Neviem prečo som dala práve deti...možno to bude tým, že ak má vzťah k deťom a deti ho tiež "berú", nemal by to byť zlý človek a tiež by mal oplývať charizmou...
Zatiaľ to vyzerá tak, že ideálny muž by mal mať najmä charizmu, mal by byť bohatý, slepý a celé by to mal mať v paži. Uvidíme či sa tento ideál do večera zmení.
Najdôležitejšie u mužov je pre mňa na prvom mieste starostlivosť o seba. Nedokážem ani pomyslieť nato že by mal byť po mojom boku človek ktorý nepozná žiaden parfém , či antiperspirant a deodorant, čo sa týka nechtov že sa na ne pozrie raz za 2 týždne, hlavne u mňa zásadne neexistuje že chlap nepozná žiletku atď nebudem menovať ďalej ešte že u môjho to tak nieje lebo jediné čo by u mňa videl by bol môj chrbát
Tak aspoň u mňa je to tak že prejde okolo mňa s fajnou vôňou nejaký chlapec že sa otočím alebo aspoň sa pousmejem a si pomyslím že ten sa vie o seba postarať
hmmm .. myslim, ze charizmu zosobni pre kazdu nieco ine, ale bez nej to nejde .. inac by bol "jeden z davu" ... ale urcite rozhladeny, bral zivot s istym nadhladom a humorom, nebal sa vyzvy ale neutekal ani pred problemami ... ambiciozny a tolerantny .. s usmevom, pri ktorom mi spadne z ruky co drzim a nevadi, ze to bude porcelan po babke ale u mna z vizaze okrem usmevu dost dominuju aj pery , ruky (mam rada dlhe prsty a ked chalan dobre vonia .. podlomia sa mi kolena som senzitivna aj na ton hlasu cibreny prejav, makky ton hlasu a super smiech .. a pojdem za chlapom po kolenach zalubena az po usi a mal by byt verny, lubit ma .. lubit deti .. ale predovsetkym byt sam sebou , osobnost ... ja by som mu sice ponukla len seba .. ale ruka v ruke s tym kraca tolerancia, podpora .. a laska offc snad som netrepala privelmi
ach tak mi tam chýba ten humor... a keby si dal namiesto peknej tváre len pekné oči alebo úsmev určite by si aj tam mal viac hlasov... takto to zostáva zase len na charizme
takže v prvom rade mal by byť übersexuál a tým je povedané všetko
ok..hlavne by so mnou nemal tráviť 24 hodín denne, mal by vedieť VARIŤ a variť RÁD...peniaze ma nezaujímajú, ale musí pekne voňať a musí mať zmysel pre humor, sarkazmus, iróniu, byť verný (možno) a INTELIGENTNÝ, na jednej strane byť stále taký šibnutý malý chlapec, ale na druhej strane aj vedieť byť vážny a zodpovedný...a zaujímať sa o to, čo sa deje okolo, jednoducho niekto, kto je vo vzťahu absolútne rovnocenným partnerom...
@kt ... opísala si ho tak presne, akoby si toho ideálneho už stretla. Stretla si ho? Alebo je “ MR. Big ” poskladaný z najlepších vlastností tvojich expartnerov?
chlap by mal mat pekne oci ked sa donich pozriem tak ma hned zaujme a potom tie ostatne vlastnosti ako je predovstkim komunikacia vediet komunikovat a humor a hlavne mily nie nejaky drzan perverzny fuj a samozrejme pekne upraveny vonavy tak chalani berte si priklad a zacnite sa menit haha DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale hlasovala som za charizmu, lebo to je vžd prvé, čo ma osloví, z očí ľuďom nevyčítam ich vzťah k deťom.
a nepokladám lásku k deťom za dôležitú preto, že by som bola nejak rodinne a matkovsky založená, ale preto, že milujem ľudí, ktorí majú radi deti.
ľudia, ktorí ich radi nemajú, sú pre mňa nepochopiteľní.
PS: VĎAKA za každý koment v tejto ankete.
Zatiaľ je : charizmatický, verný a dáva partnerke voľnosť
(ideme sa tváriť nepovrchne a nespomínať moju najčastejšie omieľanú podmienku )
neviem, u mňa sa to všetko mieša dokopy
Toho mi sem do ankety netahaj
ibazeby ne
ok..hlavne by so mnou nemal tráviť 24 hodín denne, mal by vedieť VARIŤ a variť RÁD...peniaze ma nezaujímajú, ale musí pekne voňať a musí mať zmysel pre humor, sarkazmus, iróniu, byť verný (možno) a INTELIGENTNÝ, na jednej strane byť stále taký šibnutý malý chlapec, ale na druhej strane aj vedieť byť vážny a zodpovedný...a zaujímať sa o to, čo sa deje okolo, jednoducho niekto, kto je vo vzťahu absolútne rovnocenným partnerom...
atď.
OLD SPICE JE DOBRÁ VôŇA A ČI NIE???