pacia sa mi dve baby, jedna sa mi paci povahovo a jedna zasa vyzorovo a ja si neviem vybrat, viem ze mam u nich sancu tak preto sa vas pytam ze ktoru heh???
Vyber si radšej tú povahovo, lebo čo chceš byť s nejakou kosťou, ktorá ale pritom v hlave má narúbané??? To by ťa mohlo prestať baviť skoro...ale šak jak chceš.
Lenze v povahe je omnoho lahsie sa zmylit, mnoho ludi je v sukromnom uplne opacnych ako na verejnosti a s kamaratmi. Takze je to relevantne, ale je pravda, ze si treba vybrat podla povahy lebo krasu vzdy okukas a zvyknes si na nu. Ale ked ti niekto nesadne charakterom a zacne ti liezt na nerv..... potom uz niet pomoci
pravdu povedat tak je blbe mat obidve kamosky nikdy ti nevide s jednou sa kamosit a s jednou chodit ani to neskusaj a ja viem o com hovorim nejde to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ako ten vtip keď chlap rozmýšla ktorú z dvoch žien si má vybrať.či si má vybrať tú čo má vysokú dávku empatie je vtipná a priateľská. Alebo tú čo úžasne varí, je sňou sranda a je neuveriteľne sčítaná. Chlapec rozmýšľa a nakoniec si vyberie tú čo má väčšie kozy...
ale on pravdepodobne nemiluje este ani jednu len chce s niakou zacat chodit laska nie je nieco co pride hned musia sa navzajom spoznat atd... ja osobne by som volil tu lepsiu dusu lebo pekne telicko stastie este nezarucuje
Necitate to alebo co? ved napisal, ze sa v tej co si myslel, ze je povahovo super zmylil a v tej co je pekna, ze je aj dobra, takze gratulujem! lebo ak mas AJ peknu AJ dobru, tak to si teda profik, ze si na taku natrafil...
Viete co nechapem preco si myslite ze pekna baba musi mat vzdy v hlave narubane ste ako z 18teho strocia same predsudky ...alebo to len siria ludia ktory zavidia
vyber si tu povahovo ale skor sa rozhodni srdcom či ti inklinuje vyzor alebo povaha.povaha je omnoho dolezitejsia nez vyzor. mozno ti zalezi co povie okolie. dolezite je co k sebe citite na ostatnych mozes kaslat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
bud s oboma kamos a si to poriesil
DRUHA CO SOM SI MYSLEL ZE JE POVAHOVO LEPSIA TAK V
TEJ SOM SA ZMYLIL... A ZISTIL SOM ZE TATO KRASKA
JE SICE HANBLIVA ALE JE ZLATA A MYSLIM SI O NEJ ZE
MA NEPODVEDE
pravdu povedat tak je blbe mat obidve kamosky nikdy ti nevide s jednou sa kamosit a s jednou chodit ani to neskusaj a ja viem o com hovorim nejde to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!