hmm laska je uz len to ked nevies vydrzat bez tej druhej osoby a stale na nu myslis ale je vela sposobov ako lubit a len jediny je ten pravy a to si este dobre dlho pockas
Laska? to je len zawislost na nejakom cloweku, podla mna taky mlady ludia ako mi nedokazu skutocne milowat.
Ja radsej uznawam lasku najlepsich kamaratow chalan + baba. Ja som taku babu nasiel a je nam spolu super a nepotrebujeme sa olizowat a spolu spawat a newjem co. Aj ked obcas si sem tam dame pusu..
to musis citit nic viac bud to citis alebo nie a kzdy ma pri tom ine pocity.
tommyhot: lol co si tym myslel ze mladi ludia ako my nedokazu skutocne milovat? lol to by ma zaujimalo kde si na to prisiel za prave ze mladi ludia. pokial sa rata ta mladost teda?? a ze nedokazu skutocne milovat to mas z nejakeho vyskumu alebo co?
Tak to je na človeku, každý to cíti inak a malý detial niekedy ani 50-rocny clovek neviem milovat to znamena ze je mlady? alebo dokaze aj 15-rocny milovat vdela som to na kamosovi...
Marttina: mno lebo widim seckych tych mladych "zamilowanych" kolo mna. Rozidu sa po tyzdni a po dalsom tyzdni uz maju nowe objekty, newjem o tom ze by sa dalo odlubit za tyzden.. Proste IMHO mlady nie su az tak citowo wyspely (ide im o wsetko ine nez o lasku).
Samozrejme su aj wynimky ale tych je aspon w mojom okoli welmi malo..
A nestekajte tu hned po mne, som nepowedal ze na milion % mlady ludia nedokazu milowat, ale som powedal ze PODLA MNA nedokazu mlady ludia milowat. Ako nazor si tu mozem wyjadrit ne?
ja som jednou z tých výnimiek, začala som milovať, ked som mala čerstvých 15 a stále som so svojim chalanom, ani raz som ho nepodviedla, myslim nanho každu možnu chvilu a bola by som s nim najradšej cely den...
a na to, že som ho mala naozaj rada som prišla asi tak, že proste sme sa bozkávali a zrazu sa mi v hlave zronila myšlienka, že ho lubim, proste, to zo mna len tak vypadlo...
pozri sa ja som v 15 sa zamilovala a vydrzalo mi to tri roky je to malo? podla mna ani nie , podla mna celkom dobra bilancia to bude tym ze nemas pozitivne myslenie keby si mal tak vidis okolo seba same stastne pariky co su spolu dlho xaxa ale nie... nooo ved ok vyjadri sa ja som sa tiez o tom to je nie?
obyčajný ľudský prízemný cit ktorý nás núti robiť veci,ktoré by sme inak nerobili...ale nikdy nehovor nikdy,aj keď je kvôli tomu v podstate najviac trápenia,...thats all
Nevieš bez nej vydržať, stále na ňu myslíš, ráno vstaneš a ideš plný toho pocitu medzi ľudí, usmievaš sa na ulici a najradešj by si zakričal na celý svet: Áno som vtom!
Láska je keď kúpiš nejaké jedlo, ktoré ty neznášaš, ale ona ho miluje a vieš že jej spravíš radosť. Keď robiš aj to čo sa ti nechce, len aby si jej urobil radosť. Keď môžeš byť k niekomu bezprostredne otvorený.
Láska je. Nie je to niečo, čo otriasa nebom a zemou ako v amerických filmoch. je to náklonnosť ,priateľstvo, spolupatričnosť. Hádka a neha a vzájomná úcta a myšlienky a vôňa a hašterenie a radosť z dotyku. Jednoducho láska je.
A keď ešte včera bola, za jeden deň neskončí.
Keď skončí, bolo to sebectvo, nie láska.Prides na to a ked ju budes citit, urcite ju neprehliadnes...
Tommyhot, ano myslim, ze vacsina mladych nevie skutocne milovat, ale vacsina este len hlada samych seba...Nevedia ani co chcu a zatial sa na to snazia len prist. Mozno na to pridu skor, mozno neskor. To zavisi od jednotlivca, niekedy vie 15-rocny clovek milovat celym srdcom, niekedy ani netusi, co laska vlastne je.
Tak ale ked newedia co chcu ako mozu powedat ze njekho miluju? Ja pokym by som to tak naozaj necitil, tak to slowo newyslowim, pretoze to znamena az prilis wela na to aby som sa tym ohanal kedy sa mi zachce..
Ked nevie co to je, tak sa tym ohanaju... Myslia si, ze je to to co citia. Heh co vsetko som len ja nekecala ako mladsia... a myslela som si, ze mam pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja radsej uznawam lasku najlepsich kamaratow chalan + baba. Ja som taku babu nasiel a je nam spolu super a nepotrebujeme sa olizowat a spolu spawat a newjem co. Aj ked obcas si sem tam dame pusu..
tommyhot: lol co si tym myslel ze mladi ludia ako my nedokazu skutocne milovat? lol to by ma zaujimalo kde si na to prisiel za prave ze mladi ludia. pokial sa rata ta mladost teda?? a ze nedokazu skutocne milovat to mas z nejakeho vyskumu alebo co?
Samozrejme su aj wynimky ale tych je aspon w mojom okoli welmi malo..
A nestekajte tu hned po mne, som nepowedal ze na milion % mlady ludia nedokazu milowat, ale som powedal ze PODLA MNA nedokazu mlady ludia milowat. Ako nazor si tu mozem wyjadrit ne?
a na to, že som ho mala naozaj rada som prišla asi tak, že proste sme sa bozkávali a zrazu sa mi v hlave zronila myšlienka, že ho lubim, proste, to zo mna len tak vypadlo...
určite to spoznáš až to na teba pride
Ale nehajme to tak lebo uz ideme OFF TOPIC..
Nevieš bez nej vydržať, stále na ňu myslíš, ráno vstaneš a ideš plný toho pocitu medzi ľudí, usmievaš sa na ulici a najradešj by si zakričal na celý svet: Áno som vtom!
Láska je keď kúpiš nejaké jedlo, ktoré ty neznášaš, ale ona ho miluje a vieš že jej spravíš radosť. Keď robiš aj to čo sa ti nechce, len aby si jej urobil radosť. Keď môžeš byť k niekomu bezprostredne otvorený.
viac definícií ma už žiaľ nenapadá....
A keď ešte včera bola, za jeden deň neskončí.
Keď skončí, bolo to sebectvo, nie láska.Prides na to a ked ju budes citit, urcite ju neprehliadnes...
Tommyhot, ano myslim, ze vacsina mladych nevie skutocne milovat, ale vacsina este len hlada samych seba...Nevedia ani co chcu a zatial sa na to snazia len prist. Mozno na to pridu skor, mozno neskor. To zavisi od jednotlivca, niekedy vie 15-rocny clovek milovat celym srdcom, niekedy ani netusi, co laska vlastne je.