Kedysi my kamos povedal, ze ma kamaratka zneuziva (moju doveru). Ked som ju volal vonku (kamaratku) tak my mala prezvonit a neprezvonila nikdy ( uz potom len pocuvat tie vyhovorky .. prisla som neskoro) A to nebolo raz ale viac krat. Na posledy my slubila
Ďakujem Vám budem to brať ako kompliment. Ale určite som túto diskusiu nezaložil kvôli gramatike. Môj brblem ale nespočíva v tomto ale v tom čo je napísane na začiatku .... ale aj tak ďakujem
Hm..To ze prisla vtedy na net,mozno vazne nieco mala,ale tak pripada mi to ako keby si jej bol lahostajny,proste nie ze by sa ti vyhybala,ale tak ze no.. ved vies ako to asik myslim .. Ze proste mozno ma aj kamos pravdu..Zvlastna kamoska .... PS: Ta gramatika vazne zla =D
hmm...mal som podobny problem...tiez som sa toto leto stretaval s jednou kamaratkou,teda nebolo to az tak casto,ale ja som vedel nacom som ,ja som jej moje city vyznal a povedal jej ako velmi ju milujem,ale ona mal v tom case priatela,takze pass...no ale islo o podobny princip,ze boli sme dohodnuty ze sa ozve a mnohokrat sa neozvala...takze viem cim prechadzas ale uvedom si,ci ti stoji zato,ci si vies predstavit,zeby si s nou bol a stale by ta vodila za nos,vtedy by si sa este viac trapil...ja som to vyriesil tak,ze som jej to vsetko povedal,aj ked sme boli kamarati tak sme si povedali vsetko co nam vadilo na tom druhom...to je asi najlepsie riesenie,proste jej povedz co citis...
No asi mas pravdu. Co citim a co ma na nej trapy som jej uz dal na javo, ze ma "sere", ze zatvara dvere. ( tym som chel povedat, ze je nespolahliva) Ona na to len hehehe JA DAKEDY ZENAM FAKT NECHAPEM
Ja si to ani nemyslím. Každý robí chyby ... aj mne sa to stáva. Ale určíte by som nenapišal to čo ty. A mimo chod takáto fóra sú na to, aby sa človeku pomohlo a nie sa mu vynadalo. Keby mne toto niekto napíše tak ma po chlebe.
Boze toto su komenty za vsetky drobne .... pointa je v tom ze bud je velmi nezodpovedna alebo velmi leniva alebo ty si neni dostatocne zaujimavy aby si na teba spomenula ....
je xxx ludi co si nieco naplanuju a nedodrzia to bud pretoze zabudnu alebo pretoze sa im jednoducho vo chvili ked maju konat nechce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
1ka - Si mu to mohol napisat jemnejsie
1ka ziadne zlutowanie, twrdo do nich
je xxx ludi co si nieco naplanuju a nedodrzia to bud pretoze zabudnu alebo pretoze sa im jednoducho vo chvili ked maju konat nechce...
podla mna pomsta je blbost
ked je pi tak je pi
ak je skutocka kamoska tak za tebou budedoliezat, a ty ju len pekne odkopnes, ze papa KICK
co viac dodat
najdi si inu