mam 4mesacny vztah...a cez pokec som sa zoznamila s jednym chalanom,ktory ma tiez frajerku(dokonca ju poznam)...zacalo to uplne nevinne,nejakymi rp-ckami,stale sme sice nejakym sposobom narazali na sex ,ale brala som to len zo srandy...teraz sme sa vsak
ak sa ty rozítes s niekym kto ta miluje pre niekoho kto sa ti paci,,, tak ten co sa ti paci sa s tebou rozite pre toho koho on miluje ROB CO TI SRDCE KAZE ... dajte si trojku alebo stvorku
Ty kokos tak toto uz je v pici, kam tento jebnuty svet speje? Nechces mu urobit to ze ho nechas preto ze ta ma rad, ale kurvit by si sa chcela s druhymi aj napriek tomu ze ta ma ten tvoj rad? Prisaaam pici vam to uz jebe
Matez: tomu sa hovori grupensex ale vzdi sa v tom stava ze ty traja zabudnu na teba.
Lilluska: mno ale ja by som nedokazal lubit dve naraz umna to nejde podla mna ked lubim ja ju a ona mna bez predstierania tak ma nemoze opustip kvoli inemu nie?
ja vravim ze su moznosti bud ako povedal Matez a moja moznost je taka ze zamena frajerov napr na tyzden a uvidi sa ze co sa stane podla mna sa vratite sami ku sebe
Lilluska - nevidim zmysel v ostavani s niekym,len preto ze ta ON ma rada,kym to nie je obojstranne,ser na to...to iste pre toho tvojho druheho,ked to nie je ono,nech sa na nu vykasle..
Mat tak tvoje problemy...Bud rada ze mas niekoho kto ta lubi a ma ta rad a nehazarduj s tym..Zapamataj si, cokolvek vo svojom zivote urobis sa ti vrati,ci uz pozitivne alebo negativne, tak sa spamataj a nevymyslaj hovadiny. A este nieco-ak si aj povies ze chces radsej toho druheho, a on sa s tebou stretava poza priatelkin chrbat, co myslis ze urobi neskor tebe?
No ale v podstate ty robis to iste, tak by ste sa mozno k sebe hodili.
niesi kurwa ...iba z pohladov nechapavych ludi. sak stretavaj sa este aj s tym druhym...a ked si budes mysliet ze ho mas radsej ako svojho chalana tak sa rozid, nebud s nim len zato ze on ta ma strasne rad...budes trpiet aj ty aj on...ale kedze ani ten co sa s nim stretavas sa nebude chciet rozist s babou tak sa nanho vykasli a ostan so svojim..
nechápem prečo by si mala byť ku...., to ako preto, lebo sa ti začal páčiť iný chalan, ked más vztah? Ja by som sa na tvojom mieste so svojím terajším priatelom rozisla, načo zostávať s niekým, ked ho uz nemilujem? Len preto, lebo mu nechcem ublíziť? Týmto mu ublizujes este viac a navyše aj sebe. A skús sa dať teda dohromady s tý druhým z pokecu a ked ta nebude chcieť, kasli na neho, ved chalanov je dost
ako sa hovori, kazda minca ma dve strany a teraz tym nemyslim, ze je to aj dobre aj zle, ale aby si si skusila predstavit, ze by to robil on. ci by si bola radsej dlho klamana alebo sklamana. ja radsej to druhe.
..... ach jaj deti deti. Skvor bude on trpiet. Lubis ho? Alebo nie, teraz myslim tvojho chlapca. Ak mas rada radsej toho druheho tak ho pust k vode ako keby si ho mala tahat za nos nie? Laska musi byt obojstranna. Mozno som to enpochopil ale nevadi
Každého vec ako si zariadi svoj život....Keď niekomu vyhovuje mať svojho priateľa a potrebuje sa stretávať s druhým tak PROSIM.....Len do budúcna si treba uvedomiť čo od vzťahu vlastne očakávame.....Asi tak.....
