akurát jem sáčkovú polievku s chili (2 sáčky v 1 polievke) a štípe ma celá huba nehovoriac o tom, koľko jej mám ešte pred sebou a chudnem to je síce pravda, ale nie dobrovolne a jem normálne 5x denne z toho raz varené jedlo (na večeru)
Ja som pre schudnutie jedol iba JEDNO výdatné jedlo denne. Výsledok? 10kg za týždeň Teraz jem normálne, ale kompenzujem si to behom- počas hodiny behu a zabehnutí 10km, v tejto 35°C páľave a potení sa... hmotnosť za jeden beh ide dole o 2,5-3,0kg
Zdravo sa stravovať, veľa bielkovín, obmedziť sladké, vyprážané proste nezdravé veci. Plus pohyb - brušáky napr. chodiť niekde behávať, korčuľovať sa a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Skús viacej ovocia a menej salámky
Ďalší dietetický program Ti neposlytnem - sama ho nemám overený, uvidíme, čo to spraví, nechcem Ti ublížiť svojimi domienkami, ak by sa nepotvrdili.
po 4 mesiacoch som začala behávať a už za 6 dní,čo pravidelne behávam,som schudla 3 kilá ,btw,nie som anorektička keby niekto niečo