Cawko Mam tu jeden problem. Spoznal som jedno dievca, teda skor este som ju nespoznal len chodime spolu na jednu skolu (spoluziacka). Velmi sa mi paci ale neviem ako zacat. Mate nejake cenne rady? Mozno by som aj vedel ako zacat ale neviem ako ju zau
veď ju niekam pozvi.... čo ti ruka odpadne? normálne sa spýtaj, či by s tebou nešla na kofolu (pozerám, že ešte nemáš 18, tak pivo nie )
to je proste také neutrálne, akože kamarátske pozvanie.... si tam pokecáte, spoznáte sa.... možno zistíš, že je úplne blbá, povrchná, samoľúba... a možno sa do nej zahľadíš ešte viac
preto lebo asi si teraz 1 a viac pravdepodobné že spolu dlho nebudete a budete sa vídať každý deň a pojdete si na nervy a predstav si to ked sa pohádate alebo rozídete , ja si teda neviem predstaviť žeby som niekedy chodila so spolužiakom, blee, to bude asi aj tým,že som vždy mala takých sprostých škaredých spolužiakov =D
ja ti neviem. u nás na škole to tak bolo... spolužiačka a spolužiak a potom keď sa rozišli no proste... on bol dosť blbý voči nej. ale ostali kamarátmi. i tak sa to všetko zmenilo
vsak ak ce spoluziacku tak ho nechajte!!! on to bude mat tazke! cela trieda s avam do toho bude starat a budete sa vidiet moc casto az si zovsedniete ak ma rozumies... tak ale ak ces... proste k nej but mily, zavse daco pochval a taak.. ak ta ce tak sa chyti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ani zo školy by nemusela byť
nemusí to síce dopadnúť najlepšie ale aspoň budeš vedieť na čom si
to je proste také neutrálne, akože kamarátske pozvanie.... si tam pokecáte, spoznáte sa.... možno zistíš, že je úplne blbá, povrchná, samoľúba... a možno sa do nej zahľadíš ešte viac
prajem veľa šťastia