No keby si toľko nevysedávala za netom tak nemáš problém.
NIE kurva nie si len to máš kus pomiešané a už vidím ako budeš revať a lutovať deň kedy sa to celé začalo, keď pred tebou bude sedieť tvoj priateľ a príde na to.
Je mi ho ľúto ale aj teba prestaň s tým kým o tom nikto nevie.
A este nieco.Mam spoluziacku,ktora ma viacerych naraz a teraz si nedokaze najst niekoho normalne,lebo kazdemu ide len o sex a uz si pokazila cast zivota,lebo ma taku povest po celom meste.Teraz jej to nevadi,ale co ked si bude chciet zalozit poriadnu rodinu?Treba sa vcas uvedomit,kym nie je neskoro a zvazit si niektore hodnoty.Ked baba spava,ale chodi s viacerymi naraz,tak uz ju nikto nelubi,kazdemu ide LEN o sex,aj ked je skareda ako tma a dviha jej sebaverdomie,ze na nu tolko chlapov leti,je to len kvoli sexu,takze na toto pozor
PREPAC MOJA A JA SOM POTOM CO MNE DAL ZA TO JEDEN 5000 a dalsi viacery boli zadarmo chalana som mala dva roky a podje.avala som ho aj z babou tak o com tocis???
pre boha...toto su debaty...Lillushka ci jak ked, si nevazis chalana, ktory ta ma rad, tak si ho nezasluzis to poprve a podruhe, ten druhy sa na teba vysere, lebo bude vediet ako lahko si ojebavala preho frajera a nic si s tebou nezacne...a ked si taka husta nymfomanka kup si vibrator...
Ano ja len doplnim black angela, neni si kurwa lebo to nerobis za peniaze, zato si jebnuta sprosta picka, a prajem ty aby sa ty to vratilo v takom istom merku, ze ty budes bezhlavo lubit chalana a on sa bude stretavat s inou .
"Ved ale ona nemôže za to, že sa jej to stalo, ved za to môže jej ´´hlava´´, myslenie, a preto ešte nieje kurva!!!" sak kurva nie je ale jebnuta jak It povedal je a dost.
It : v prvom rade bola ta myslienka prezentovana ako recesia (ak si si nevsimol je to tam aj napisane)
nie vzdy je priama umera medzi vekom a rozumom, aj ked daka korelacia by sa tam pravdepodobne nasla - hlavne ak ide o markantnevekove rozdiely ale aj tak sa to neda zovseobecnit....
faktom je ze cim sme starsi vieme riesit coraz zlozitejsie problemy, situacie, otazky...
ina vec je akym systemom ich riesime co do kvality... (konzerva sa da otvorit otvarakom ale aj hrubou silou)
ako uz povedal tommyhot pravda je velmo relativny pojem (ale toto nie je diskusia zamerana na to ci mam al nemam pravdu)
a po dalsie najdi si niekoho ineho koho budes kusat, ja sa s tebou nemienim hadat ani dohadovat a ani nic podobne s tebou nemam problem - preto neviem preco ho chces silou mocou takymi drblimy narzkami a natahovackami vytvorit ???
kurnik nechajte ju tak...co myslite aky ste boli vy v jej veku???niekto tu ma problem a chce radu od vas "starsich" a vy ju zato spicujete ..to aby sa tu clovek bal robit fora ...a liluska myslim ze ked svojho chalana nelubis tak by si to mohla risknut s tym z pokecu ...a ked nevide neva ved zijeme len raz ...tak naplno ne???
Ale jasne, chlapci prestante sa do toho picu vidite ano ? A tie ironicke narazky na ich vyspelu inteligenciu si odpustite lebo lebo lebo ... neham to tak, nechcem byt nasilnik. Podla mna by mala enternal girl uz kandidovat aspom na nejaku ministerku ked uz nic insie.
