem no..
kup si rifle vycuchane,najlepsie svetle abo aj tmave,podla toho aky mas vrch vlastne kup si rifle barzjake,tricka faŕebne,a riflovku a siltovku..a biele boardacke botasky..
Pobavil si ma pozri mne nejde o to obliekať sa podla toho čo je "IN" ale chcem vedieť čo sa nosí to je všetko môžem si tento tvoj príspevok okopírovať ?
@relativ kazdemu sa hodi nieco ine a preto taketo veci ries s niekym koho osobe poznas ze sa v tom vyzna a vie odhadnut komu sa co hodi, pretoze nie kazdemu sa hodi to "co sa prave nosi" respektive nie kzdy to bude vediet aj vhodne skombinovat atd. ja len tolko na tu otazku
sak chod do nakupneho centra a najdes tam kopec veci co sa ti budu pacit,uvidis tam kopec chalanov a si vsimnes co maju oblecene ..a hlavne schmatni nejaku babu a nech ti poradi co si mas kupit..
ale v tvojom veku by som nad tym nerozmyslal vobec..
No, ide o to akú máš postavu..čo sa ti hodí. Najlepšie choď nakupovať s nejakou babou, ktorá by ti aj poradila.
Alebo.. také niečo jednoduché nie nejaké prekombinované blbosti. Jednofarebné tričko napr. tmavomodrá je teraz super, s jednoduchým nápisom napríklad. A rifle modre alebo čierne. Ide o tú postavu no. A hlavne čo sa tebe páči nech sa v tom dobre cítiš.
je to podľa mňa hlúposť čo tu riešiš, ale budiž, každý máme iné priority.
v meste vídavam takých chalanov (hoci na niektorých je fakt ťažké rozlíšiť pohlavie): rifle všetkých možných možných farieb (najčastejšie červené), obtiahnuté až tak že sa im škrtia "testicles" (divím ako to na seba obliekli) , tričká s všeliakými nápismi, alebo jednofarebné tričká s výstrihom tvaru V (čo najväčším), traky, "hipster" okuliare, a topánky už ani nejdem rozoberať...
ahoj, popozeraj si módne časopisi,ale nie slovenské, nejaké indie blogy o móde a prosím ťa, neber to, čo uvidíš prvé na vešiaku v New Yorkeri alebo iných obchodoch, kde nám podsúvajú maketu ako vyzerať...kombinuj staré a nové, niečo svoje, nejaký handmade, recykluj a hlavne, neber to tak vážne....móda je hra, preto sa jej venujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
možno som divná, ale čo už
zeby ja som sa mal obliekat podla toho co je in?fak of!..ja si kupujem iba to co sa mi a ci to potrebujem a cí sa mi to hodi k stylu..
ale poradit ti mozem no..
kup si rifle vycuchane,najlepsie svetle abo aj tmave,podla toho aky mas vrch vlastne kup si rifle barzjake,tricka faŕebne,a riflovku a siltovku..a biele boardacke botasky..
ale ked chces byt in..tak si kup
sandale ,teraz letia globy..
ponozky ,vysoke biele...
kratasy, zeleny maskac
tricko, zlte s meme komiksom
sltovku ,ciernu s nejakym nhl klubom
a nezabudni ladvinku
sak chod do nakupneho centra a najdes tam kopec veci co sa ti budu pacit,uvidis tam kopec chalanov a si vsimnes co maju oblecene ..a hlavne schmatni nejaku babu a nech ti poradi co si mas kupit..
ale v tvojom veku by som nad tym nerozmyslal vobec..
No, ide o to akú máš postavu..čo sa ti hodí. Najlepšie choď nakupovať s nejakou babou, ktorá by ti aj poradila.
Alebo.. také niečo jednoduché nie nejaké prekombinované blbosti. Jednofarebné tričko napr. tmavomodrá je teraz super, s jednoduchým nápisom napríklad. A rifle modre alebo čierne. Ide o tú postavu no. A hlavne čo sa tebe páči nech sa v tom dobre cítiš.
presne o týchto prekombinovaných blbostiach hovorím.
v meste vídavam takých chalanov (hoci na niektorých je fakt ťažké rozlíšiť pohlavie): rifle všetkých možných možných farieb (najčastejšie červené), obtiahnuté až tak že sa im škrtia "testicles" (divím ako to na seba obliekli) , tričká s všeliakými nápismi, alebo jednofarebné tričká s výstrihom tvaru V (čo najväčším), traky, "hipster" okuliare, a topánky už ani nejdem rozoberať...
ale ja som zvlastna