Mám 24, som chalan, evidentne a páčia sa mi chalani. Nejaký vzťah som neriešil, iba zábavu lebo som si vždy bol istý, že ajtak chcem rodinu, decko a tak podobne...cca od 18 rokov, ale ono to nejako neprichádza, (skôr naopak) neviem sa na dievčatá sústredi
a na dievčata je to tažke preorientovať sa , ked už to maš v sebe zakorenene ... a myslim že taketo veci su životne rozhodnutia a určite by som ich neriešil tu
Neviem podla mna na trapas s babou sa vykasli. Akoze vsetkemu treba daco obetovat a trapas s babou sa moze kludne stat aj heterakovi. A podla mna gayovia su tu na to, aby sa starali o deti svojich pribuznych. To je predsa tiez rodina! Cize ked chces byt naozaj stastny, podla mna sa vykasli na baby a staraj sa o dobre vztahy v rodine.
No neviem, strašne ma vždy lákalo mať rodinu a deti - dve a v podstate, teraz dokiaľ sme ešte mladí tak v pohode, ale tiež si neviem predstaviť takto fungovať v nejakej 40 alebo 50
ked si gay tak nerieš baby.... bud šťastný tak ako si... a ako ti radia aj vyššie komenty: bud dobrý stryko a podobne,.. ale aby si nasilu bol s holkou ked sa ti pačia muži to je velmi zle...
@harper tebe už ani tie elektrošoky k normálnym myšlienkam nedopomôžu...
inak asi si gej podľa mňa a vieš to aj sám a riešenie by bolo najideálnejšie, keby si sa presťahoval niekam, kde môžeš mať s ním deti...
ale aj to, čo už niekto vyšie spomínal, zver sa nejakej kamarátke a skús mať s ňou sex, aj keď.. čo tým zistíš, aj keď to pôjde, nemôžeš žiť tak, že budeš obmedzovať samého seba a klamať ženu a v konečnom prípade aj to bábo
Ak si gay, rodinu mať nemôžeš. Dvom mužom sa nenarodí decko.
Ak nie si gay, a páčia sa ti aj ženy, len máš strach že sa pri sexe strápniš alebo máš nízke sebavedomie, tak to prekonaj. Ak natrafíš na nejakú babu čo sa ti páči a je nezadaná, tak to s ňou skús a uvidíš. Toho že sa strápniš sa báť nemusíš. Okrem toho keď budeš s babou a pôjdeš na to uvidíš či ťa vzrušuje alebo nie. Ak to s tým sexom nedopadne dobre a uvidíš že ťa nevrzušuje a budeš si istý že si gay, tak jej normálne povedz že nemáš náladu, ak jej nechceš povedať že si gay
páčia sa ti chalani, najdi si chalana. adoptujete si dieťa alebo najdite dievča ktorí vám ho vynosí. trapasou sa neboj .. mysli na to že o napr.150 rokou si nan nik nespomenie.
@hans1988 spametaj sa nebuď gay prosím (ach) ! Boh stvoril ženu a muža na to aby boli spolu a nie muž a muž takýmto ľudom by do rúk decko nemalo patriť-gayovia......spametaj sa ....bože samé bukvice tu budú citlivučke ufňukanučke holčičky
@firestorm si hlúpy sám osebe...boh za to nemôže ..ludia si za to môžu sami...ale je to muž a muž ..žena a žena....to proste.......neviem to vysvetliť tak dobre.......proste je to nelogické,nepredstavitelné,nezmyselné,hlupe.......ach jaj ale šak každý ma vlastný nazor
@paulinka24 Jednotlivcovi je táto sexuálna orientácia a priori vrodená, tak asi ťažko zato človek môže...Nie je to niečo, prečo sa človek rozhodne, ale je to niečo, čo je osobe askriptívne pripísané...niečo, ako súčasť jeho genetickej a mentálnej výbavy...
A ešte dodatok: Rozmýšľala si možno aj nad tým, že Boh nie je?
@firestorm boh bool teraz je jasné že tu neni ! a ja verím v boha...a ano možu za to ľudia...záleži aj od prostredia,a ľudí........ale ja mám vlasntý názor a ja ti ten tvoj neberiem......ale očividne ti nemožeš nechať napísať vlastný názor bez toho čo i len aby si sa do tohi staral. Keď sa tu chceš na niečo hrať choď do filmu ale nie tu...!
@paulinka24 Napísala si štyri riadky, ale v podstate žiadny racionálny argument...iba že "ľudia si zato môžu sami" Iste, prostredie zohráva dôležitú úlohu najmä pri socializácií a pri správaní jednotlivca, v tom či bude vo svojom konaní konformný alebo nonkonformný, deviantný atď. Ale o sexuálnej orientácií prostredie nerozhoduje. Ak by tomu tak bolo, tak potom každé adoptované dieťa homosexuálnym párom by bolo tiež homosexuál...čo však nie je pravda. Takže tak
@firestorm nebolo...a na dobrý argument nepotrebuješ 3000 riadkov aspoň myslím ze ma každý pochopil čo som chcela pochopiť...takže...nepotrebujem tu zo seba robiť to čo nejsom.