A na veku nezalezi !!!!!!! Videl som aj vyspelu 13 rocnu dievcinu (tusim to bolo v simsonovcoch) tak prestante rypat.
nooo ako ja viem ta kurvvy su iba tie co davaju za prachy a ebu sa s kazdym druhym chalanom taze nevem....no a myslim ze je normalne ze si v 16 chces uzivat pokial sa neebes s kazdym tak to neni si kurva si len 16rocna baba ktora chce zit!!!!!!!!!!
no boze seci jej tu nadavate, pisete zakomplexovane picoviny a si myslite jaky ste zaujimavy no ta sak sa spamatajte jej davate rady jakeby ste mali 70 uz za sebou daco v zivote prezite sa spamatajte a nevnucujte nikomu svoj nazor sak nech zrobi co xce a potom to lutuje, alebo sa tesi ked sa vam to este nestalo ta drzte huby, lebo newiete ako by ste vy v takej situacii konali veeelky bossovia za netom a v skutocnosti sa o nich nikto nezaujima taky ste??? lebo som o otm stale viac presvedceny
a pokial ide o teba Lilluska: tak to sprav logicky a obaja to povedzte svojim partnerom a podla reakcie sa rozhodnite ale ked s nimi ostavate len koli nim tak to je laska a to co je medzi vami je vasen
noo...rozpoviem vam mali pribeh...a vy mi potom odpiste na...moj nick...plosim..moja kamoska..ale fakt moja kamoska..moja naj naj kamoska..sa zalubila do jedneho chalana do mojho kamosa..on ma 19 a ona 15...zacali spolu chodit..mali sa velmi radi on ju tiez mal velmi rad..ale uz citil ze..sa k sebe zacinaju viazat ..tak jej dal konec..on sa nechcel viazat.jednak preto lebo ho uz vela..diavcat sklamalo tak sa boji a jednak preto..lebo ta moja kamoska.za par tyzdnou mala ist prec do irska.a potom do BA.na strednu skolu..ak jej dal konec ju to velmi polozilo..plakala den noc..oona je ale sranda baba..vzdy sa smeje a aj ked ju velmi bolelo..vzdy..sa zabavala..ale ked ho videla..usmev jej klesol..a nastala zial.. ..zacala pit..sice pila aj pred tym ale to len sem tam..teraz uz po tom o mnoho castejsie..zacala robit somariny..on tiez..tak sa lubili a nemohly byt spolu..len koli tomu ze naco ked ona ide prec...tak sa lubili a robili si navzajom zle..ale ked sa streli..hodili sa posebe zacali bozkavat,,a boli spolu..ale na druhy den..uz akoby sa nepoznali..jaky jeden taky druhy tvrdohlavi..ona by za nim prva nesla a ani on za nou..tak akoby sa nepoznali..a potom si len ublizovali..ona ale robila velmi kokotiny..jemu vravela ze ho lubi on to vedel..on jej nepovedal ze ju lubi lebo sa boji povedat to..alebo sa skor boji priznat si to..aby ho potm menej bolelo.ake kokotiny robila?tak take mu hovoila..ze ho lubi..a potom o par hodin neskor uz bola z inym..sedela snim vylizovala sa snim..a vseto..a pila snim..samozrejme..narokom chodila okolo toho..co ho lubi-.ze vraj..ten moj kamos sa na to nemohol pozerat lebo ho to velmi bolelo a vzdy jak od tamteho odisla hned volala..tomu mojmu kamosovi co ho lubi..ze nech dojde za nou..z echce byt snim..a on cely od radost skakal a siel za nou..raz bola diskoteka taka akcia co je kazdy rok..a on neprisiel..bol niekde inde..prosila som ho aby prisiel..lebo som vedela ze moja kamoska bude dake kokotiny robit..lebo ked je bez neho tak len tak.robi..ale on nie..ze nepride.tam sme dosli aj s kamoskami na ti disko..no uz tam dosiel ten..co snim pila..co ju chce fest pojebat..kamoska nebola opyta ale on bol..ten druhy..a chodili vsade spolu..potom sa stratili..s kamoskou sme isli hladat ju..nasli sme ju ako ju palcuje..myslela som ze ok necham ju asi sa ma fajn.. ..a sla sme prec..ale neskor snim sla inde ja som ju v dialke pozorovala lebo som sa o nu bala..a potom som len videla..ako uz ide na to..no..a potom som len v dialke videla ako ta moja kamoska..uteka prec od neho..utekala smerom k nam k ludom kde sa tancovalo..myslela som ze uteka lebo chce kofolu