nechcem ťa strašiť ale podla toho čo píšeš to dlhodobo nebude fungovať, pretože buď jej ty začneš liezť na nervy alebo on a tebe, pretože ste presne opačné povahy.
Nechce sa mi verit , ze mas 15 ked to citam. (to bola pochvala)
No... keby si sa hral na nieco co nie si , len aby si ju zaujal, casom by sa pravda ukazala a aj tak ju stratis.... neodporucam
Bud proste sam sebou a snaz sa jej venovat. Ona sa bud chyti, alebo sa nechyti.
A to ze s nou ides do tabora nemusel byt az tak dobry napad...... nechcem ta strasit a ani ti to neprajem ale..... bud pripraveny ze mozno, si odtial odnesies ine spomienky, ako ocakavas.
vidiet osobu ktoru chces, ako sa trebars bozkava s niekym inym nie je velmi prijemne
Vieš ako na nu zaposobiš zbytočne sa nestrápnuj a bud v pohode a ked bude chciet rozpravať tak sa s nou porozpravaj normálne nie o zbytočnych debilinách
Možno budem až príliš úprimný, ale podľa toho čo si tu napísal by som ti veľké šance u nej nedával...skús nejakú inú s ktorou toho budete mať možno viac spoločného. Keď to ale chceš aj tak skúsiť, tak ju musíš hlavne zaujať, najlepšie bude keď ju dokážeš rozosmiať...to už budeš mať z polovice vyhrané
prosim ta nebude taky NAIVNY a nepytaj sa na nete ako nato s babou (co si potom za chlapa, ked jednu babu nevies zbalit) a ked vies ze to tu bolo tak nepytaj.
No... tak hlavne za nou neloz, ides na tabor a tam sa ti moze zapacit "x" dievcat. Chod si to tam uzit a ak sa nejak nahodou veci medzi vami vyvinu, tak super, ak nie, tak sa nic nestane. Bud sebavedomy, cool a nezavisly Ked sa na nu budes upinat a nasilu sa nieco snazit riesit, aj ked to medzi vami uz nebude vyzerat dobre, tak to aj tak nebude mat dobry koniec. Drzim palce, uzi si to
keby som bola energicka ako vravis ze ona je, asi by sa mi nepacil chalan, ktory si nevie sam poradit a pouziva zolik publikum kde vylozi cely svoj pribeh. jedneho dna sa k tomu mozno dohrabe a mas po chlebe kamo, myslis, ze bude nadsena z toho, ze si si na nu zavolal cele slovensko?
"jedno dievca co po mne islo sa mi celkom pacilo, pisal som si s nou, ale tak za tri tyzdne, ked som uz v tom bol az po usi som zistil ze pije a fajci a dost ma to ranilo, sak si to viete predstavit..."
pocuj toto si zaklincoval, ze ta to ranilo, tak dobre som sa uz davno nezasmial .....to je totalny odfajc
" vies co chodil by som s tebou ale to ze fajcis a pijes ma fakt rani a nedokazems tym zit"
Ty musis byt vesela kopka, povedz jej tu vetu presne ako si ju napisal, urcite sa zasmeje...garantujem
daj jej pokoj to je najlepsia rada, aku odo mna dostanes, vykasli sa na nu, bav sa s inymi, podla mna to s nou asi nevyjde... skus si najst inu, po svete beha vela bab. snaz sa na nu prilis nemysliet (hej hej lahko sa povie) a podla mna sa postupne odlubis. ten tabor, no absolutne neviem, ale drz sa pomimo a spravaj sa k nej ako k vsetkym inym...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
No... keby si sa hral na nieco co nie si , len aby si ju zaujal, casom by sa pravda ukazala a aj tak ju stratis.... neodporucam
Bud proste sam sebou a snaz sa jej venovat. Ona sa bud chyti, alebo sa nechyti.
A to ze s nou ides do tabora nemusel byt az tak dobry napad...... nechcem ta strasit a ani ti to neprajem ale..... bud pripraveny ze mozno, si odtial odnesies ine spomienky, ako ocakavas.
vidiet osobu ktoru chces, ako sa trebars bozkava s niekym inym nie je velmi prijemne
ja som sa vlastne ani nesnazil velmi o dlhsiu konverzaciu, lebo nebol cas...
a najdlhsie sme sa rozpravali pocas belgicaka...
bud sam sebou.... lepsej rady niet
www.qark.net
ale ked si tam napisal ze iba nieco odvrkne a ide prec (nechcem ti brat iluzie)
ale asi o teba nema zaujem sorry
pocuj toto si zaklincoval, ze ta to ranilo, tak dobre som sa uz davno nezasmial .....to je totalny odfajc
" vies co chodil by som s tebou ale to ze fajcis a pijes ma fakt rani a nedokazems tym zit"
Ty musis byt vesela kopka, povedz jej tu vetu presne ako si ju napisal, urcite sa zasmeje...garantujem