ostrihať sa daj..ja som z hentoho strihania končekov skoro zblbla, ja som si ich strihala aj doma potom jak som prišla od kaderničky ..každy jeden konček čo som našla musel ísť dole ..strašnee
@0 najlepsie je ostrihat/podstrinut a nasadit nejaku vlasovu kuru, sampon a pod. na taky typ vlasov, teda si kup sampon, balzam, masku na lamave vlasy, znacky by som ti poradila, ale nvm kolko chces investovat
potom je dobre jest vlasske oriesky, ryby, to tvojim vlasom pomoze
a este som zabudla krot sa so stylingom, teda menej fenovat vlasy, zehlit a pod. daj im pauzu vlasy sa ti za to odvdacia
urcite podstrihnut, aj ked si pestujes dlhe vlasy ale sem tam sa podstrihnut musia lebo potom nastane prave tento problem, zacnu sa ti stiepit konceky a tie uz nezacelis potom, nechaj sa kustik podstrihnut, tolko kolko treba a ked budes mat uz len tie zdrave, bez rozstiepenych koncekov pravidelne sa o ne staraj, existuju mnohe kury, masky...ale permanentne podstrihovat je nutne pre krasne dlhe vlasy
alebo dajake vyzivovacie sampony vies co teraz v zime sa to asi kazdemu takto strasne stiepia (kvôli zime) ale mne strasne pomohli sampony od L´oreal, mala som ten cerveny, ale este lepsi je ten novy s tou materinskou kasickou tak ten je fakt super .....
odporucam...
...e...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
potom je dobre jest vlasske oriesky, ryby, to tvojim vlasom pomoze
a este som zabudla krot sa so stylingom, teda menej fenovat vlasy, zehlit a pod. daj im pauzu vlasy sa ti za to odvdacia
alebo dajake vyzivovacie sampony vies co teraz v zime sa to asi kazdemu takto strasne stiepia (kvôli zime) ale mne strasne pomohli sampony od L´oreal, mala som ten cerveny, ale este lepsi je ten novy s tou materinskou kasickou tak ten je fakt super .....
odporucam...
...e...