alebo zavolat si alebo neviem..co tak som jej utekala na proti..a potom som len vydela nestacila po dychu..slzy jej tiekli az po rukach..triasla..drzala..sa za brucho..no kusa nizsie..utekala prec a vravela mi s plasom .."utekaj utekaj?lebo ma najde..on ma najde.. ("...tak som ju chitila sla som ju skrit..skrila sa za taku dodavku..plakala a nemala ani šajnu o tom de je..bola v soku..s tej kokotiny co isla zrobit..citila sa jak špina jak kurwa..objala som ju a ukludnovala vedela som ze dostane šok..lebo ona ma take zachvaty..potom som videla..ze ma na nohaviciach cervene..hned somvedela ze o to prisla..ked sme utekali sa skrit tak kricala len meno toho mojho kamosa co ho lubi..inac on tam nakoniec prisiel na tu disko,.,hladalo..ho potrebovala ho..ked sme ho nasli..tak sla za nim..bez placu ale so slzavimi ocami..spytal sa jej co sa stalo ona ze niic..a on..tak tu mas..za to ked sa kurwis..a odisiel..zacala este viac plakat..sla som za nim..a zacala som na neho kricat ze ako jej to mose urobit..take..ze jej toto povedat...tak potom sa uvedomil siel za nou objal ju..a bol snou..na chvilu odisiel ona uz bola ukludnena..uz sme necakali ani ze ten druhy ju najde..ked zrazu..jeb..a on ju chitil..onma sa zlakala a len tak pozrela vystrasene na mna..on sa je spytal co sa stalo..ze preco utiekla..a ona ze daco potrebovala ze sorry..potom mi len naznacovala ze ju mam zobrat od neho prec..tak som ju odtiahla od neho..potom jej bolo velmi zle..sla na zachod..pockala som ju pred zachodom..ked vysla zo zachodu vysla bez slov,...pozrela na mna..a poerali sme sa priamo..do oci..bez zmurknutia dost dlhu dobu keby som neodvratila pohlad ja ze viem ze o co tu uz ide..tak nevem do kedy by sme sa pozerali na seba..ano..uz nie je panna..zacala plakat..spadla na zem..kopala do dveroch.ze ona nechcela prist s takym..fuj..potom uz bola len s tym mojim kamosom co ho lubi..cely zvisok noci bola sama doma--a moj kamos siel k nej spat...na druhy den sa smjala..bola stastna ze bola snim..u nej doma..hovorila iba o tom..co jej robil..ze aky bol zlaty..nemali spolu nic vazne..ale len sa maznali a tak..uplne nemyslela na to co bolo pred tym ..ani som sa jej nepytala jak sa citi..lebo ani som jej to nechcela pripominat..a vsak boli dalsie dni..a ona sa stretavala..stale s tym..co snim i prisla o panenstvo..a zas to iste do okola..pila snim a bla..potom sli stanovat..moj kamos co ju lubil..teraz uz vravim lubil..lebo..uz nemose na nu ani pozriet za to co robi.uz sa mu zhnusila..tak on vravel.ze..uz budu dnes spolu jebat ked sli na stanovacku spolu ..a ja ze nie..ved vtedy jak snimi mohla jak plakala..no druhy den..som sa dozvedela ale nie od nej..ona sa bala mi to povedat lebo ja som vzdy kricala na nu za to co robi..tak mi to nepovedala..ale dozvedela som sa od inej kamoski cojej to povedala..ze snim jebala..uz nie z hnusom..ale ani s laskou.ale len tak s trucu bo ze chcela.a ze este mu aj dokona vykurila..fuj.tak sa mi to zhnusilo..tak jednemu tak hovori je snim stastna a jak neni snim tak je s inym..a toto robi??fuj..ked som sa to dozvedela nic som jej nevravela ze o tom viem..vedela som zemi to skor ci neskor povie sama..lebo ma pozna a vie ze ja ju tak dobre poznam ze ma nikdy neojebe a vzdy sa vsetko dozviem co robila...bola som u nej som spala u nej..a bola ozrata,,a vtedy sme boli pohadane..tak sme sa o vsetkom bavili..ze preco tooto robi a tak..a ze ona snim..neni nijak zviazana ze nechodia ani spolu tak ze si mose robit co chce..ccc.som si myslela..ze kurwa...a potoim mi uz aj povedala ze mu vikurila..pozrela s a na mna a s hanbou v ociach povedala..a som mu vykurila...so mpozurela na nu som sa postavila a sla som prec..domov..a ju som doma zamkla...