@paulinka24 Perfektne sa vyhýbaš meritu veci...píšeš, píšeš...ale len omáčky...jadro akosi celkom absentuje...ako tvoje racionálne zmýšľanie a argumentácia...zasa si nič dohromady nenapísala...
@paulinka24 Áno, povedala si akurát že "ľudia si zato môžu sami" - ale prečo, na základe čoho? tak to už nie prosím ťa...nehraj sa na múdru...od toho máš ešte priďaleko...
Nemyslím argument.....ale to je jedno nehraj sa tu na múdreho , čo nejsi ale okej ukončime túto konverzáciu lebo je zbytočná a nikam inam nevedie len do hádky
@firestorm@paulinka24 zmierte sa prosím s tým, že boh tu momentálne nie je a že sexuálna orientácia je vrodená. Paulínka, tvoja obava, že za chvíľu to tu bude samá bukvica je z časti oprávnená. Kedysi ich pálili horúcim železom, dnes stačí v TV povedať že si bukvica a je z teba pomaly hviezda. Firestorm, ty by si sa mal spamätať. Podľa vyjadrovania je slovný boj s Paulínkou pre teba asi ako silový trojboj s päťročným, tak nemárni svoj čas.
@hans1988 ak si doteraz bol gayom, tak ním aj ostaneš. So ženami si nič nezačínaj, ublížiš sebe aj jej. Ktorá žena chce otehotnieť s niekým, kto ju nemiluje a nebude sa o ňu starať? Normálna nie. Proste sa zmier s tým, kto si. Nájdi si partnera a môžete sa buď presťahovať niekam kde sú adopcie homosexuálnymi pármi v poriadku alebo budete bezdetný na veky vekov. Proti prírode sa ísť nedá. Ak chceš rodinu, tak určite nie svoju geneticky príbuznú. Buď adopcia v zahraničí alebo nič.
@nyarlathotep za prvé : nemám 5 rokov,i keď viem jak si to myslel a za druhé: a je na mne či sa stím zmierim alebo nie ! A za tretie : vtedy som práve nemala najlepšiu náladu sa vyjadrovať a hádať s niekim kto sa tu len machruje.....a ak chceš to vedieť kvôli čomu som bola bez nálady tak ti to aj poviem ! a toto ''chlapčisko'' mi k tej ešte zhoršujúcej nálade dopomohol !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a inak neviem ako ti s týmto pomôcť
a nad rodinou uvažujte potom.
-.-
tak urcite dalsiu pprinceznu tu nepotrebujeme..
ja som narážala na ich nový zákon, ktorý je celkom čerstvo aktuálny...
inak asi si gej podľa mňa a vieš to aj sám a riešenie by bolo najideálnejšie, keby si sa presťahoval niekam, kde môžeš mať s ním deti...
ale aj to, čo už niekto vyšie spomínal, zver sa nejakej kamarátke a skús mať s ňou sex, aj keď.. čo tým zistíš, aj keď to pôjde, nemôžeš žiť tak, že budeš obmedzovať samého seba a klamať ženu a v konečnom prípade aj to bábo
...ešte máš čas na to, aby si riešil rodinu...
Ak nie si gay, a páčia sa ti aj ženy, len máš strach že sa pri sexe strápniš alebo máš nízke sebavedomie, tak to prekonaj. Ak natrafíš na nejakú babu čo sa ti páči a je nezadaná, tak to s ňou skús a uvidíš. Toho že sa strápniš sa báť nemusíš. Okrem toho keď budeš s babou a pôjdeš na to uvidíš či ťa vzrušuje alebo nie. Ak to s tým sexom nedopadne dobre a uvidíš že ťa nevrzušuje a budeš si istý že si gay, tak jej normálne povedz že nemáš náladu, ak jej nechceš povedať že si gay
@sqash Narodiť sa im síce nemôže ale splodiť môžu technicky vzato...
iste ?
@hans1988
K teme :
Uprimne, nepočúvaj niektoré tieto kraviny.
Vela ludí sa tu na to pozerá len jednostranne, neskúšaj to so žiadnou ženou, len jej ublížiš.
Rovnako sa nedrž blbiny ako v @8 , ublížiš žene, celej jej rodine aj vlastným deťom.
+ ešte budeš pre každého riadny kkt.
Zmier sa s tým že si gay . Nič sa v podstate nedeje až na to, že si na SR nemôžeš s partnerom adoptovať dieťa.
A ešte dodatok: Rozmýšľala si možno aj nad tým, že Boh nie je?
A kde som mimochodom napísal, že ja som múdry človek? Povedz prosím, vďaka
@hans1988 ak si doteraz bol gayom, tak ním aj ostaneš. So ženami si nič nezačínaj, ublížiš sebe aj jej. Ktorá žena chce otehotnieť s niekým, kto ju nemiluje a nebude sa o ňu starať? Normálna nie. Proste sa zmier s tým, kto si. Nájdi si partnera a môžete sa buď presťahovať niekam kde sú adopcie homosexuálnymi pármi v poriadku alebo budete bezdetný na veky vekov. Proti prírode sa ísť nedá. Ak chceš rodinu, tak určite nie svoju geneticky príbuznú. Buď adopcia v zahraničí alebo nič.