Mám strašnú smolu na chalanov. S nikým mi to dlho nevydrží. Zrejme je nejaká chyba vo mne. Tuším sa už aj minuli chalani v mojom veku. Kto mi niečo poradí??
@sugy1 poznám, chodil som istý čas na chemickú školu, ale myslím si, že by si nedokázal ani síran meďnatý vyrobiť, takže nula bodov. Bez si osladiť vodu.
@sugy1 tak lepšie to tu napísať na úrovni deciek, než v odborných termínoch. Občas už aj mne chýbajú detské časy, ale svet podnikania mi v tom bráni... Ty si jediný začal tu písať debiliny...
@flagrantine najlepšie je, ak niekto normálny mi poradí a nie nejaký debili, čo si ešte večer nevyhonili..., že sugy1?
@28 + asi to mas proste v povahe, ze dokazes instantne nasierat ludi. a nemyslim si, ze by sa s tym nic nedalo robit. napr. komentare @9 a @12 . Skus si prejst tym co maju zeny, az potom hovor co je a nie je tazke.
@12pusinka16 a @hoperpohroma kto tu odjebáva? Pozrite sa v prvom rade na seba, každý má povahu takú, akú má. Niečo ju roky formovalo, za deň to nezmením.
@supportmh jj lebo v našich životoch ide len o to ráno vstať, ísť do školy, prísť domov a ísť spať.. veľmi by si sa čudoval.
a dovol mi zasmiať sa.
teraz si prečítaj všetky tvoje komenty a prehodnoť, či bolo na mieste napísať vetu "čakám radu od niekoho, čo vie aj iné veci ako urážať, odsudzovať a pod. "
ja sa stým dievčaťom s ktorým si si dal stretko a neprišiel naňho veľmi rád stretnem rád spoznávam ľudí ... ale žiaľ v tvojom probléme ti neviem poradiť nakoľko niesom homosexuál
@38@40 ano, my sme sa vsetky kurvy svine zenske co vsetko maju lahke spikli proti tebe, chudacikovi co ho nikto nechce, vobec sa na tejto veci nezhodneme lebo je to proste pravda
....ak nesi fake, tak mi ťa je úúúúprime ľúto, nakoľko je táto choroba zrejme neliečitelná. A neskúšaj natočiť video, kde budeš pomocou počmáraných papierikov vyžadovať ľútosť. Ty mi prídeš ako magor, jeho mi bolo ľúto.
@supportmh podla čoho si si spravil úsudok o mojej sexualite a o tom nad čím rozmýšlam, podla fotky alebo nicku?
debilko sa zobuď pretože ak sa budeš s týmito kokotnými svetonázormi prezentovať vo svete tak ti skôr či neskôr niekto poskáče po hlave len za to že si prijebaný a máš dojem že svet sa točí na tú stranu ako si poprosíš ty -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@h8u niečo múdrejšie, než si napísala
@semhamforas s babami nemam vobe skusenosti, uz som mohol aj to mat za sebou, len som vzdy som bud zdrhol, alebo na stretko ani neprisiel
@flagrantine najlepšie je, ak niekto normálny mi poradí a nie nejaký debili, čo si ešte večer nevyhonili..., že sugy1?
Podnikaj si, priateľko.
najprv sa spýtaš kolosálnu kokotinu a potom sa tu hráš na premudrovaného inteligenta, čo vlastne nikoho z nás blbcov vôbec nepotrebuje?
sorry ale čo si chcel? mapku s červeným krížikom v strede, akože "tam na teba bude čakať?"
možno keby si prehodnotil svoje správanie zistil by si, prečo si každú chvíľu sám.. pôsobíš na mňa ako uzlík nervov
Bojíš sa dievčat ?
@28 + asi to mas proste v povahe, ze dokazes instantne nasierat ludi. a nemyslim si, ze by sa s tym nic nedalo robit. napr. komentare @9 a @12 . Skus si prejst tym co maju zeny, az potom hovor co je a nie je tazke.
Je pravda, že som občas dosť výbušný, ale mám aj mať z čoho nervy. V mojom živote už nejde o známky, ale nespočetné množstvo dôležitejších vecí.
@1topsecret ak by sme to mali takto nazvať, tak áno.
TY ODJEBAVAS A PRETO S TEBOU NIKTO NEVYDRZI
a dovol mi zasmiať sa.
teraz si prečítaj všetky tvoje komenty a prehodnoť, či bolo na mieste napísať vetu "čakám radu od niekoho, čo vie aj iné veci ako urážať, odsudzovať a pod. "
veď PRESNE to isté robíš ty
Aspoň nebudeme musieť čítať tieto pičoviny.
proste to nejde ďalej,keď ťa zradí chalan tvojho srdca
debilko sa zobuď pretože ak sa budeš s týmito kokotnými svetonázormi prezentovať vo svete tak ti skôr či neskôr niekto poskáče po hlave len za to že si prijebaný a máš dojem že svet sa točí na tú stranu ako si poprosíš ty -.-
wake up motherfucker
proste vyser si oko
mas dva pokusy dokonca
Ok,pobavila som sa na komentoch,môžem ísť spať.