na druhy den som ju prisla..odomknut..povedala len ze lubi stale toho co ho lubila..ze neche odist a tak bla bla..zbalila sa . vecer odisla na vlak..do BA..a od tial do-irska uz je prec..dufam ze sa tam da do kopi..a pouvazuje nad tym co robi..kazdy chcel aby odisla...lebo uz padala na dno..s fetakom..a som zvedava aka sa vrati.. (..a toto cele bolo preto??lebo som chcela vediet,...ze co si vi o tom myslite..je alebo nie je kurwa??mosno este len zacina byt..ked sa neda do poriadku..ale co si o tom myslite??o nej??alebo o tom co chalanovi co ju tiez lubi??nazabudni odpisat na moj..nick..diki...dakujem a cakam ze odpises...lenuckolienka..papa...
ste faakt dost jeble,ked dakoho milujes tak je ti jedno,ci ma kes,alebo je halzny alebo ma skvele telo..je to o laske...ked to robite(a mnohe sa kurwite,len tak,lebo sa vam zapaci ten a ten a potom je z toho kazdy hotovy a som rad,ze mnohokrat aj vy same)...zamiluj sa...a nehrn sa do nijakeho "vztahu"...(toto tu napisal chalan,ktory miluje a je milovany a pozna mnoho kuriew a su mu aj kamosky a ktory miloval nekurwu-bez uspechu...)hmmm...
no tak som tak cital ten lienuskin pribeh, a hned po prvych par riadkoch som prestal, bo to sa neda ked uz na zakladke su taketo problemy, tak som velmuo smutny z toho kam to Slovensko smeruje
P.S.> suhlasim so vsetkymi odpovedami ohladne OP, nie kurva ale pica...
Tak narovinu...si NAIVNA, ked si myslis, ze pri tebe zostane ak sa aj teraz kurwi s tebou, bo si pisala, ze ma babu, nie?...si SPROSTA ze si nevazis to, co mas(tvojho terajsieho) a aj ked si predtym lubila svojho chalana, tak si sa zacala kurwit s tym druhym...a si momentalne poriadne oplieskavana pubertou...ked lubim jedneho, neobzeram sa za inym,nie?...nevies co chces, nevazis si toho co mas, kurwis sa, si naivna...sprosta...no neviem...na tvojom mieste by som sa odstahovala na sibir, tam svojou pritomnostou nebudes nikoho urazat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
ten ma auto ten ma sexi telo ten ma keš ten je milučky ten je haluzny..stale chcete niečo ine jak mate..
Lilluska: mno ale ja by som nedokazal lubit dve naraz umna to nejde podla mna ked lubim ja ju a ona mna bez predstierania tak ma nemoze opustip kvoli inemu nie?
ja vravim ze su moznosti bud ako povedal Matez a moja moznost je taka ze zamena frajerov napr na tyzden a uvidi sa ze co sa stane podla mna sa vratite sami ku sebe
Tommyhot - celkom dobra pointa
Lilluska - nevidim zmysel v ostavani s niekym,len preto ze ta ON ma rada,kym to nie je obojstranne,ser na to...to iste pre toho tvojho druheho,ked to nie je ono,nech sa na nu vykasle..
No ale v podstate ty robis to iste, tak by ste sa mozno k sebe hodili.
a je vybavene, bud ti da kopacky alebo ti odpusti (ja osobne tipujem na kopacky)
ale vyhrala si, vyspala si sa s pokecakom a svojmu si nemusela davat kopacku
NIE kurva nie si len to máš kus pomiešané a už vidím ako budeš revať a lutovať deň kedy sa to celé začalo, keď pred tebou bude sedieť tvoj priateľ a príde na to.
Je mi ho ľúto ale aj teba prestaň s tým kým o tom nikto nevie.
Dajka: mno mas sa cim chvalit, normalne lutujem chalanov co s tebou nieco maju, ale je to tvoj bordel..
vyber si jeneho a druheho posli do prdele - sedet na dvoch stolickach sa vecne neda
1. starsi maju pravdu
2. ak to neni pravda plati 1. pravidlo
a vacsina je tu starsich - mame pravdu... (recesia)
Tommyhot: to nikto nepopiera
okrem ineho v zatvorke je napisane ze recesia - trebalo to trochen odlahcit
Takze si ani nemozme domyslet kolko mas rokov vsak je to tak ?
A to potom jak mam vedet ci mas pravdu ?
A tiez nie je dolezite kolko mam rokov v profile ale na obcanke ako ty hovoris.
nie vzdy je priama umera medzi vekom a rozumom, aj ked daka korelacia by sa tam pravdepodobne nasla - hlavne ak ide o markantnevekove rozdiely ale aj tak sa to neda zovseobecnit....
faktom je ze cim sme starsi vieme riesit coraz zlozitejsie problemy, situacie, otazky...
ina vec je akym systemom ich riesime co do kvality... (konzerva sa da otvorit otvarakom ale aj hrubou silou)
ako uz povedal tommyhot pravda je velmo relativny pojem (ale toto nie je diskusia zamerana na to ci mam al nemam pravdu)
a po dalsie najdi si niekoho ineho koho budes kusat, ja sa s tebou nemienim hadat ani dohadovat a ani nic podobne s tebou nemam problem - preto neviem preco ho chces silou mocou takymi drblimy narzkami a natahovackami vytvorit ???
A na veku nezalezi !!!!!!! Videl som aj vyspelu 13 rocnu dievcinu (tusim to bolo v simsonovcoch) tak prestante rypat.
It: prepac, posleme jej omluvnu kyticu...
a pokial ide o teba Lilluska: tak to sprav logicky a obaja to povedzte svojim partnerom a podla reakcie sa rozhodnite ale ked s nimi ostavate len koli nim tak to je laska a to co je medzi vami je vasen
na druhy den som ju prisla..odomknut..povedala len ze lubi stale toho co ho lubila..ze neche odist a tak bla bla..zbalila sa . vecer odisla na vlak..do BA..a od tial do-irska uz je prec..dufam ze sa tam da do kopi..a pouvazuje nad tym co robi..kazdy chcel aby odisla...lebo uz padala na dno..s fetakom..a som zvedava aka sa vrati.. (..a toto cele bolo preto??lebo som chcela vediet,...ze co si vi o tom myslite..je alebo nie je kurwa??mosno este len zacina byt..ked sa neda do poriadku..ale co si o tom myslite??o nej??alebo o tom co chalanovi co ju tiez lubi??nazabudni odpisat na moj..nick..diki...dakujem a cakam ze odpises...lenuckolienka..papa...
P.S.> suhlasim so vsetkymi odpovedami ohladne OP, nie kurva ale pica...